١٠:٠٠ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
موفقیت پژوهشگر جهاد دانشگاهی واحد استان قم در سومین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد

مقاله پژوهشگر جهاد دانشگاهی واحد استان قم در سومین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد حائز رتبه برتر شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، خانم دکتر صفری عنوان کرد: پایان نامه کارشناسی ارشد من در خصوص کاربرد انجماد تخمدان است که در سومین کنگره بین المللی یزد با موضوع طب تولید مثل جزو رتبه های برتر اعلام شد و سخنرانی نیز در این موضوع داشتم.

وی ادامه داد: این مقاله جزو سه رتبه اول در زمینه جنین شناسی انتخاب شد و اکثر مقالات و پژوهشهایی که نیز انجام دادم در زمینه جنین شناسی است، چرا که فیلد کاری من در همین زمینه است.

مسئول آزمایشگاه مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم گفت: علاوه بر این مقاله که در کنگره بین المللی حائزه رتبه شد، یک مقاله ISI، یک مقاله داخلی و پنج خلاصه مقاله نیز در کنگره های داخلی و خارجی و یا مجله های تخصصی از من به چاپ رسیده است.

وی تصریح کرد: در این کنگره مهمانان از کشورهایی چون آمریکا، انگلیس و استرالیا آمده بودند که وجود چنین مقاله های علمی در زمینه های مختلف طب تولید مثل از سوی دانشمندان عرصه پزشکی کشورمان باعث تعجب آنها شده بود و حتی چند نفر از آنان پس از پایان سخنرانی بنده، به سراغ من آمدند  و سوالاتی را در این خصوص از من پرسیدند.

ایشان افزودند: این پایان نامه حاصل یکسال و نیم تلاش، تحقیق و کار در پژوهشکده رویان است و همین تلاش و کار فراوان باعث شد بتوانیم در یک کنگره بین المللی که از سطح علومی خوبی هم برخوردار بود به موفقیت نائل شوم.

خانم دکتر صفری ادامه داد: انجام تخمدان موضوعی است که در عرصه پزشکی دیدگاههای بسیاری به آن وارد شده و می توان گفت چنین موضوعی، بحثی تازه و جدید است که جای توسعه، بررسی و تحقیقات بیشتری دارد.

وی در خصوص موضوع تحقیق خود گفت: این موضوع در حال حاضر روی موشها آزمایش می شود که باتوجه به اینکه موضوع تازه ای محسوب می شود هنوز آنچنان روی انسان آزمایش نشده است.

وی اظهار داشت: در افرادی که به انواع سرطان مبتلا می شوند به دلیل استفاده از داروهای خاص و شیمی درمانی احتمال ناباروری بسیار زیاد می باشد و این موضوع در بین دختران خردسال و جوان نیز شایع می باشد به همین دلیل با اجرای این طرح می توان امیدوار بود از بروز ناباروری در افراد سرطانی جلوگیری نمود. چرا که قبل از شیمی درمانی روی ان افراد، تخدمان آن برداشته و فریز می شود و پس از تکمیل مراحل درمان دوباره تخدمات آنها گذاشته خواهد شد.

ایشان در پایان جوانان ایرانی را دارای استعدادها و ظرفیتهای زیادی دانست و گفت: در صورت بهادادن به آنها می توان به پیشرفت های مختلف در عرصه های گوناگون امیدوار بود، فقط باید این پتانسیل را در آنها تقویت کرد.ح/الف

١٥:٢٢ ١٩/٠٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد