٠٤:٥٦ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با حضور جمعي از كارشناسان صورت گرفت؛
برگزاري نشست علمي تخصصي در جهاد دانشگاهی واحد مازندران

نشست مشترک مديران جهاد دانشگاهی واحد مازندران ، پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی گیلان ، مسئول محیط زیست شرکت نفت و صنایع چوب و کاغذ مازندران 18 اسفند ماه به ميزباني جهاد دانشگاهی واحد مازندران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد مازندران،سید احمد قاسمی سرپرست جهاد دانشگاهی واحد مازندران در این جلسه گفت:جهاد دانشگاهی واحد مازندران به دلیل داشتن روابط حسنه با استانداری و سازمان ها و ادارات استان موفق به جذب طرح ها و پژوهش های گوناگون شد که با درایت در حال انجام این طرح ها است . 
وي در ادامه افزود:جهاد دانشگاهی واحد مازندران از 70 نفر پرسنل بهره می گیرد که از این تعداد 20 نفر آنان به صورت استخدام رسمی در حال انجام کار هستند و جهاد دانشگاهی می کوشند با افزایش هیأت علمی در سال آتی در امور پژوهشی گام های مؤثرتری بردارد .
قاسمی کمبود فضا و امکانات را دلیل کمبود تحقیقات و پژوهش در استان دانست و گفت : متأسفانه مازندران به دلیل ناشتن فضاها و امکانات لازم پژوهشی و نبود پژوهشکده در دانشگاهها از سایر استان ها عقب مانده است ولی پژوهشگران این استان با تلاش خود موانع موجود را یکی پس از دیگری کنار می زنند و همواره در کارهای علمی ، پژوهشی می درخشند .
سوده محمودی مسئول محیط زیست شرکت نفت مازندران در این جلسه گفت : لجن های نفتی ، پساب های نفتی و علف های هرز مشکلات اصلی شرکت نفت مازندران دانست . وی ادامه داد : برای رفع این مشکلات تلاش های زیادی توسط واحد محیط زیست شرکت نفت مازندران انجام گرفته است ولی متأسفانه با توجه به تلاش های انجام شده توفیق چندانی در این زمینه کسب نشده است .
لیلا وقفی کارشناس تحقیقات صنایع چوب و کاغذ مازندران در این جلسه با بیان مشکلات صنایع چوب و کاغذ گفت : صدور پروانه برای تأسیس صنایع سلولزی کوچک و وابستگی شدید این صنایع به جنگل ها از طرفی و کاهش حجم برداشت از جنگل ها و تأمین نشدن مواد اولیه بر مشکلات شرکت چوب و کاغذ مازندران افزوده است . وی ادامه داد : صایعات کشاورزی ، نبود زراعت کافی چوب و واردات چوب های بدون پوست را عامل اصلی تولید کاغذهای با صرفه اقتصادی کم دانست . توسعه زراعت و استفاده از گونه های مرغوب را بهترین راه حمایت از صنایع چوب و کاشت صنوبر ، آگاهی مردم از ارقام جدید صنوبر و بهره گیری از نهالستان و استفاده از گونه های سازگار با محیط زیست مازندران می تواند به کمک صنایع چوب و کاغذ مازندران بشتابد و از نابودی جنگل ها جلوگیری کند .
یوسف گرجی سرپرست واحد بهره برداری صنایع چوب و کاغذ مازندران در سخنانی گفت : متأسفانه سازمان جنگل ها با ورود گونه های جدید گیاهی به اکو سیستم جنگلی مازندران زیان رسانده است . وی تحقیقات صورت گرفته در زمینه رویش گیاهان جنگلی را خوب دانست و گفت : خوشبختانه تلاش ها و تحقیقات خوبی در خصوص رویش گیاهان جنگلی انجام گرفته است و در آینده شاهد احیا شدن حیات دوباره جنگل های مخروبه و از بین رفته خواهیم بود . گرجی نبود مجری دولتی و خصوصی قوی را عامل اصلی از بین رفتن جنگل ها دانست و گفت : متأسفانه به دلیل نبود مجری دولتی و خصوصی قوی که بتواند در حفظ و نگهداری جنگل ها کوشا باشد شاهد از بین رفتن این جنگل ها هستیم و برای نمونه می توان به جنگل های کناری جاده هراز اشاره کرد که به سرعت در حال تخریب است.ح/الف

١٣:٥٩ ٢٧/١٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد