١٦:٠٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مجری طرح توانمند سازی شاغلان صنایع دستی تبریز:
بیش از چهار هزار شاغل صنایع دستی در قالب طرح توانمند سازی شناسایی شده است

مجری طرح توانمند سازی شاغلان صنایع دستی تبریزگفت:بیش از چهار هزار شاغل صنایع دستی در قالب طرح توانمند سازی شناسایی شده است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی وحید مهدی نیا درنشست تخصصی اجرای این طرح در پژوهشکده جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در حضورروبرت موریر نماینده بانک جهانی در تبریز افزود: بیش از چهار هزار شاغل صنایع دستی در قالب طرح توانمند سازی شاغلان صنایع دستی در تبریز شناسایی شده است .
مهدی نیا بیان کرد: طراحی و تدوین الگوهای مناسب آموزشی موثر به منظور توانمندسازی و بهبود توانایی های فردی و جمعی شاغلان صنایع دستی از مهم ترین اهداف اجرای این طرح می باشد.
وی ادامه داد : بیش از 12 هزار مراجعه مستقیم به مناطق هدف انجام و حدود چهار هزار شاغل صنایع دستی ، توسط پرسشگران شناسایی و در قالب کلاس های آموزشی ، آموزش و ساماندهی لازم برای آن ها فراهم شده است .
مهدی نیا اضافه کرد : این افراد با آموزش های انجام شده لازم برای تاسیس شرکت های حقوقی هدایت شده اند تا از این طریق بتوانند کیفیت و تنوع تولیدات خود را از طریق آموزش های صورت گرفته بهبود و محصولات خود را به فروش برسانند .
سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی ایجاد ساختارهای حقوقی و تشکل های رسمی و غیر رسمی ، کمک به بهبود نگرش عموم مردم و ساکنان سکونتگاه های غیر رسمی نسبت به موضوع مشارکت اجتماعی ، ایجاد و توسعه برنامه های آموزشی تقاضا محور بر اساس الگوهای جهانی و فراهم ساختن امکان برای پروژه های کارآمد و موثر در این زمینه را از سایر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.ح/الف

١٣:٠٩ ٠٢/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد