مدیرعامل شرکت پردازشگران دنیای مجازی:
به دنبال ترکیب سرویس های الکترونیکی در محیط اینترنت هستیم
مدیرعامل شرکت پردازشگران دنیای مجازی – یکی از هسته های فناور مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه- گفت: در راستای تحقق دولت الکترونیک می خواهیم زمینه ای برای یکپارچگی و ترکیب سرویس های الکترونیکی در محیط اینترنت فراهم کنیم.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه سمیه امیری در گفتگویی در رابطه با طرح یکپارچگی و ترکیب سرویس های الکترونیکی روی محیط اینترنت گفت: در این طرح به دنبال فراهم شدن محیط و بستر نرم افزاری کاملی برای تو لید سرویس های الکترونیکی و ترکیب آنها هستیم به گونه ای که محیط وبستر تولید سیستم های سرویس گرا و کلاس ها و کدهای پایه و سودمند برای سرعت در تولید سیستم ها وجود دارد.
وی ادامه داد: مزایای ایده محوری این طرح عبارتند از سیستم های چابک، یکپارچگی آسان با شرکاء داخلی و خارجی، استفاده مجدد، پشتیبانی از محصولات با طول عمر کوتاه، بهبود بازشگت سرمایه، نگاشت مستقیم فرآیند های حرفه فناوری اطلاعات، توسعه و اجرای تدریجی، قابلیت انعطاف و تغییر آسان از یک ارائه دهنده سرویس به دیگری می باشد.
امیری گفت: هدف ایده محوری این طرح کسب دانش و قابلیت کافی برای تحلیل، توسعه و نگهداری سیستم ها مبتنی بر سرویس های الکترونیکی می باشد و حاصل این طرح کسب قابلیت لازم برای تولید سرویس های الکترونیکی و همچنین ترکیب آنهاست.
وی افزود: از جمله فعالیت هایی که در این زمینه صورت گرفته، مطالعه ساختاری و فناوری سرویس گرایی، مطالعه بررسی برنامه ها و استراتژی کشور و استان در راستای تحقق دولت الکترونیک، مطالعه نیازها وتقاضا های آینده برای محصولات سرویس گرا، و مطالعه و بررسی روش ها ی تولید سیستم های سرویس گرا و تهیه متد کار بوده است.
امیری در پایان گفت:این طرح جدید التأسیس است و در مرحله ابتدایی و پیش رشد و درحال تدوین دانش فنی می باشد که طراحی محصول و تدوین طرح تجاری در آینده به سرعت قابل انجام بوده و هسته می تواند واردفلز نمونه سازی و مراحل بعدی شود.
شایان ذکر است:استفاده از تکنولوژی سرویس گرا و تکنولوژی روز جهت پیاده سازی سیستمها منجر به ارتقاء سطح دانش سازمان و عوامل آن میگردد.
با توجه به اهمیت کاربر و سیستمهای یکپارچه بسیاری از شرکتهای تولیدکننده نرمافزار داخلی برنامهریزی گستردهای در تولید و کاربرد اینگونه نرمافزارها داشته و در نظر دارند علاوه بر تامین نیازهای داخلی به صادرات این گونه نرمافزارها و کسب سهم مناسبی از بازار منطقه بپردازند.
همچنین پیشنیاز پیادهسازی دولت الکترونیکی همانا تقویت و پیادهسازی سیستمهای یکپارچه استاندارد بهعنوان Back office در کلیه سازمانها و دستگاههای اجرایی است که این سیستمهای یکپارچه امروز تحت عنوان سیستمهای برنامهریزی منابع سازمانی است و به همین دلیل دولت و شورای فنآوری اطلاعات به حمایت و معرفی توانمندیهای داخلی پرداخت و امید میرود در آینده نزدیک صنعت نرمافزار کشور دستخوش تحول گسترده در جهت رشد و افزایش بهرهوری در کلیه دستگاههای اجرایی شود.ح/الف
١١:٢٧ ٠١/٠٢/١٣٨٨