فرماندار تبریز از جهاد دانشگاهی بازديد كرد
فرماندار تبریز گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان مولود انقلاب و یک نهاد علمی و تحقیقاتی می تواند به اتاق فکر كشور تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان شرقی،محمدعلی ذبیحیان در بازدید از جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی، افزود:با توجه به اینکه این نهاد از نیروهای متعهد و متخصص انسانی و نیز امکانات لازم برای ایجاد چنین اتاقی برخوردار است ، انتظار می رود برای تاسیس آن در سریع ترین زمان ممکن برنامه ریزی و اقدام نماید.
وی اظهارداشت: البته در این راستا فرمانداری تبریز با تمام توان و امکانات مادی و معنوی خود در خدمت جهاد دانشگاهی استان خواهد بود.
ذبیحیان تصریح کرد: بدون تردید وجود اتاق فکر در تبریز با کمک علمی و پژوهشی جهاد دانشگاهی به پیشرفت کارها و فعالیت های عمرانی و خدماتی کمک خواهد کرد.
فرماندار تبریز با تاکید بر ارزش و اهمیت تحقیق و پژوهش در کارهای مختلف اقتصادی، عمرانی،خدماتی ، فرهنگی و اجتماعی، خاطرنشان ساخت: باید در انجام هر کاری در این بخش های مهم کشور کارهای تحقیقاتی در اولویت نخست قرار بگیرد.
ذبیحیان با اشاره به بودجه 400 میلیارد ریالی عمرانی شهرستان تبریز ، این اعتبارات را با توجه به نیازهای شهرستان بسیار ناچیز عنوان کرد و در عین حال تصریح کرد: همین مقدار بودجه با فکر و علم و تحقیق و موشکافانه هزینه گردد می توانیم از امکانات موجود بیشترین بهره را ببریم. وی ، ظرفیت های نیروی انسانی و خلاقیت موجود در بین جمعیت این شهرستان را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: اگر این امکانات بالقوه با مدیریت های صحیح هدایت شود نتایج بسیار درخشانی را می توانیم بگیریم.
فرماندار تبریز ابراز امیدواری کرد با کمک جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی و بهره گیری دستگاه های مختلف اجرایی از ظرفیت های علمی و پژوهشی این نهاد ، بهره وری فعالیت های انجام شده بیش از گذشته افزایش یابد.
ذبیحیان ، جهاد انشگاهی را نهادی انقلابی و جوان ولی در عین حال بسیار موفق در عرصه های علمی و تحقیقاتی برشمرد و بر همکاری شایسته فرمانداری با این نهاد تاکید کرد.
دکتر نجف قراچورلو رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این بازدید با ارایه گزارشی از فعالیت های این نهاد، گفت: تمامی فعالیت ها و برنامه های جهاد دانشگاهی در راستای توسعه نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف علمی و تحقیقاتی و نشر علوم تعریف شده است.
وی،اظهارداشت: از آنجائیکه علم و فناوری در جهان امروز حرف اول را در عرصه های مختلف در میان کشورهای جهان میزند بنابراین در داخل کشور نیز چاره ای جز تغییر رویکردها نسبت به این موضوع نداریم.
وی ، تلاش برای ایجاد شعبهای از پژوهشکده رویان در تبریز را یکی از اهداف مهم و اصلی جهاد دانشگاهی استان برشمرد و افزود: در این راستا مساعدت تمامی دستگاه های اجرایی و به ویژه استانداری و فرمانداری تبریز بسیار لازم و ضروری است.
قراچورلو گفت: در حال حاضر به همت جهادگران دانشگاهی استان برخی مقدمات و امکانات اولیه برای ایجاد شعبه یاد شده در تبریز فراهم شده است که برای ادامه کار و جذب اعتبارات لازم برای تجهیز و ساخت آن نیاز به کمک تمامی ارگان ها داریم.
وی با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در عرصه های مختلف علمی از برگزاری منظم و بی وقفه آموزش های علمی و کاربردی توسط این نهاد خبر داد و گفت: طی سال گذشته بیش از یکهزار و 300 نفر از دانش آموختگان دانشگاهی در این مراکز آموزش های کارآفرینی را فرا گرفتند.ح/الف
١٦:٠٦ ٠٧/١١/١٣٨٧