معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی:
انجام تحقیقات کاربردی وجه تمایز جهاددانشگاهی با سایر مراکز است
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی گفت:در مجموعه تحقیقاتی جهاد دانشگاهی دو برابر بودجه ای که دولت در اختیاراین نهاد قرار می دهد صرفه جویی ارزی شده است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران،دکتر تاروردی در بازدید از مرکز تحقیقات بیماری های پستان جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اکنون جهاددانشگاهی پس از 28 سال فعالیت در نظام جمهوری اسلامی جایگاه واقعی خود را بدست آورده است، گفت: نیروی انسانی پژوهشگر مهمترین سرمایه این نهاد و عامل موفقیت مراکز پژوهشی در کسب این جایگاه است.
وی افزود: انجام تحقیقات و پروژه های کاربردی وجه تمایز جهاددانشگاهی با سایر مراکز پژوهشی است، چراکه پژوهش هایی که در این نهاد انجام می شود نتیجه آن به جامعه وارد شده و در حل مشکلات به کار برده می شوند.
دکتر تاروردی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از فعالیت ها و موفقیت های جهاددانشگاهی مربوط به حوزه پزشکی و جهادگران علوم پزشکی است، به آمارهای موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: 56 درصد مقالات نمایه شده در ISI و34 درصد از جوایز کسب شده جهاددانشگاهی، 23 درصد از اختراعات ثبت شده توسط این نهاد و 60 درصد صرفه جویی ارزی برای کشور همه و همه با تلاش محققان علوم پزشکی جهاددانشگاهی بدست آمده است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی در پایان با اشاره اینکه حمایت های مقام معظم رهبری از جهاد دانشگاهی عامل مهم پیشرفت این نهاد بوده است، تصریح کرد: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از افتخارات این کشور است و با جهش پژوهشی که در یکسال اخیر داشته است، آینده روشنی را نوید می دهد و ما برای موفقیت مجموعه های جهاد دانشگاهی از هیچ تلاشی و کمکی دریغ نخواهیم کرد.ح/الف
١٥:١٩ ٠٩/٠٩/١٣٨٧