٠٤:١٦ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
در آخرين نشست كنفرانس شهر الكترونيكي در سال 1387 تاكيد شد؛
توسعه و تقويت خدمات تعاملي بين دستگاه‌ها براي تحقق اهداف شهر الكترونيكي

نشست اعضاي هيات علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي با حضور كارشناسان، صاحبنظران و دست‌اندركاران دستگاه‌هاي مختلف علمي و اجرايي سراسر كشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی، شركت كنندگان در اين نشست بر استفاده از دستاوردهاي علمي و خدمات و فعاليت‌هاي انجام شده در دستگاه‌هاي مختلف فعال در حوزه الكترونيكي، شهري و فناوري اطلاعات تاكيد كردند و ابراز اميدواري كردند، دومين كنفرانس شهر الكترونيكي كه ارديبشهت ماه سال 88 در تهران برگزار مي‌شود به فرهنگ‌سازي هر چه بيشتر مباحث مطرح در مقوله شهر الكترونيكي منجر مي‌شود.
دكتر علي اكبر جلالي دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي با اشاره به اينكه دست اندركاران اين كنفرانس با مسوولان و دست اندركاران بيش از 100 دستگاه علمي و اجرايي جلسات و نشست‌هاي مفيد و موثر صورت گرفته، خاطر نشان كرد: دستگاه‌هاي علمي و اجرايي در ابعاد مختلف براي بهتر برگزار شدن اين كنفرانس و فرهنگ‌سازي مباحث شهر الكترونيكي بطور همه جانبه تلاش مي‌كنند و استقبال عمومي متخصصان و اهل فن براي توسعه و فرهنگ‌سازي مقوله شهر الكترونيكي جهت حل مشكلات مبتلا به بسيار بالاست.
دكتر علي اكبر جلالي توجه دستگاه‌هاي ملي و استاني سراسر كشور را براي مشاركت در برگزاري و حضور در نمايشگاه و ارائه دستاوردهاي علمي و خدماتي را بسيار چشمگير عنوان كرد و گفت: قوه قضائيه، مجلس شوراي اسلامي و بدنه علمي و اجرايي دولت، شهرداريها و بانك‌ها و موسسات مالي سراسر كشور متقاضيان پر و پا قرص برگزاري اين كنفرانس هستند و اين مهم حاكي از فهم اين نكته است كه اداره شهرها، روستاها و جوامع امروز ديگر به روشهاي گذشته امكانپذير نيست و مديريت و روشهاي نوين علمي و اجرايي مبتني بر IT و ارتباطات الكترونيك را طلب مي‌كند.
وي به استقبال دستگاه‌هاي علمي و اجرايي كشور براي انتشار گزارش ملي خدمات تعاملي دستگاه‌هاي مختلف اشاره كرد و گفت: همزمان با برگزاري دومين كنفرانس شهر الكترونيكي، گزارش ملي خدمات الكترونيكي دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهاي علمي و اجرايي بخش دولتي و خصوصي منتشر مي‌شود.
دكتر علي اكبر جلالي به ارائه فعاليت‌هاي انجام شده براي برگزاري دومين كنفرانس شهر الكترونيكي اشاره كرد و گفت: حاكميت الكترونيكي، شهروند الكترونيكي، زيرساخت شهر الكترونيكي، خدمات شهر الكترونيكي و معرفي خدمات تعاملي از محورهاي فعاليت اين كنفرانس است.
دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي معرفي خدمات تعاملي قوه قضائيه، دولت، قوه مقننه و ساير نهادها و سازمان‌ها را از موارد حوزه حاكميت الكترونيكي قلمداد كرد و گفت: زمينه آموزش، دولت، بهداشت، بانكداري، امضاي ديجيتال، روابط روستا و شهر الكترونيكي، زيرساخت وزارت ICT، كد كالا، ميراث فرهنگي، ثبت احوال، ثبت اسناد، محيط زيست، فروشگاه‌ها، شركت‌هاي مسافربري، بيمه‌ها، دفاتر ICT روستايي، حج و زيارت و ... از زمينه‌هاي مختلف تعاملي دستگاه‌هاي مختلف كشور است كه كار علمي در اين زمينه صورت مي‌گيرد
مهندس حبيب‌ا... اصغري رئيس پژوهشكده فناوري اطلاعات جهاد دانشگاهی نيز به گزارشي از اقدامات صورت گرفته توسط دبيرخانه كنفرانس پرداخت و گفت: بيش از 200 مورد خبر و فراخوان توسط رسانه‌هاي سراسري در تيراژ وسيع به طور هماهنگ براي اطلاع‌رساني اين حركت ملي چاپ و منتشر شده است.
رئيس پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی از برگزاري جلسات بسيار فشرده و كارشناسي با قوه قضائيه، مجلس، وزارتخانه‌هاي ICT، آموزش و پرورش، نفت، بازرگاني، صنايع و معادن، رفاه و تامين اجتماعي، تعاون، شوراي عالي اطلاع‌رساني، مگفا، شوراي عالي فناوري اطلاعات و ارتباطات، بانك‌هاي دولتي و خصوصي كشور، شركت‌هاي مختلف بخش خصوصي و ... خبر داد و گفت: با توجه به طيف وسيع فعاليت‌ها و پيشنهادها، نشست‌ها و كارگاه‌هاي علمي تخصصي در حاشيه كنفرانس با موضوعات تخصصي و ويژه برگزار مي‌شود كه تعداد زيادي از اين نشست‌ها حاصل مطالعات و فعاليت‌هاي دستگاه‌ها در زمينه خدمات، تعاملات و فعاليت‌هاي الكترونيك است.
گفتني است،مشروح اخبار سخنرانان اين نشست در خبرهاي جداگانه به اطلاع مخاطبان گرامي خواهد رسيد.ح/الف

١٣:٣٣ ٢٤/١٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد