٠٤:١٩ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
گردهمايي معاونان پژوهشي جهاددانشگاهي برگزار شد
رييس جهاد دانشگاهي:
توسعه‌ علمي،لازمه‌ پيشرفت اقتصادي كشوراست
بزرگترين سرمايه كشور،اعتمادمردم به نظام است

سي و چهارمين گردهمايي معاونان پژوهشي جهاد دانشگاهي سراسر كشور صبح امروز به ميزباني جهاد دانشگاهي واحد اردبيل گشايش يافت.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي، در اين گردهمايي كه با حضور دكتر منصور حقيقت‌پور، استاندار اردبيل، دكتر محمدصادق حاجي ‌تاروردي، معاون پژوهش و فن‌آوري جهاددانشگاهي، دكتر عزيز حبيبي، رييس دانشگاه محقق اردبيلي، فيروز احمدي، معاون سياسي امنيتي استانداري اردبيل و حجت‌الاسلام و المسلمين اكبري جدي، رييس بنياد دايره‌المعارف استان اردبيل همراه بود، رييس جهاد دانشگاهي در سخناني ضمن قدرداني از حضور پرشكوه مردم در دهمين انتخابات رياست جمهوري و تبريك به احمدي‌نژاد رييس جمهور منتخب ملت، اظهار داشت: حضور مردم در صحنه‌ها فرصت بسيار مغتنمي براي انقلاب است و اعتماد مردم به نظام بزرگ‌ترين سرمايه كشور محسوب مي‌شود.
وي افزود: بايد شرايطي را در كشور فراهم كرد كه اين اعتماد همواره حفظ شود و با فصل‌الخطاب قرار دادن قانون، همگان خود را پيروز انتخابات بدانند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه‌ سخنان خود، گفت: براي تحقق پيشرفت و عدالت و اهداف سند چشم‌انداز بيست ساله‌ نظام فرصت زيادي باقي نمانده است، چرا كه بايد طي سه برنامه‌ توسعه پيش‌روي كشور به اين اهداف دست يابيم.
رييس جهاد دانشگاهي تحقق اين اهداف را امري ضروري براي حفظ انقلاب عنوان كرد و ادامه داد: توسعه‌ علمي و فن‌آورانه و توليد ثروت و ايجاد اقتدار از اين طريق شرط اصلي توسعه‌ كشور است زيرا نمي‌توان بدون استقلال علمي به استقلال اقتصادي دست يافت.
دكتر طيبي با تاكيد بر اينكه بايد كشور را بدون اتكاء به درآمدهاي نفتي اداره كرد، خاطر نشان كرد: منابع ريالي دولت بايد از مسير فعاليت‌هاي اقتصادي مردم و منابع ارزي نيز با صدور فن‌آوري و خدمت تخصصي به خارج تامين شود كه دست‌يابي به اين مهم نيازمند توسعه‌ي علمي – فن‌آورانه و در پي آن ايجاد اقتصاد و جامعه دانش‌بنيان است.
وي در ادامه توليد دانش و فن‌آوري بومي را در بخش‌هاي مختلف از جمله صنعت مورد تاكيد قرار داد و افزود: يكي از مشكلات بزرگ كشور عدم توانمندي در بخش تجاري‌سازي يافته‌هاي علمي و تحقيقاتي است و براي رفع اين معضل به ساختاري نظام‌مند نياز داريم، چرا كه كاربردي كردن توليدات علمي و بهره‌گيري از آن در سطح جامعه ضرورت انكارناپذير است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به تاكيدات رهبر معظم انقلاب اسلامي در خصوص مساله توليد دانش و توسعه‌ علمي و فن‌آورانه كشور، خاطر نشان كرد: اين خط‌مشي بايد به گفتمان غالب مسوولان و عموم جامعه تبديل شود تا بتوان يك عزم جدي و ملي براي تحقق اهداف كشور در بخش علمي ايجاد كرد.
رييس جهاد دانشگاهي با اشاره به لزوم تهيه برنامه‌هاي بلندمدت براي رسيدن به توسعه، اظهار داشت: بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي كرد كه تمامي دولت‌ها همت خود را در جهت تحقق اين برنامه‌ها به كار بسته و اين برنامه‌هاي بلندمدت با تغييرات سياسي دستخوش تغييرات نشود.
دكتر طيبي افزود: تسريع در تهيه نقشه جامع علمي كشور به عنوان پايه و مبناي توسعه‌ علمي، پرهيز از موازي‌كاري و سپردن ماموريت‌هاي مشخص به سازمان‌ها و دستگاه‌هاي مشخص و ايجاد ثبات مديريتي در برخي بخش‌هاي مورد نياز از جمله شاخص‌هاي تاثيرگذار در زمينه‌ توسعه‌ علمي جامعه محسوب مي‌شود كه بايد به آنها توجه داشت.
وي در ادامه به برخي از اقدامات جهاد دانشگاهي در زمينه‌هاب علمي و تحقيقاتي اشاره كرد و افزود: انجام فعاليت‌هاي شاخص علمي تحقيقاتي در واحدهاي استاني اين نهاد با استفاده از مزاياي بومي استان‌ها، ورود به عرصه‌هاي بزرگ تحقيقاتي با تجميع توانمندي‌هاي بخش‌هاي مختلف جهاد دانشگاهي، انجام فعاليت‌هاي علمي بين‌المللي و صدور خدمات علمي و فن‌آورانه از جمله اهداف ما در بخش پژوهش است.
رييس جهاد دانشگاهي در پايان گفت: جهاد دانشگاهي آمادگي دارد در بخش‌هايي مانند پزشكي، كشاورزي و گياهان دارويي در استان اردبيل فعاليت كند كه اين مساله نيازمند حمايت‌هاي مادي و معنوي مسوولان اين استان است.ح/الف

١٠:٥٣ ١١/٠٤/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد