٠٣:٠٥ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
به همت جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه؛
همایش علمی دانشجویی « زمینه های کارآفرینی شهر ما » در کرمانشاه برگزار شد

با حضور مدیران و کارشناسان همایش علمی دانشجویی «زمینه های کارآفرینی شهر ما»، در سالن اجتماعات شهید نوروزنژاد جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه،در این همایش مهندس محمد حسین جوانمردی معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با قدردانی از جهاد دانشگاهی در برگزاری این مراسم از نیروی انسانی و ظرفیت های علمی بعنوان مهمترین سرمایه جوامع نام برد و گفت: علم و دانش چراغ راه آینده ماست و اگر حرکت های ما بر اساس علم و دانش نباشد راه به بیراهه می بریم.
جوانمردی از عدم ارتباط صحیح بین صنعت و دانشگاه گلایه کرد و افزود: بعضاً مشاهده می شود که دانشجویان ما پس از فراغت از تحصیل، توانایی استفاده از دانش خود را در مجموعه های اجرایی ندارند، در صورتیکه چنانچه این ارتباط بطور صحیح برقرار شود این مشکل برطرف می گردد، البته طی چند سال اخیر حرکت هایی در زمینه ارتباط بین صنعت و دانشگاه انجام شده است.
جوانمردی با بیان اینکه قابلیت های زیادی در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: باید از این پتانسیل ها در ابعاد مختلف جهت توسعه اشتغال و کارآفرینی بهره بگیریم. 
وی ادامه داد: اگر بخواهیم نسخه های توسعه دیگر کشورها را بدون توجه به زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... خودمان در کشور پیاده کنیم مطمئناً به هدف مورد نظر نمی رسیم، لذا باید براساس شرایط کشور، فرصت های توسعه را ایجاد نماییم. 
جوانمردی خواستار ایجاد تشکل های فنی مهندسی در بخش های مختلف به منظور توسعه بیشتر استان شد.
 دکتر حمیدرضا صارمی شهردار کرمانشاه نیز با قدردانی از برگزار کنندگان این همایش با اشاره به سرعت تحولات اتفاق افتاده در جهان، گفت: توان استفاده از این تحولات به نفع جامعه را نداریم که بخشی از این ناکارآمدی محصول فرهنگی است. 
صارمی با اشاره به قابلیت های کشور، تصریح کرد: ایران دومین دارنده گاز جهان و ششمین دارنده نفت است، 52 عنصر معدنی در کشور وجود دارد که برخی از آنها در جهان بی نظیر می باشد، 7200 گونه گیاهی داریم و کشور ما در یک منطقه استراتژیک واقع شده است، با این وجود نرخ بیکاری بالایی داریم و به موقع نتوانسته ایم از این پتانسیل ها به خوبی استفاده کنیم. 
وی ادامه داد: در کرمانشاه نیز با وجود ظرفیت های بالایی که داریم، متاسفانه بسیاری از کالاها و تجهیزات مورد نیاز در بخش شهرسازی را از دیگر شهرها وارد می کنیم.
 صارمی با بیان اینکه باید نسبت به موضوع اشتغال تغییر نگرش ایجاد کنیم، گفت: اکنون در بسیاری از بخش ها مشکل اشتغال نداریم، ولی مشاغلی که وجود دارد را متقاضیان کار قبول ندارند و اکثراً بدنبال مشاغل حقوق بگیری بوده و کمتر به سراغ تولید و کارآفرینی می روند و این نگرش باید تغییر کند. 
یوسف شاه حسینی رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه کرمانشاه نیز گفت: در شرایط فعلی کارآفرینی یک نیاز و اولویت ملی است که باید بصورت جدی و خارج از تشریفات به آن توجه شود. 
شاه حسینی عرصه کارآفرینی را یک عرصه فرهنگی دانست و افزود: امیدواریم موضوع کارآفرینی در شکل ساده آن یعنی ایجاد شغل گرفتار نشود و به اهداف اصلی خود نزدیک شود که خوشبختانه آهنگ ملی ایجاد شده در این زمینه، این را نشان می دهد. 
همچنین علی یعقوبی دبیر این همایش گفت: 55 مقاله از دانشگاه های استان به این همایش رسیده که 9 مقاله برگزیده، امروز در همایش ارائه می شود. 
وی برگزاری کارگاه های آموزشی را از دیگر برنامه های همایش عنوان کرد. 
شايان ذكر است،این همایش توسط انجمن های علمی دانشجویی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه برگزار شد.
يادآور مي شود،دکتر بیژن کلهرنیا و دکتر سهراب دل انگیزان از اساتید دانشگاه های استان نیز در این همایش حضور داشتند.ح/الف

٠٩:٤٠ ١٤/١٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد