رییس جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه:
ایجاد پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه از مهمترین اهداف ماست
جواد مدلل مدیر عامل شرکت روغن نباتی نازگل و جهانبخش شکری مدیر عامل جهان فولاد غرب دو تن از صاحبان صنایع مادر استان، در بازدیدی که با هدف ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت بود از پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد كرمانشاه،دکتر بهروز بادکو رئیس جهاد دانشگاهی کرمانشاه در این بازدید با ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی واحد تصریح کرد: مهمترین اولویت جهاد دانشگاهی ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت است.
وی این بازدید را شروعی برای ایجاد ارتباط بیشتر دانشگاه با صنایع استان دانست و با تشریح فعالیت های صورت گرفته در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی گفت: از مهمترین فعالیت های در حال انجام این معاونت، تحقیقات مربوط به گیاهان دارویی و مباحث شیمی به خصوص در زمینه تصفیه پساب ها و کربن زدایی از قیر طبیعی است.
رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه وجود دو مرکز آموزشی، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و مرکز جامع علمی کاربردی را از جمله فعالیت های آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه دانست و تاکید کرد: این مراکز با بیش از 3000 دانشجو بستر مناسبی را برای جذب و تاسیس شرکت های فناور پارک علم و فناوری فراهم کرده است.
وی در ادامه ایسنا را از شاخص ترین واحد های فرهنگی استان دانست و گفت: ایسنا مرجعی قابل استناد از اطلاعات استان است که در این مدت بی طرفی خود را ثابت نموده.
در ادامه این بازدید مهندس شهریار فرهنگ معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: سالانه 20 واحد موفق در زمینه های فعالیتی کامپیوتر،کشاورزی، صنعت و خدمات از مجموعه پارک خارج می شود و برای سال 1388پیش بینی پذیرش 45 واحد فناور شده است که در صورت تخصیص کامل بودجه پارک های علم و فناوری، این ظرفیت پذیرش تا 80 واحد افزایش می یابد.
فرهنگ با اشاره به میزان بودجه دریافتی پارک علم و فناوری کرمانشاه افزود: از نظر بودجه دریافتی و میزان بودجه تخصیص یافته، پارک علم و فناوری کرمانشاه جزء محرومترین پارک های علم و فناوری کشور می باشد.
وی خاطر نشان ساخت: ایجاد ارتباط اقتصادی بین افراد خوش فکر اقتصاد و افرادی که در راه دانش و فناوری در حال حرکتند از اهداف اساسی پارک علم و فناوری کرمانشاه می باشد.
فرهنگ در ادامه به اهمیت وجود پارک های علم وفناوری اشاره کرد و یادآور شد: پارک های علم و فناوری حلقه ارتباطی مفقوده بین دانشگاه و صنعت می باشد.
در ادامه جواد مدلل مدیرعامل شرکت روغن نباتی نازگل با ابراز خشنودی از حضور در جمع جهاد گران جهاد دانشگاهی و ارزشمند دانستن فعالیت های این مجموعه گفت: جهاد دانشگاهی کرمانشاه با حداقل امکانات بخش قابل توجهی از فعالیت های پژوهشی در استان را عهده دار شده است.
مدیرعامل شرکت روغن نباتی نازگل با بیان این که جهاد دانشگاهی یک مرکز مهم برای اعتلاء صنعت و دانشگاه می باشد، گفت: در استان زمینه بسیار مفیدی برای همکاری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با صنایع استان وجود دارد.
مدلل با استقبال از همکاری جهاد دانشگاهی، از پژوهشگران این نهاد برای بازدید از مجتمع نازگل دعوت به عمل آورد.
در پایان این نشست جهانبخش شکری مدیر عامل شرکت جهان فولاد غرب نیز با اشاره به رشد مناسب استان در ابعاد مختلف گفت: جهاد دانشگاهی می تواند در سرعت بخشیدن توسعه استان بسیار مفید و موثر و در جایگاه بالایی قرار گیرد.
وی گفت: صنایع استان تشنه ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی می باشد.
شکری با استقبال از همکاری با جهاد دانشگاهی گفت: اگر دانشگاه و صنعت در کنار همدیگر قرارگیرند حرکت موازی این دو می تواند توسعه استان را تسریع بخشد.
بادکو در پایان خاطر نشان ساخت: جهاد دانشگاهی سعی در ایجاد پیوستگی بین دانشجو و کار آفرین شدن ایده های آنها را دارد.
گفتنی است،جواد مدلل و جهانبخش شکری از برخی از شرکت های فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه بازدید به عمل آوردند.ح/الف
١١:٤١ ٢٥/٠٣/١٣٨٨