٠٦:٢٧ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
نشست هم انديشي « جهاد دانشگاهي، رسانه، توسعه استان» در مازمدران برگزار شد
سرپرست جهاد دانشگاهي مازندران در نشست هم انديشي « جهاد دانشگاهي، رسانه، توسعه استان»، گفت: اين واحد در سال گذشته يک ميليارد تومان درآمد داشت.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مازندران،سيد احمد قاسمي سرپرست جهاد دانشگاهي مازندران که در ساختمان جهاد دانشگاهي مازندران برگزار شد، گفت: چشم انداز يک برنامه 20 يا 25 ساله است که باعث اتحاد بيشتر مديران مي شود و جهاد دانشگاهي مي تواند رسانه‌هاي استان را در تدوين چشم انداز و استراتژي حمايت کند.
وي افزود: جهاد دانشگاهي يکي از نهادهايي است که از طريق اجراي فعاليتهاي تحقيقاتي، فرهنگي و آموزشي 80 درصد بودجه خود را تامين و20 درصد مابقي را از دولت تأمين مي‌کند.
وي ادامه داد: کارهاي خوبي در استان انجام مي شود اما متاسفانه اين کارها به صورت مناسبي در کشور منعکس نمي‌شود که اگر اين توانمندي‌ها در کشور بهتر شناخته شود باعث جذب بودجه و امکانات بيشتر براي استان مي‌شود.
قاسمي در خصوص نقش خبرگزاري‌ها در توسعه استان، گفت: خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايکنا که زير نظر جهاد دانشگاهي فعاليت مي‌کنند در سال گذشته در سطح استان بيش از 7 هزار خبر توليد کردند.
وي ادامه داد: اين دو خبر گزاري در سال 88 در جهت شناساندن توانمندي‌ها و نخبگان استان به کشور گام بر مي‌دارند.
سرپرست جهاد دانشگاهي به توانمندي خبرنگاران استان در جهت شناساندن ظرفيتهاي استان به کشور اشاره کرد و گفت: خبرنگاران و رسانه‌هاي استان مي توانند با همکاري و هماهنگي با هم در جهت شناسايي ظرفيت‌هاي استان گام بردارند و از اين طريق هم پروژهاي خوبي براي خود تعريف کنند و همتوانمندي و ظرفيت استان را در بخش‌هاي مختلف به کشور نشان دهند.
قاسمي به نبود استراتژي مطلوب در خبرگزاري‌ها و مطبوعات استان اشاره کرد و گفت: خبرگزاري‌هاي استان براي آينده خود هيچ برنامه و استراتژي خاصي ندارند و به همين دليل نمي‌توانند به خوبي به ايفاي نقش خود بپردازند.
وي با اشاره به اينکه جهاد دانشگاهي رابط بين دستگاههاست، گفت: متاسفانه پل ارتباطي لازم بين دستگاه‌هاي استان وجود ندارد ولي اين امر در سال 59 در اساسنامه جهاد دانشگاهي پيش بيني شده که يکي از کارهاي آن پل رابط بودن بين دستگاهها است.
سرپرست جهاد دانشگاهي واحد مازندران به نقش جهاد دانشگاهي در توسعه علم و فرهنگ ايران اشاره کرد و گفت: بزرگترين مرکز درمان ناباروري خاورميانه، مرکز خون بند ناف ايران، مرکز تحقيقاتي سلولهاي بنيادي رويان و طراحي دکلهاي نفتي و هواپيماهاي سبک از جمله کارهاي انجام گرفته از سوي جهاد دانشگاهي است.
وي به کارهاي صورت گرفته در جهاد دانشگاهي مازندران اشاره كرد و گفت: تاسيس اولين مرکز تحقيقاتي گياهان دارويي شمال کشور، ايجاد مرکز هرباريوم، توليد نهالهاي اصلاح شده در سطح بيش از 100 هکتار و اولين مرکز ماهيان زينتي کشور از جمله دستاوردهاي پژوهشي جهاد دانشگاهي مازندران است.
قاسمي ادامه داد: در سال گذشته 12 هزار نفر از شاغلين استان از آموزشهاي کوتاه مدت جهاد بهره گرفتند و در سال 88 ،2 هزار نفر تحت آموزشهاي کوتاه مدت کار آفريني قرار مي‌گيرند.
وي گردشگري را فرصتي مناسب براي استان دانست و گفت: 25 ميليون نفر گردشگر امسال وارد مازندران مي شوند که بايد امکانات لازم براي آنان فراهم شود و يکي از کارهايي که در اين راستا انجام گرفته رايزني براي احداث کمپينگ‌ها در استان است. بايد به توريست از ديد فرصت و نه به ديد تهديد نگاه شود.
وي ادامه داد: مشکل مازندران فقط صنعت نيست و استان مي‌تواند بر پايه IT و گياهان دارويي پيشرفت کند و اين يکي از اشتباهات استراتژيک است که در اين بخش به خوبي عمل نمي‌شود.
سرپرست جهاد دانشگاهي مازندران در خاتمه خاطرشان کرد: جهاد دانشگاهي در تمام استان‌ها و حتي در عراق فيلترهاي نانو استاتيک براي کارخانجات سيمان را راه اندازي کرده ولي اين اين کار متاسفانه در مازندران انجام نگرفته است.
به گزارش ايسنا، سعيد عليزاده مدير روابط عمومي جهاد دانشگاهي مازندران نيز در ابتداي اين جلسه به قابليت‌ها و ارکان جهاد دانشگاهي اشاره کرد و افزود: جلسه هم‌انديشي با رسانه‌ها براي نخستين بار در جهاد دانشگاهي مازندران صورت گرفته است.
وي گفت: بي شک نقش رسانه‌ها‌ي استان در بيان فرصتها و چالشهاي استان به ويژه توسعه جهاد دانشگاهي استان غيرقابل انکار است و اميدواريم اصحاب رسانه با بررسي عملکردهاي اين نهاد ما را در توسعه همه جانبه ياري کنند.ح/الف
٠٨:٥٨ ١٦/٠٣/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد