١٩:٠٨ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
بازدید معاون پژوهشی وزارت بهداشت از مرکز تحقیقاتی درمانی بیماری های پستان جهاددانشگاهی
دکتر واسعی:
سیاست وزارت بهداشت حمایت از پژوهش های کاربردی است

معاون پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از مرکز تحقیقاتی - درمانی بیماری های پستان جهاددانشگاهی با بیان اینکه با توجه به فعالیت های صورت گرفته در این مرکز در مورد بیماری های پستان هنوز در این عرصه نیاز به تحقیقات گسترده تر داریم، گفت: سیاست وزارت بهداشت حمایت از پژوهش های کاربردی است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران،دکتر واسعی در این بازدید با مثبت ارزیابی کردن فعالیت های پژوهشی، درمانی این مرکز بر تقویت نهادهایی که پژوهش های آن ها در روند درمان بیماران تاثیر مستقیم دارد، تاکید کرد. وی افزود: همواره وزارت بهداشت در مورد موضوعات خاص که نیاز به تحقیقات جامع دارد، اعلام نیاز می کند و گروه های تحقیقاتی در صورت پاسخگویی به طرح های پیشنهادی از حمایت وزارت بهداشت در اجرای آن برخوردار خواهند شد.
همچنین در این بازدید دکتر مسعود حبیبی رئیس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های این مرکز گفت: مرکز بیماری های پستان جهاددانشگاهی از سال 1375 بر اساس نتایج طرح تحقیقاتی که در سطح شهر تهران انجام شد و نتایج آن ضرورت مداخله برای تشخیص زودرس این بیماری را نشان می داد، راه اندازی شد.
وی گفت: با گذشت زمان و پیشرفت مرکز، اکنون علاوه بر کلینیک های جراحی، زنان، انکولوژی، رادیولوژی، لنف ادم و مشاوره روانپزشکی، گروه های پژوهشی بیماری های پستان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی و گروه ژنتیک سرطان پستان در این مرکز فعال می باشند.
دکتر حبیبی در ادامه افزود: گروه های پژوهشی بیماری های پستان با 11 عضو هیات علمی تمام وقت و همکاری بیش از 20 عضو هیات علمی پاره وقت، ضمن انجام 40 طرح پژوهشی و تدوین پروتکل درمانی بیماری های پستان، تاکنون 3 جلد کتاب تالیف و تدوین نموده و انجام چندین طرح اسکرینینگ را در کارنامه فعالیت های خود دارد.
وی افزود: همچنین با توجه به ضرورت انجام مطالعات پایه ای و مولکولار، گروه ژنتیک سرطان پستان نیز با هدف ورود به علوم نوین و مرزهای دانش در حوزه ژنتیک راه اندازی شد که این گروه با توجه به فعالیت های خود اکنون عضو شبکه پزشکی - مولکولی کشور و مجری طرح بانک DNA سرطان پستان این شبکه می باشد.
دکتر حبیبی در ادامه با اشاره به تشکیل گروه پژوهشی لیزر پزشکی در جهاددانشگاهی اظهار داشت: این گروه با هدف تمرکز بر کاربرد لیزر در جراحی راه…اندازی گردید و اکنون با 6 عضو هیات علمی در زمینه های تشخیص - درمان و مطالعات پایه لیزر پزشکی در حال فعالیت می باشد. گفتنی است،در این بازدید دکتر واسعی و همراهان وی از بخش های مختلف مرکز تحقیقاتی – درمانی بیماری های پستان جهاددانشگاهی بازدید و با توضیحات مسئولان هر بخش در جریان روند فعالیت های این مرکز قرار گرفتند.ح/الف

١٦:٣٢ ١٢/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد