در مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه صورت گرفت؛
طراحی نسخه آزمایشی نرم افزار هوشمند نگهداری، تعمیرات و تجهیزات صنعتی
مدیر عامل شرکت پژهان صنعت جاوید غرب – واحد فناور مستقر در مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه – با اشاره به نرم افزار و برنامه در دست طراحی این شرکت گفت: هدف از تولید این نرم افزار افزایش بهره وری تجهیزات صنعتی و کاهش هزینه های نگهداری است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان کرمانشاه، فائزه کنجوری درگفتگویی دررابطه با برنامه و فعالیت های شرکت پژهان صنعت جاوید غرب-یکی از واحدهای فناور مستقردرمرکزرشد واحدهای فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه-گفت: به دلیل مشکلات ایجاد شده در بخش صنعت کشور در خصوص هزینه های بالای نگهداری و تعمیرات تجهیزات و با مطالعات صورت گرفته در این زمینه نوعی متفاوت از مدیریت نت را ارائه کرده ایم که در آن فاکتورهای فرهنگی لحاظ می شود و نرم افزار آن نیز به مرور زمان تصمیمات قوی تری را پشتیبانی می کند.
وی ادامه داد: این نرم افزار با استفاده از شبکه عصبی با گذشت زمان و بر اساس اطلاعات بدست آمده تبدیل به یک نرم افزار هوشمند شده و در بحث برنامه ریزی بر اساس امکانات و تجهیزات و عوامل انسانی و جغرافیایی استان اقدام به بومی سازی برنامه ریزی ها می نماید.
کنجوری گفت: مزایایی که این محصول دارد عبارتند از: برنامه ریزی در فرهنگ منطقه ای، اجرای سیستم های نگهداری و تعمیرات به صورت اثر بخش و ارائه نرم افزار در هر بار محاسبه ی شاخص ها، و جواب های دقیق تر.
وی افزود: هدف ایده محوری شرکت، کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات صنایع و افزایش بهره وری تجهیزات، افزایش میزان تولید و برنامه ریزی دقیق تر تولید می باشد.
وی در پایان گفت: فعالیت انجام شده در شرکت، فاز اول مطالعات این محصول انجام شده و در حال حاضر یک نسخه آزمایشی نرم افزاری هوشمند در دست طراحی است و تا به حال در این زمینه قراردادی بسته نشده و محصول در مرحله تولید آزمایشی است.ح/الف
١٢:٤١ ٢٠/٠٢/١٣٨٨