٠٦:١٧ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با مشارکت جهاد دانشگاهی؛
کارخانه طرح گیر بکس اتوماتیک خودرو در کرمانشاه افتتاح شد

اولین کارخانه تولید گیربکس اتوماتیک خودرو که با مشارکت جهاد دانشگاهی واحد كرمانشاه وحمایت های پارک علم و فناوری کرمانشاه انجام شده است، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه سیستم تعویض دنده دستی اتوماتیک شده خودرو -AMT -  برای اولین بار در کشور  به عنوان یک تکنولوژی جدید و مدرن در صنعت خودرو، و به منظور استفاده در سیستم تعویض دنده دستی اتوماتیک شده توسط شرکت نگین فناور شریف – یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری جهاددانشگاهی- طراحی و با حمایت پارک علم و فناوری و مشارکت سازمان جهاد دانشگاهی انجام شده است .
این طرح  نوعی سیستم انتقال قدرت نیمه اتوماتیک است، که از نظر ساختار کاملا شبیه به گیربکس های دستی است، با این تفاوت که عملیات تعویض دنده و کلاچ گیری در آن بوسیله یک سری عملگر الکتریکی یا هیدرولیکی و با فرامین یک واحد کنترل هوشمند بنام TCU انجام می گیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کرمانشاه گفت:ازبین 5۰ طرح برگزیده شده در کشور یک طرح (طرح گیر بکس اتوماتیک )مربوط به پارک علم و فناوری کرمانشاه می باشد که شاهد افتتاح کارخانه آن و در واقع صنعنتی شدن این طرح در پارک علم و فناوری کرمانشاه می باشیم.
مهندس بهروز بادکو رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کرمانشاه افتتاح این طرح صنعتی را نتیجه همدلی و همفکری مناسب مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه دانست و تصریح کرد: یک مبتکر و کار آفرین باید نتایج کار خود را مشاهده کند و فراهم کردن زمینه تبدیل ایده به تولید و صنعت از وظایف مراکز پژوهشی بخصوص پارک های علم و فناوری است.
وی افزود: طرح گیر بکس اتوماتیک که در پارک علم و فناوری انجام شده یکی از 50 طرح برگزیده کشور در سال گذشته بوده که در نمایشگاهی خدمت مقام معظم رهبری ارایه شد و خوشبختانه امروز به همت جهادگران جهاد  دانشگاهی شاهد افتتاح آن هستیم.
بادکو اعتبارات بخش کارآفرینی استان کرمانشاه را اندک دانست و افزود: باید همه در راستای تقویت این بخش تلاش کنند تا شاهد پیشرفت هر چه بیشتر استان باشیم.
فرشید امیری مدیر عامل شرکت نگین فناور شریف تولید کننده گیربکس اتوماتیک خودرو نیز با بی نظیر دانستن تولیدات این کارخانه ابراز امیدواری کرد که این مجموعه هرچه بیشتر در جهت خدمت به جامعه رشد یابد.
وی پارک علم و فناوری را محل مناسبی برای تبدیل فکر به عمل دانست.
شایان ذکر است،مدت زمان پیش بینی شده برای انجام این طرح ۳۰ ماه درنظر گرفته شده بود که در مدت زمان کمتری اجرایی شد و هم اکنون این شرکت با پارس خودرو و سایپا درزمینه تولید سیستم قراداد بسته  شده است.ح/الف

١٤:٥٣ ٢٤/٠١/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد