توسط یکی از واحد های فناور مرکز رشد جهاددانشگاهی کرمانشاه صورت گرفت؛
ساخت نرم افزار هوشمند نت بر اساس شبکه های عصبی –فازی
نرم افزار هوشمند نت بر اساس شبکه های عصبی –فازی توسط یکی از واحد های فناور مرکز رشد جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه ساخته شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان کرمانشاه،امیر ملک نیازی رئیس هیئت مدیره شرکت پژ هان صنعت جاوید غرب و مبتکر نرم افزار نت هوشمند بر اساس شبکه های عصبی –فازی و بومی سازی نگه داری و تعمیرات تجهیزات صنعتی گفت: هرساله هزینه های زیادارزی وریالی صرف خرید قطعات یدکی و تعمیر تجهیزات می شود، که باعث بالا رفتن هزینه ی تولید و پیامد آن افزایش قیمت تمام شده محصولات و در نتیجه کاهش توان رقابت در بازارهای خارجی شده است.
وی ادامه داد: نرم افزار موجود نت (نگهداری وتعمیرات ) به یک بانک اطلاعاتی و ساعت هشداردهنده تبدیل شده اند ،البته نمی توان منکر اثرات آنها نیز شد ولی نیاز به یک نرم افزار با قابلیت های بیشتردر صنعت کاملا محسوس است و ازطرفی نرم افزار نت هوشمند با رویکرد یکپارچه درفرآیند تولیدقادرخواهد بود به طور بهینه برنامه ریزی افزایش شاخص های نت و با توجه به محدودیت های موجود صورت می گیرد.
ملک نیازی بیان کرد: به دلیل در نظر نگرفتن شرایط بومی و منطقه ای کرمانشاه و کپی برداری ازمدل های نت ژاپن و اروپا در حوزه ی برنامه ریزی نت هم نارسایی هایی وجوددارد که با بومی سازی این سطح از علم می توان فاصله ی برنامه ریزی واجرارا به حداقل رسانیدواستقرار TPM کارا و اثربخش راامکان پذیر نمود.
ملک نیازی دررابطه باقابلیت و عملکرد این طرح گفت: به دلیل مشکلات ایجادشده دربخش صنعت کشور درخصوص هزینه های بالا ی نگه داری و تعمیرات وتجهیزات و با مطالعات صورت گرفته دراین زمینه نوعی تفاوت از مدیریت نت را ارائه کرده ایم که در آن فاکتورهای فرهنگی لحاظ می شود و نرم افزار آن نیز به مرور زمان تصمیمات قوی تری را پشتیبانی می کند.
وی افزود : این نرم افزار با استفاده از شبکه عصبی با گذشت زمان و براساس اطلاعات بدست آمده تبدیل به یک نرم افزار هوشمند و در بحث برنامه ریزی براساس امکانات و تجهیزات وعوامل انسانی و جغرافیایی استان اقدام به بومی سازی برنامه ریزی ها می نماید.
ملک نیازی دررابطه با مزایای این طرح گفت: این طرح می تواند افزایش بهره وری درتجهیزات صنعتی وکاهش هزینه های نگه داری حدود ۸۰ درصد را داشته باشد.
وی گفت: تکنو لوژی به کاربرده شده در این طرح عبارت است از ؛ نرم افزار،چارچوب نرم افزار از طریق متدو لوژی RUP تشکیل می شود که متدو لوژی کاربردی و معتبردر تهیه ی نرم افزار است و برای قابلیت هوشمندسازی از متد شبکه های عصبی – فازی استفاده می شود که مدلی باکارایی بالایی است . برنامه ریزی ، براساس رویکرد نگه داری و تعمیرات بهره ورفراگیر(TPM) که با انجام اصطلاحات سعی در بومی سازی این متدولوژی خواهدبود ودرحال حاضر TPM اصلی ترین متدولوژی در افزایش اثربخشی تجهیزات در مباحث نت است.
ملک نیازی دررابطه با نمونه های مشابه این طرح گفت: این طرح در صنایع مختلف کشور برنامه ریزی TPM واستقرارنرم افزار نت انجام شده ولی دردوبحث بومی سازی TPM و هوشمند سازی ( با توجه به متد های به کار گرفته) نرم افزار بی سابقه ای است.
ملک نیازی با بیان این که طرح نرم افزار نت هوشمند براساس شبکه های عصبی –فازی و بومی سازی نگه داری و تعمیرات تجهیزات صنعتی در تمامی صنایع کاربرد دارد، خاطر نشان ساخت: این طرح در تمامی صنایع کاربرد دارد و نسخه آزمایشی آن تکمیل و نسخه اصلی آن دردست طراحی است.ح/الف
١٦:٤٦ ٣١/٠١/١٣٨٨