١٥:٥٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رييس جهاددانشگاهي درغرفه ايسنا:
متولي مديريت پژوهش درنقشه جامع علمي كشورمشخص مي‌شود
ارزش افزوده فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي، سه تا پنج برابر بودجه تخصيصي است

رييس جهاد دانشگاهي با اشاره به ارائه پيش‌نويس نهايي نقشه جامع علمي كشور به شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاكيد كرد: با تصويب اين نقشه در شورا، چالش‌ها و مسائل مطرح در حوزه علم و فن‌آوري از جمله نظام مديريت پژوهش كشور مشخص خواهد شد.
دكتر حميد رضا طيبي در بازديد از غرفه خبرگزاري دانشجويان ايران در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها با بيان اين مطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمي ايسنا خاطرنشان كرد: مسووليت اصلي معاونت علمي و فن‌آوري رياست جمهوري، مديريت توليد علم و فن‌آوري كشور است و برخي اختلاف ديدگاه‌ها كه در خصوص تداخل وظايف اين معاونت با معاونت پژوهشي وزارت علوم شنيده مي‌شود را نيز مي‌توان با تقسيم شفاف مسووليت‌ها كاملا برطرف كرد.
وي افزود: يكي از نقاط مثبت در نقشه جامع علمي كشور، طراحي نظام ملي نوآوري موجود و مطلوب كشور است كه در آن بسياري از مسووليت‌ها مشخص شده و چالش‌ها و مشكلات موجود را مي‌توان با راهبردها و اقداماتي كه براي تحقق وضع مطلوب نظام ملي نوآوري پيش‌بيني شده است، برطرف كرد.
دكتر طيبي تاكيد كرد: نقشه جامع علمي كشور به زودي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تعيين تكليف شده و پس از آن تصميم نهايي در خصوص وضعيت مديريت پژوهش كشور و مسائل مشابه اعلام خواهد شد.
رييس جهاد دانشگاهي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به كسري بودجه اين نهاد، گفت: جهاد دانشگاهي هميشه با كسري بودجه روبه رو بوده كه اين رقم در حال حاضر معمولا بين هشت تا 10 ميليارد تومان است.
وي با بيان اينكه تنها 20 درصد بودجه جهاد دانشگاهي توسط دولت تامين مي‌شود، خاطرنشان كرد: سعي شده باقيمانده بودجه از محل تجاري‌سازي فن‌آوري‌هاي توليدي جهاد دانشگاهي تامين شود.
رييس جهاد دانشگاهي با ابراز اميدواري از افزايش بودجه سال آينده جهاد دانشگاهي متناسب با اهداف و برنامه‌هاي اين نهاد علمي فرهنگي، تاكيد كرد: تجربه چندين ساله فعاليت جهاد دانشگاهي بيانگر اين است كه هرچه قدر بودجه به جهاد دانشگاهي تخصيص يابد، حداقل بين سه تا پنج برابر آن ارزش افزوده واقعي ايجاد خواهد شد لذا اميدواريم با توضيحاتي كه به معاونت راهبردي رياست جمهوري و مجلس ارائه شده، شاهد افزايش بودجه جهاد دانشگاهي در لايحه بودجه كشور باشيم.
دكتر طيبي در ادامه با اشاره به آغاز به كار پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) خاطر نشان كرد: در شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شد كه نماينده‌اي از جهاد دانشگاهي هم عضو شوراي مديريت آن باشد تا اين پايگاه بتواند از تجربيات جهاد دانشگاهي براي پيشبرد اهداف خود استفاده كند. ما نيز آماده هستيم تا تجربيات خود را در اختيار آنها قرار دهيم.
وي در عين حال تاكيد كرد كه سامانه پايگاه اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي (SID) نيز با توجه به امكانات و خدمات منحصر به فرد آن بيش از پيش تقويت شده و فعاليت‌هاي خود را ادامه خواهد داد.ح/الف

١٥:٥٩ ٠٣/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد