١٥:٥٤ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
توسط يك واحد فناور مستقر در مركز رشد رويش در نمايشگاه الكامپ ارائه شد؛
سيستم مديريت كارآيي ويژه بانكداري الكترونيك،صنايع، بيمه و بورس

سيستم چند منظوره مديريت كارآيي و مانيتورينگ در ساختارهاي تراكنشي ويژه صنايع، نظام بانكي، بيمه، بورس و خدمات حساس آنلاين توسط واحد فناور مهندسي تراكنش پرداز ايرانيان در مركز رشد ICT جهاد دانشگاهی (رويش) طراحي و در چهاردهمين نمايشگاه الكامپ ارائه شد.
به گزارش روابط عمومي مركز رشد ICT جهاد دانشگاهی (رويش)،اين سيستم كه با توجه به خطاها، مشكلات و معضلات فرا روي شبكه‌هاي فعال كامپيوتر و IT در نظام صنعتي و اداري ايران طراحي و ارائه شده، قادر است تمامي خطاها و مشكلات را شناسايي و مديران شبكه‌ها و كارشناسان فعال در نظام شبكه‌اي را نسبت به عيب و نقص اصلي آگاه نمايد.
مهندس فرزانه نيكنام مدير تيم هفت نفره فعال در طراحي اين سيستم با اعلام اين مطلب گفت: سيستم بلادرنگ مديريت پاسخ زماني (RTM)، سيستم بلادرنگ خطا (FMS)، سيستم مديريت سطح خدمات (SLM)، سيستم شناسايي مغايرت‌ها (CMS)، سيستم نمايش توپولوژي (TSS)، سيستم مديريت ظرفيت (CPS)، سيستم پيش‌بيني عملكرد PPS و سيستم پمپاژ و تست‌هاي استرسي قبل از عمليات از ابزارهاي زير سيستمي، سيستم مديريت كارآيي و مانيتورينگ در ساختارهاي تراكنشي است.
وي با تصريح اينكه رويكرد مديريتي در شبكه‌هاي IT عموماً با ديدگاه مديريت منابع است افزود: در يك مجموعه كوچك IT كه يك يا دو منبع بيشتر وجود ندارد، مديريت منابع راه‌حلي ساده و سريع است كه حتي توسط يك نفر قابل حصول است اما در يك مجموعه بزرگ مثل بانك، كارخانجات و يا بيمه‌ها كه انواع و اقسام سخت‌افزار، نرم‌افزار، سيستم عامل، محيط انتقال و ... وجود دارد، استراتژي مديريت منابع نمي‌تواند جوابگو باشد.
مدير واحد فناور تراكنش پرداز ايرانيان با اشاره به اينكه اين سيستم امكان پياده‌سازي استراتژي مديريت تراكنشي و اندازه‌گيري سطح خدمات و مديريت لحظه‌اي آن را فراهم مي‌كند، تاكيد كرد: شناسايي آنلاين مغايرت‌هاي سيستم بويژه در سيستم‌هاي مالي، امكان مديريت لحظه‌اي خطا و شناسايي عوامل بروز آن، تجزيه و تحليل لحظه‌اي پاسخ زماني، شناسايي گلوگاه‌هاي ارتباطي، مهندسي ظرفيت بر مبناي اطلاعات واقعي و بروز، توليد گزارش‌هاي كارشناسي و مديريت و كاهش هزينه‌نگهداري و افزايش رضايت كاربران از دستاوردهاي سيستم مديريت كارآيي و مانيتورينگ در ساختارهاي تراكنشي ويژه صنعت، بانكداري الكترونيك، بيمه، بورس و خدمات حساس آنلاين است.
وي با اشاره به اينكه در شبكه‌هاي گسترده IT كه در سطح كشوري و يا منطقه‌اي و يا حتي كشوري كار مي‌كنند كنترل بسياري از تعاملات از دست انسان خارج است گفت: در اين فناوري ورود و خروج تمامي خدمات از كاربر گرفته تا مديريت كنترل و مانيتورينگ مي‌شود.
فرزانه نيكنام افزود: در اين تكنولوژي اگر بخشي در ارائه خدمات كوتاهي كند براحتي شناسايي و شناخته مي‌شود و امكان كوتاهي و يا توجيه براي بخشي كه كوتاهي كرده وجود نخواهد داشت.
گفتني است،اين فناوري در حال حاضر در غرفه شركت تراكنش پرداز ايرانيان واقع در سالن خليج فارس جنب نمايشگاه فن بازار در معرض ديد عموم مخاطبان و متقاضيان است و مخاطبان مي‌توانند براي اطلاعات بيشتر با تلفن‌هاي 88987114 يا سايت WWW.ITPC.IR مراجعه كنند.ح/الف

١٢:٣٨ ٠٩/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد