افتتاحیه هشتمین کارگاه آموزشي پرورش و اصلاح قارچهاي خوراکی
با هدف آشنایی علاقه مندان به روش های کشت، پرورش و اصلاح و افزایش راندمان قارچ طی چهار روز ( 28-31 ارديبشت ماه) کارگاه آموزشي پرورش و اصلاح قارچهاي خوراکی به همت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مشهد، دکتر محمد فارسی مدیرگروه پژوهشی زیستفناوری قارچهای صنعتی به محورهای آموزشی کارگاه اشاره کرد و گفت: مباحث آموزشی کارگاه با محوریت چگونگی تولید بستر قارچ(کمپوست)- تولید بذر مناسب و آشنایی اصلاح ژنتیکی بذر و نیز آموزش فرآیند تولید قارچ(کنترل رطوبت- حرارت و بیماریها و آفات) خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی، افزود: خوشبختانه از افرادی که در دورههای قبل در این سلسله کارگاهها شرکت داشتند برخی کارگاههای موفق تولید قارچ را در شهرهای خود برپا نمودهاند و تعدادی نیز مجوز آموزش و تولید بذر را دریافت و نسبت به دایر نمودن کارگاههای آموزشی اقدام نمودهاند.
دکتر فارسی در خصوص میزان استقبال از کارگاه گفت: در هر دوره معمولا متقاضیان، بیش از حد ظرفیت پذیرش میشوند. تعداد ظرفیت در هر دوره 40 نفر است که در بعضی دورهها تا 65 نفر نیز میرسد. اما در دوره فعلی به دلیل همزمانی با فصل امتحانات دانشجویان، حدود 20 نفر از شهرهای مختلف استان خراسان بخصوص نیشابور و قائن و نیز از شهرهای رشت، گرگان و اصفهان در کارگاه شرکت کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: پس از اتمام دوره، افرادی که حضور مستمر در کارگاه داشته باشند گواهی شرکت در کارگاه را دریافت خواهند کرد.
١٣:٣٩ ٢٨/٠٢/١٣٨٨