در ديدار رؤساي دانشگاه شيراز و جهاد دانشگاهي واحد فارس بر توسعه همكاريهاي علمي و فرهنگي دوجانبه تأكيد شد
در دیدار روسای دانشگاه شیراز و جهاددانشگاهی واحد فارس که روز يكشنبه 20 ارديبهشتماه در محل دانشگاه شيراز برگزار شد برتوسعه همکاری های علمی و فرهنگی دو جانبه تاکید شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد فارس ، دكتر محمدهادي صادقي رييس دانشگاه شيراز در سخناني گفت : جهاد دانشگاهي بايستي در عرصه مديريت علمي فعالتر از گذشته عمل كند.
وی در سخناني گفت : جهاد دانشگاهي بايستي در عرصه مديريت علمي فعالتر از گذشته عمل كند. وي نگرش به جهاد دانشگاهي در استانها را منبعث از عملكرد واحدهاي استاني دانست و گفت : اين نگرش، بسته به عملكرد واحدهاي استاني، با نگرش به جهاد دانشگاهي در سطح ملي متفاوت است لذا جهاد دانشگاهي بايد سياستگذاري منسجمتري داشته باشد تا ميزان تطبيق برنامهها و عملكرد واحدهاي جهاد دانشگاهي سراسر كشور با اهداف و رسالت جهاد دانشگاهي فزوني يابد.
دكتر صادقي معتقد است تواناييهاي علمي دانشآموختگان ايراني، در خارج از كشور به فناوري تبديل و ثمرات آن با قيمت گزاف به خود ما فروخته ميشود. ب
نابراين جهاد دانشگاهي بايد تلاش كند تا علم را در زمينهاي خاص به فناوري تبديل و سپس آن را واگذار كند و به دنبال اولويت بعدي بگردد و مجدداً چرخه تبديل علم به فناوري را دنبال كند.
رييس دانشگاه شيراز با بيان اين كه جهاد دانشگاهي نبايد وارد عرصههايي شود كه در حد نام آن نباشد خاطرنشان كرد : جهاد دانشگاهي فارس ميتواند با توجه به وجود دو دانشگاه بزرگ و ريشهدار كه از مزيتهاي ويژه اين استان است، تلاش كند تا در يك يا چند زمينه خاص، در سطح ملي الگو و شاخص شود.
وي از آمادگي اين دانشگاه به منظور همكاري با جهاد دانشگاهي براي تحقق اهداف آن نهاد به ويژه تبديل علم به فناوري و توانمندسازي دانشآموختگان و بحث اشتغال و استفاده از تسهيلات اشتغالزايي سازمان همياري فارغالتحصيلان جهاد دانشگاهي خبر داد و با استقبال از فعاليتهاي مشترك افزود : در حوزه فرهنگ نيز مديريت علمي كاملاً ضروري است.
وي ضمن تأكيد بر ضرورت اطلاعرساني به موقع و مطمئن افزود : خوشبختانه طي ساليان اخير مديريت خبرگزاري ايسنا به مديريت علمي نزديكتر و از مديريت سياسي فاصله گرفته است لذا شائبه وابستگي سياسي و جناحي آن كم رنگ شده است.
مهندس رستگار رييس جهاد دانشگاهي واحد فارس هم با ارايه گزارشي از فعاليتهاي پژوهشي- آموزشي- فرهنگي- خبرگزاريهاي ايسنا، ايكنا و سازمان اشتغال فارغالتحصيلان، مركز افكارسنجي دانشجويان ايران و ... گفت : طي دو سال گذشته عليرغم تخصيص اعتبار پانصد ميليارد ريالي جهت اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي استان فارس، متأسفانه استقبال اندك فارغالتحصيلان دانشگاهي را شاهد بوديم، به گونهاي كه فقط حدود 10 درصد از اعتبار مذكور مورد استفاده واقع شد. يكي از دلايل اين امر عدم توانمندي همچنين عدم اعتماد به نفس كافي فارغالتحصيلان دانشگاهي جهت حضور در عرصه فعاليتهاي مولد اقتصادي بخش خصوصي است.
وي ادامه داد : تقويت زمينه بروز خلاقيتهاي نسل جوان تحصيلگرده از طريق برگزاري كارگاههاي كارآفريني آشنايي با كارآفرينان برتر، بازديد و اطلاع از پيشرفتهاي عظيم علمي و اجرايي در قالب اردوهاي ايران مرز پرگهر و ... از ضروريات است.
٠٨:٢٢ ٢٣/٠٢/١٣٨٨