١٨:١٣ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
انتخاب وزیر زن گامی موثر در کاهش مشکلات سلامت زنان
مرکز تحقیقات سرطان پستان در جهت درمان سلولار - موکولار سرطان گام برمی دارد
مدیر گروه پژوهشی بیماری های پستان مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اشاره به اينكه تمام تلاش اين مرکز بر تشخیص زودرس، درمان مناسب و کاهش حداقلی پیامدهای ناگوار سرطان پستان استوار است، گفت: مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی به منظور آموزش بانوان کشورمان در زمینه تشخيص زود هنگام و به موقع سرطان پستان و همچنین آموزش خودآزمایی به ايشان آمادگي كامل را دارد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر آسیه الفت بخش فعاليت هاي صورت گرفته در این مرکز را بر پايه تشخیص زود هنگام و به موقع سرطان پستان و باز توانی بیماران با استفاده از درمان های سلولی و کاهش پیامدهای ناگوار آن و حرکت همسو با دانش روز دنیا عنوان كرد. وی افزود: حرکت هماهنگ با علم و پیشرفت های روز دنیا این امکان را به ما می دهد که در جهت توقف شیوع این بیماری و در نهایت کم کردن میزان مشکلات این بیماری بویژه معضلات ظاهری مبتلایان به سرطان پستان گام برداریم.
وی ادامه داد: این تفکر و نوع پبیشرفت ها در واقع به کاهش آسیب های جسمی و روحی ناشی از سرطان پستان در زنان به عنوان اصلی ترین رکن هر خانواده منجر خواهد شد. دکتر الفت بخش با ارائه راهکار های مطلوب در این راستا گفت: در این زمینه مناسب است به درمان سلولی و مولکولی نیز بیشتر توجه کنیم و در مسیر درمان هایی گام برداریم که در آن DNA سلول سرطانی مورد تهاجم قرار بگیرد یعنی حداقل اشکال در کل سیستم بدن و حداکثر تهاجم به سلول سرطانی ایجاد شود.
وی آموزش را اساسی ترین اصل در کاهش آمار ابتلا به این بیماری یعنی تشخیص به موقع و در نتیجه درمان کامل این بیماری دانست و با اشاره به كاهش سن ابتلا به سرطان پستان و روند رو به رشد ابتلا به اين بيماري نسبت به دهه های گذشته افزود: با توجه به افزایش فعالیت بانوان در دهه سوم و چهارم زندگی شان، اگر زنی در این سن به سرطان پستان مبتلا شود هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی دچار مشکلات عدیده ای خواهد شد.
وی تاكيد كرد: تشخیص این بیماری در مراحل اولیه از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که به درمان کامل آن کمک بسیاری می کند. دکتر الفت بخش ادامه داد: آموزش و تشخیص زودرس از راهکارهای جلوگیری از شیوع این بیماری و کاهش مرگ و میر در زنان است، یکی از راه های تشخیص زودرس معاینه توسط خود بیمار و راه دیگر انجام ماموگرافی می باشد.
وی اضافه کرد: تجهیز بیمارستان ها با دستگاه های ماموگرافی می تواند بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهد که این امر می تواند به درمان کامل سرطان پستان منجر شود. د
کتر الفت بخش در پايان با تبریک به دکتر مرضیه وحید دستجردی، انتخاب یک خانم در مسند وزارت بهداشت را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: این انتخاب برای زنان جامعه سودمند خواهد بود چرا که وزیر زن به عنوان بخشی از جامعه زنان مسلماً به این معضل بزرگ بانوان توجه بیشتری خواهد داشت.

١١:٤٣ ٢١/٠٦/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد