٠٢:٠٤ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دبير علمي نخستين سمپوزیم مولکولی سرطان پستان:
نتایج تحقيقات در اين زمينه بايستي در معرض استفاده ديگر محققين قرار گیرد

مدیر گروه پژوهشی ژنتیک سرطان پستان جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران گفت:نخستين «سمپوزیم مولکولی سرطان پستان» توسط مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر كيوان مجید زاده با اعلام این خبر گفت: از آنجایی که در کشور ما ایران، جنبه های مولکولی سرطان مورد توجه تعداد کثیری از دانشمندان و محققین قرار گرفته و حاصل تلاش این عزیزان دست آوردهای ارزشمندی بوده است که شایستگی ارائه و انتشار دارد؛ ضروری است این نتایج به اطلاع جامعه علمی رسیده و در معرض استفاده قرار گیرد.
دبير علمي اين سمپوزيوم افزود: اين مركز در نظر دارد تا به صورت مستمر نشست های تخصصی را در قالب «سمپوزیوم ابعاد مولکولی سرطان پستان» برگزار نموده و در آن به طرح حیطه ها و دریچه های بدیع پژوهی در زمینه ابعاد ملکولی سرطان پستان پرداخته و زمینه آشنایی همه علاقمندان به ویژه محققین و دانشجویان جوان کشور را با این مباحث فراهم نماید.
مدیر گروه پژوهشی ژنتیک سرطان با بيان اينكه ضروري است نتايج فعالیت های تحقیقاتي در اختیار ساير محققان علاقمند قرار داده شود، گفت: اين مركز در نظر دارد زمینه انتشار نتایج تحقیقات سایر محققین در حیطه سرطان پستان را در کشور فراهم نماید.
وی با تأکید بر این موضوع که این برنامه اولین سمپوزیوم از سلسله نشست های ادامه دار در ابعاد مولکولی سرطان پستان می باشد اضافه کرد: سعی شده تا از همکاری فعالان این حوزه جهت ایراد سخنرانی دعوت بعمل آید.
وی با بیان این که سرطان پستان به عنوان شایعترین سرطان در بین زنان و بالاترین علت مرگ و میر در بین مبتلایان به این نوع بیماری از اهمیت ویژه ای برخوردار است تصریح کرد: تعداد افراد شناخته شده مبتلا به این بیماری مرگ آور در اغلب نقاط جهان در حال افزایش است و متاسفانه علی رغم سرمایه گذاری های هنگفت در این خصوص، هنوز جامعه علمی پاسخگوی سوالات اساسی و نیازهای جدی در زمینه پیشگیری، تشخیص زودرس و درمان این سرطان مهلک نیست.
مدیر گروه پژوهشی ژنتیک سرطان با بیان این مطلب که در چند دهه اخیر پزشکی مولکولی چشم اندازهای امیدوار کننده ای در برخورد با بیماران سرطانی فراسوی دانشمندان جهان گشوده است اضافه کرد: دست آوردهای شگرفی در زمینه مکانیسم های شکل گیری سرطان و مسیرهای سلولی و مولکولی مربوطه، کشف ژن های سرطان پستان ارثی، بیومارکرهای پیش بینی کننده، پیش آگهی، بقا و پاسخ به درمان و... زمینه ساز تحولات اساسی در نوع نگرش محققین به این بیماری شده است.
دکتر مجید زاده تصریح کرد: امروزه میزان پیشرفت و شدت سرطان پستان، میزان بقا و پیش آگهی آن و همچنین چگونگی پاسخ آن به درمان با استفاده از یافته های ملکولی و سنجش بیومارکرها قابل طبقه بندی بوده و این نوع از طبقه بندی ملکولی در حال اشغال جایگاه های طبقه بندی های رایج بالینی و پاتولوژیک می باشد.
دکتر مجید زاده در خاتمه از همیاری و تلاش تمامی همکاران و نیز مجموعه های پشتیبان در برگزاری این نشست علمی تشکر و قدردانی کرد.ح/الف

١٥:٤٣ ٠٣/٠٥/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد