٠٨:١٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رئیس دادگستری استان هرمزگان در بازديد از جهاددانشگاهي:
همکاری با بخشهای پژوهشی از جمله اولویت های دستگاه قضایی است

همزمان با سالروز صدور فرمان انقلاب فرهنگی، ریاست دادگستری و سازمان بازرسی استان به همراه یک هیئت بلند پایه از مسئولان حوزه های قضایی استان هرمزگان به منظور آشنایی با  مجموعه جهاد دانشگاهی استان و فعالیت های آن ها از این واحد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی شعبه هرمزگان، محمد کمیلی در خصوص اهداف این بازدید اظهار کرد: هدف از بازدید رسیدن به یک تفاهم نامه علمی و پژوهشی فرهنگی به منظور ارتقا سطح فعالیت های پژوهشی و همچنین ارتباط بیشتر بین مجموعه قضایی استان با مجموعه دانشگاهی جهاد می باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی  واحد هرمزگان ضمن بیان مقدمه ای از فعالیت های جهاد دانشگاهی گفت: آموزش عالی جهاد دانشگاهی از سال 1385 با 3 رشته و تعداد 300 دانشجو در مقطع کاردانی به صورت پودمانی کار خود را شروع کرد و در حال حاضر تعداد یک هزار و 500 دانشجو در 15 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی به تحصیل می پردازند.
وی در زمینه طرح های پژوهشی تصریح کرد: این نهاد با راه اندازی طرح مرکز رشد بندرعباس در سال 82  اولین پایه های استقرار نظام فناوری در استان را برنامه ریزی کرد.
کمیلی افزود: بخش پژوهشی جهاد در حال حاضر بیش از 80 طرح پژوهشی در دستگاه های متقاضی مانند آموزش و پرورش استانداری هرمزگان، معاونت برنامه ریزی، سازمان کار، اداره کل فنی و حرفه ای، شرکت ملی گاز انجام داده و اکنون در حال مذاکره برای ارائه خدمات فنی و تخصصی می باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان  بیان کرد: سه عنوان کتاب نیز در قسمت پژوهشی زیر چاپ می باشد که یک کتاب آن در انجمن علمی زمین شناسی کشور به عنوان کتاب سال انتخاب شد.
همچنین علی علیا رئیس دادگستری استان هرمزگان ضمن مهمتر و مسئولتر دانستن بخش فرهنگی از بخش قضایی اذعان کرد: اساتید فقط وظیفه آموزشی را بر عهده ندارند بلکه در بخش فرهنگی اولین وظیفه آن ها سازندگی دانشجو و هدایت به سوی خداوند است.
رئیس دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: اصلاح جامعه بدون یک قدرت منسجم امکان پذیر نیست و جهاد دانشگاهی بسیار موثر در این امر است.
وی خاطرنشان کرد:  یکی از وظایف جهاد دانشگاهی سیاست گذاری و هدایت دانشگاه ها و دیگر وارد شدن به صحنه آموزش و پژوهش است که در هر دو بخش می تواند نقش خود را می به خوبی ایفا کند.
علیا گفت: یکی دیگر از وظایف جهاد هدایت دانشگاه ها در جهت جذب اساتیدی که صلاحیت اخلاقی داشته باشند است.
وی همچنین اذعان کرد: هدایت و برنامه ریزی و خط دهی دانشگاه ها با جهاد است که باید با یک تشکیلات منسجم انجام وظیفه کند .
رئیس دادگستری استان هرمزگان  ادامه داد: یک بخش کار دستگاه قضایی استان همکاری با واحد های پژوهشی و آموزشی است که در این قسمت قضات اغلب با دانشگاه ها همکاری دارند.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی استان این آمادگی را دارد که هر نوع همکاری در بخش آموزش و پژوهش انجام دهد و همچنین معاونت آموزشی در بخش پژوهشی، در قسمت هایی که نیاز است تعامل و همکاری داشته باشند.
علیا در خصوص حضور دانشجویان جهاد در دستگاه قضایی به عنوان کارآموز افزود:  بر اساس دستورالعمل حفاظتی، دستگاه قضایی محدودیت هایی دارد چرا که خیلی امور این دستگاه محرمانه است در نتیجه در این زمینه حفاظت قوه قضاییه بخشنامه ای را ارسال کرده اند که پذیرش کارآموز بطور کل ممنوع شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: این ممنوعیت شامل تمام کارآموزان مگر کارآموزانی که در بخش جذب قضات پذیرفته و ابلاغ کارآموزی آن ها از طریق معاونت آموزش قوه قضاییه زده شده است.
رئیس دادگستری استان هرمزگان  گفت: در این قسمت دستگاه قضاییه محدودیت دارد ولی در بخش پژوهشی می توانیم به عنوان آماری یا سوژه معین البته بدون نام همکاری داشته باشیم.
علیا در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه قضاییه مایل است با تمام دستگاه ها تعامل داشته باشد و با شرح وظایفشان آشنا شود که این همکاری  برای پیشرفت اهدافی نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.ح/الف

١٥:٢٢ ٠٦/٠٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد