رييس جهاد دانشگاهي در ديدار با نمايندگان استان مازندران:
جهاددانشگاهي مي تواند در برنامه ريزي هاي كلان كشور حضور يابد
رييس و معاونان جهاد دانشگاهي در نشستي با نمايندگان مردم استان مازندران در مجلس شوراي اسلامي راههاي بهره گيري ار توانمندي هاي جهاد دانشگاهي در استان مازندران را مورد بررسي قرار دادند.
به گزارش روابطعمومي جهاد دانشگاهي،اين نشست صميمانه 27 بهمن ماه با حضور عزت الله اكبري، عزت الله يوسفيان ، انوشيروان محسني ، محسن نريمان، رمضان شجاعي ، علي كريمي، علي اصغر يوسف نژاد يوسفنژاد و احمدمقيمي هشت تن از نمايندگان استان مازندران در محل دفتر مركزي جهاد دانشگاهي برگزار شد.
دكتر حميدرضا طيبي، رييس جهاد دانشگاهي در اين نشست با معرفي توانمنديهاي جهاد دانشگاهي در بخشهاي مختلف هدف برگزاري اين نشست را همفكري جهت گسترش فعاليتهاي پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي با توجه به مزيتهاي اين استان خواند.
وي با بيان اينكه تمام توانمنديهاي جهاد دانشگاهي در جهت توسعه استان مازندران قرار دارد افزود:نمايندگان كمك كنند تا ما زمينه فعاليتهاي پژوهشي، فناوري ، فرهنگي و آموزشي خود را به صورت هدفمند با نيازهاي استان دنبال كنيم.
دكتر طيبي با بيان اينكه تمام پژوهشكدههاي جهاد دانشگاهي ميتوانند در خدمت توسعه استان قرار گيرند،ادامه داد: جهاد دانشگاهي اين توانايي را دارد كه در برنامهريزيهاي كلان كشور وارد شود.
وي با بيان اينكه ما تا مطمئن نباشيم توان انجام كاري را داريم در پروژهاي ورود پيدا نميكنيم افزود:در گذشته نيز نشان دادهايم كه با حداقل امكانات توانستهايم كارهاي بزرگ انجام دهيم.
رييس جهاد دانشگاهي با اشاره به اينكه تاكنون هر ميزان از دولت بودجه گرفتهايم توانستيم سه تا پنج برابر آن مبلغ ارزش افزوده داشته باشيم گفت: براي ورود به بسياري از پروژهها مشكل بودجه داريم كه با تامين حداقلها در پروژههاي بسياري با توجه به نيازهاي مناطق مختلف كشور ميتوانيم ورود پيدا كنيم.
وي با اعلام اينكه به زودي در سفري به استان مازندران در ديدار و گفت و گو با استاندار و مسوولان استاني راههاي گسترش همكاري اين نهاد را در استان مازندران مورد بررسي قرار ميدهيم عنوان كرد: به اعتقاد ما همه استانها بايد از يك توسعه مطلوبي برخوردار باشند و بايد سهم مازندران بيشتر از ميزان فعلي باشد.
در اين نشست نمايندگان استان مازندران نيز با استقبال از فعاليتهاي جهاد دانشگاهي در اين منطقه خواستار گسترش فعاليتهاي اين نهاد در بخشهاي كشاورزي و شيلات و آبزيان در اين استان شدند.
ايجاد مركز رشد و پارك علم و فناوري در مازندران نيز از مهمترين خواستههاي نمايندگان اين استان بود و از جهاد دانشگاهي خواستند كه با توجه به خشكسالي پيش رو طرحهاي مطالعاتي را در زمينه كشت برنج كم آب ا مطالعه قرار دهد.
لازم به ذكر است،قاسمي رييس جهاد دانشگاهي واحد مازندران نيز در اين نشست به ارايه گزارشي از اقدامات جهاد دانشگاهي در اين استان پرداخت و گفت: اولويتهاي كاري خود را در استان در زمينههاي كشاورزي، گردشگري و IT قرار دادهايم و در اين رابطه مراكز خدمات تخصصي داير كردهايم.ح/الف
١١:٥١ ٠٣/١٢/١٣٨٧