موافقت قطعی با گروههای پژوهشی افزودنیهای غذایی و کیفیت و ایمنی مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد
گروههای پژوهشی افزودنیهای غذایی و کیفیت و ایمنی مواد غذایی جهاددانشگاهی مشهد موافقت قطعی کسب کردند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مشهد، شورای نظارت و گسترش تشکیلات پژوهشی، با تقاضای پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی مشهد مبنی بر دریافت موافقت قطعی دو گروه افزودنیهای غذایی و کیفیت و ایمنی مواد غذایی موافقت به عمل آورد.
لازم به ذکر است: پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی مشهد هم اکنون با سه گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی، افزودنیهای غذایی و کیفیت و ایمنی مواد غذایی در حال فعالیت است که با همه آنها موافقت قطعی شده است.
١٢:٢٥ ١٩/٠٦/١٣٨٨