١٦:٢٨ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس؛
راهكار علمي مسائل شهري در گرو مشاركت جامعه علمي و كارگزارن مديريت شهري در تحقق شهر الكترونيكي است

دكتر غلامعلي منتظر عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس در گفتگو با دبيرخانه دومين كنفرانس شهر الكترونيكي گفت: كنفرانس شهر الكترونيكي بهترين فرصت براي مشاركت دانشجويان و دانش آموختگان رشته‌هاي مهندسي و مديريت فناوري اطلاعات در مسائل جديد حوزه مديريت شهري است.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی، دكتر غلامعلي منتظر عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس و صاحب‌نظر در حوزه فناوري اطلاعات با اعلام اين مطلب گفت: دانشگاه‌هاي كشور در رشته‌هاي مختلف تحولات چشمگيري داشته‌اند و بايد از توانمندي‌ها علمي و دانشگاهي در حل علمي مسائل شهري از جمله شهر الكترونيكي استفاده كنيم.
وي با تاكيد بر ابعاد علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي خاطر نشان كرد: نخستين كنفرانس شهر الكترونيكي كه با همت جهاد دانشگاهی و شهرداري تهران برگزار شد، از حيث علمي و اجرايي نسبتاً موفق بود و بايد تلاش كنيم تجارب آن كنفرانس و همايش‌ها و كنفرانس‌هاي ديگر مرتبط با شهر الكترونيكي در تصميم‌گيري شهري به كار گرفته شود.
عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به اينكه دومين كنفرانس شهر الكترونيكي مي‌تواند متفاوت از ساير همايش‌ها و كنفرانس‌ها باشد، تاكيد كرد: اين كنفرانس با ايجاد بستري مناسب براي ارائه دستاوردهاي شركت‌هاي فعال در خدمات و امكانات الكترونيكي و حضور استادان، دانشجويان و دانش آموختگان رشته‌هاي مرتبط با تجارت الكترونيكي و فناوري اطلاعات و مديريت IT،‌تجارب، افكار و انديشه‌هاي جديدي را به جامعه، دست‌اندركاران و فعالان كشور ارائه و فرهنگ‌سازي مي‌كند و آينده روشني را در تصميم‌گيري‌هاي مربوط به شهر الكترونيكي رقم مي‌زند.
دكتر منتظر ياد‌آور شد: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بحث رتبه‌بندي علمي كنفرانس‌ها را دنبال مي‌كند و بايد با مشاركت همه دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها تلاش كنيم دومين كنفرانس شهر الكترونيكي از نظر شاخص‌ها و استانداردهاي علمي در سطح بالايي باشد. بدين منظور لزوم مشاركت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در برگزاري كنفرانس، جذب حمايت مجلات معتبر علمي از برگزاري كنفرانس و برگزاري آن با مشاركت متخصصان خارجي از جمله راهكارهاي جدي ارتقاي سطح علمي كنفرانس است.
وي در پايان خاطر نشان كرد: برگزاري نمايشگاه از رهاوردهاي شركت‌هاي دخيل در كاربرد فناوري اطلاعات در مديريت شهري، برپايي جشنواره بهترين‌هاي كاربردي و نيز برگزاري نشست‌هاي كاربردي با شركت كارآفرينان عرصه فناوري اطلاعات در مديريت شهري، زمينه مناسبي براي پيوند زدن نتايج علمي با حوزه‌هاي كاربردي پديد خواهد آورد.ح/الف

١٥:٣٨ ٢٦/٠٨/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد