٢٠:١٩ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رئیس شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما در بازدید از دستاوردهای تحقیقاتی و درمانی جهاد دانشگاهی:
رسالت این شورا، افزایش آگاهی عموم جامعه در جهت نیل به زندگی سالم است

رییس شورای سیاستگذاری سلامت سازمان صدا و سیما در بازدید از گروه های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی درمانی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، رسالت این شورا را افزایش آگاهی عموم افراد جامعه در جهت زندگی سالم دانست و افزود: بر اساس آخرین نظر سنجی های انجام شده، نزدیک به 60 درصد جامعه آماری، اطلاعات پزشکی خود را از طریق برنامه های این سازمان دریافت کرده اند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، دکتر مهدی پور دراین بازدید 4 ساعته دستاوردها و فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مثبت ارزیابی کرد و افزود: باعث خوشحالی است که پزشکان جوان و متعهد مرکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی اقدام به حرکت بزرگی کرده اند که شاهد نتایج پرثمر آن در رفع مشکلات بیماران هستیم. وی با بیان اینکه هر اقدامی که در مجموعه کشور منتج به حل مشکلات بیماران شود، جای تقدیر دارد و از جایگاه و ارزش والایی برخوردار است، گفت: این مجموعه در بعد آموزش سلامت عمومی و انجام پژوهش های کاربردی و همچنین از منظر اجرایی اقدامات ارزشمندی انجام داده، که جای تقدیر دارد. دکتر مهدی پور با اشاره به شیوع و هزینه های بالای سرطان پستان در کشور افزود: از آنجا که سرطان پستان در جامعه از شیوع و هزینه های بالایی برخوردار است، این بیماری می تواند تهدیدگر یک خانواده و جامعه باشد. هر اقدامی در جهت پیشگیری از این بیماری اعم از اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، تشخیص به موقع و درمان اهمیت دارد.
وی در خصوص الویت برنامه های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت گفت: در خصوص توجه مسئولین رسانه ملی به موضوع سلامت می توان به حجم برنامه هایی که به طور خاص از این رسانه به موضوع سلامت می پردازند اشاره کرد، بطوریکه روزانه در حدود 3 ساعت و نیم از برنامه های سیما و 15 ساعت برنامه های صدا به موضوع سلامت و گفتگوهای پزشکی اختصاص یافته است.
رئیس شورای سیاست گذاری سلامت صداوسیما در پایان خاطرنشان کرد: اگر این سازمان بتواند اطلاعاتی را در سطح جامعه و در خصوص ریسک فاکتورهای بیماری ها منتشر کند، به رسالت خود که افزایش آگاهی مردم در بحث سلامت است دست می یابد.
در این بازدید دکتر مسعود حبیبی و دکتر قبادی دانا، رئیس و معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران توضیحاتی را درباره این نهاد و فعالیت های پژوهشی آن ارائه کردند. همچنین فعالیت ها و دستاوردهای گروه ژنتیک سرطان توسط دکتر کیوان مجیدزاده، گروه لیزر پزشکی توسط دکتر فاتح و دکتر زند و گروه بیماری های پستان توسط دکتر الفت بخش، تشریح شد. گفتنی است حوزه‌ پژوهشي‌ يكي‌ از بخش‌هاي مهم فعاليت جهاددانشگاهي‌ به‌ شمار مي‌آيد كه‌ عهده‌دار وظايف‌ پژوهشي‌، انجام‌ تحقيقات‌ كاربردي‌ و توسعه‌اي‌، ارائه‌ مشاوره‌، خدمات‌ علمي‌ و فني‌ و پيگيري‌ و بهره‌برداري‌ از نتايج‌ طرح‌هاي‌ تحقيقاتي‌‌ است‌. معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی علوم پزشكی تهران نیز با هدف توسعه فعالیت های علمی از ابتدای تاسیس در حوزه های مختلف علوم پزشكی که مورد نیاز جامعه علمی کشور از جمله سرطان پستان، لیزر پزشكی، ژنتیك سرطان فعالیت داشته است.ح/الف

١٦:٥٥ ١٠/١٠/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد