عضو مرکز مديريت و IT جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران از توانايي توليد کارت های الکترونیک سلامت در اين نهاد خبر داد
عضو مرکز مديريت و فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران از توانايي تولید کارتهای الکترونیک با موضوعات کارت اطلاعات بیمار، کارت سلامت و کارت پزشکان و متخصصان بهداشتی در مرکز IT جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خبر داد.
عاطفه عطار زاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران در خصوص مزایای استفاده از این کارت ها گفت: كارت اطلاعات بيمار شامل اطلاعات دقيق و به روز پزشكي بيمار است که مانع از انجام مجدد آزمايشات و تستهاي پزشكي در موارد مشابه می شود؛ استفاده از این کارت ها خطرات ناشي از تداخل تجويز داروها را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.
همچنین ارائه این کارت به پزشک در مواقع اورژانسي نقشی بسیار حياتي دارد.این مرکز توانایی تولید كارتهايي را دارد كه تمام اطلاعات موجود در کارت های سلامت، اعتباري، گواهينامه ورود و خروج، مترو، اتوبوس و ... را در قالب يك كارت پيگيري و مديريت کند.
عضو مركز مدیریت و فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران افزود: كارت سلامت الكترونيكي این پتانسل را دارد که جايگزين پرونده های پزشكي و دفترچه بيماران شود و در همین راستا اطلاعات بر روي كارت هوشمند ذخيره ميشود.
وی با اشاره به این مطلب که اين كارتها براي استفاده پزشکان و بيماران طرح ریزی شده است خاطر نشان کرد: اين كارت شبيه كارت اعتباري است كه حاوي اطلاعات قابل خواندن به وسيله رايانه است؛ با استفاده از كارتخوان به آسانی پزشك ميتواند سوابق پزشكي بيمار را مطالعه كرده و نسخه وي را برروي همان كارت وارد كند، همچنين بيمار ميتواند براي دريافت داروهاي خود به داروخانههاي مرتبط كه به اين شبكه متصل است مراجعه کرده و داروهای خود را دریافت کند.
عطارزاده تأکید کرد: ین کارت ها با رویکرد تسهيل و ارائه بهتر مراقبتهاي بهداشتي و صرفه جویی در وقت و هزینه های احتمالی صادر می شود و از طریق این كارت ها بيمارستان ها و داروخانههاي مرتبط با شركت يا سازمان مربوطه به هم لينك می شوند.
عضو مرکز مديريت و IT جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران از ضرورت تولید كارت الكترونيكي پزشكان و متخصصان بهداشتي یاد کرد و اظهار داشت: اين كارت شامل اطلاعات شناسايي متخصصان سلامت، كد شخصي و امضاي الكترونيكي است و بدین منظور سبب كاهش سوء استفاده از صدور نسخه و دارو تولید ميشود.
وي با اشاره به مزاياي اين كارت گفت: دقت و صحت هماهنگي اطلاعات، بهبود و قابليت خواندن اطلاعات، صرفهجويي در وقت و كاهش هزينه از جمله مزاياي آن است. عطار زاده ادامه داد: اطلاعاتي كه توسط پزشك به سرور ارسال می شود، در واحدهاي پاراكلينيكي كه شامل آزمايشگاه، پاتولوژي، راديولوژی و... همچنین داروخانه ها قابل خواندن است.
وی خاطر نشان کرد: این اطلاعات در مراکز بيمه ای نیز قابل پيگيري است و خدمات مربوطه در این مراکز انجام می شود. عطارزاده تصريح كرد: مركز مديريت و فنآوري اطلاعات جهاد علوم پزشكي تهران توانمندي توليد كارتهاي چند منظوره شهروندي را نيز دارد.
١١:٤٣ ٢٣/٠٦/١٣٨٨