١٠:٢٢ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از دستاوردهای جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه

اعضا کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در بازدید از جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه از نزدیک با دستاوردهای واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه و توانمندی های آنها آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، مهندس بهروز بادکو رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه در جریان این بازدید به ارائه گزارشی از وضعیت مرکز رشد و پارک علم و فناوری کرمانشاه پرداخت و گفت: در حال حاضر 45 شرکت در این مرکز مستقر هستند.
 وی گفت: هر ایده ای که در دانشگاه و در بین دانشجویان به وجود می آید در مرحله مقدماتی در مرکز رشد سازماندهی شده و در صورت نداشتن مشکل تجاری منجر به تولید و توسعه محصول می شود و پس از نیمه صنعتی شدن در بازار جایگاه خود را پیدا خواهد کرد.
بادکو ایجاد و تشکیل شرکت های دانش بنیان توسط فارغ التحصیلان دانشگاهی را یکی از راهکارهای موفق جهت ارتباط صنعت و دانشگاهها دانست.
وی با اشاره به موفقیت های کسب شده توسط واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، اظهار داشت: در سال 87 طرح واحد فناور نگین فناور شریف با عنوان گیربکس اتوماتیک جزء 51 طرح برتر علمی کشور برگزیده و محضر رهبر معظم انقلاب معرفی گردید.
رییس جهاد دانشگاهی واحد استان کرمانشاه همچنین تولید وثبت نرم افزار کنترل شبکه، تولید دستگاه دایکاست، ثبت سامانه هوشمند کنترل وسایل گاز سوز، اجرای پروژه GIS شهری، تولید بذر اصلاح شده سیب زمینی، فرآوری قیر طبیعی، طراحی سیستم شناسایی افراد بر اساس عنبیه چشم و تولید دستگاه لایه نشانی در خلاء را از مهمترین پروژه های در حال اجرا در پارک علم و فناوری دانست و عنوان داشت: جهاد دانشگاهی بیشتر تلاش خود را در راستای تجاری سازی نتایج تحقیقات دانشگاهی متمرکز کرده است.
وی وجود امکانات پژوهشی محدود در استان را خطری بزرگ دانست و گفت: کمبود امکانات پژوهشی از جمله نبود فضای اینترنتی مناسب و تعلق نگرفتن وام قرض الحسنه به کارآفرینان یکی دیگر از مشکلات موجود در این زمینه است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در پارک علم و فناوری کرمانشاه به 13 هزار متر مربع فضا نیاز داریم، با این روند تخصیص منابع سالها طول می کشد تا بتوانیم فضای فیزیکی مورد نیاز خود را تامین کنیم.
بادکو گفت: اگر بودجه لازم در اختیار پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه قرار گیرد، قادر خواهیم بود سالانه 80 واحد را پذیرش کنیم.
 وی با اشاره به فعالیت های برون مرزی پارک علم و فناوری اظهار داشت: غرفه پارک علم و فناوری کرمانشاه یکی از پربازدید ترین غرفه ها در نمایشگاه سلیمانیه عراق بوده است.
رییس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه  در بخش دیگری از سخنانش، گفت: در میانگین جهانی حدود 20 تا 30 درصد شرکت های مستقر در این مراکز به موفقیت می رسند که این رقم در پارک کرمانشاه بالاتر است و این نشان از تلاش و پشتکار جوانان ما دارد.
 دکتر علی عباسپور رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در سخنانی با مثبت ارزیابی کردن فعالیت های پارک علم و فناوری کرمانشاه، از مسئولین این پارک دعوت کرد در جلسه ای در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حضور یافته و موانع و مشکلات توسعه فعالیت های پارک علم و فناوری و نیازهای موجود را مطرح کنند.ح/الف

١٧:٣٨ ١٥/٠٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد