١٦:٠١ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
تاسيس پژوهشکده ICT؛
اراده جهاددانشگاهي براي يكپارچه كردن فعاليت‌هاي ICT در سطح ملي

جهاد دانشگاهی در حدود 30 سال فعاليت ارزشمند خود در عرصه‌هاي مختلف علمي، پژوهشي، آموزشي و فرهنگي پيشتاز فعاليت‌هاي نوين و كاربردي و بر اساس نياز جامعه بوده است.

اين نهاد انقلابي همچنين در عرصه‌هاي اطلاع‌رساني، كارآفريني و اشتغال نيز در عرصه ملي پيشتاز است. در سالهاي گذشته اين نهاد علمي و فناوري با توجه به اهميت علم و فناوري توجه ويژه‌اي را به ايجاد مراكز و پژوهشكده‌هاي مرتبط با رشته‌ها و علوم روز اقدام كرده است. پژوهشكده‌هاي رويان، ابن سينا، علوم بهداشتي و اخيراً پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در همين راستا بوده است.

پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی نيز بر اساس نياز جامعه و همچنين دغدغه مجموعه جهاد دانشگاهی براي ساماندهي و متشكل كردن فعاليت‌هاي اين نهاد در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات شكل گرفت.

اين پژوهشكده فعاليت اصلي خود را با برگزاري دومين كنفرانس شهر الكترونيكي در سطح ملي آغاز كرد كه با توجه به حضور دو هزار نفري و ارسال 850 مقاله علمي به اين كنفرانس برگ افتخار و امتيازي ويژه در نيازسنجي و درك جهاد دانشگاهی و پژوهشكده ICT از جامعه و كاربردهاي ICT در كشور است.

به گزارش روابط عمومي پژوهشكده ICT جهاددانشگاهي،مهندس حبيب‌اله اصغري رئيس پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی درباره ضرورت ايجاد اين پژوهشكده مي‌گويد: اين پژوهشكده فعاليت‌هاي جزيره‌اي جهاد دانشگاهی را همسو كرده و براي تامين بهترنياز‌ها  براي اهداف ملي و فراملي تلاش مي‌كند.

مهندس اصغري با اشاره به اهداف بلند مدت و كوتاه مدت پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی خاطر نشان مي‌كند: انجام پژوهش هاي علمي و كاربردي، يكپارچه كردن پژوهش‌هاي ICT، تدوين و تصويب راهبردهاي جديد در حوزه ICT، حضور فعال در اجراي پروژه‌هاي ICT جهاد دانشگاهی و همچنين طرح‌هاي ملي ICT با همكاري وزارتخانه‌ها و مراكز دست اندركار ICT كشور از اهداف و برنامه‌هاي اين پژوهشكده است.

رئيس پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی به اجراي دو طرح مهم در حوزه ICT توسط اين پژوهشكده اشاره كرده و مي‌گويد: طرح آموزشي و توسعه منابع انساني حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور (فاوا) يكي از اين طرح‌هاست كه براي وزارت ICT انجام گرفته و راهكاري براي توسعه آموزش نيروي انساني بخش فاواي كشور است و براي انجام اين طرح 15 سند بالادستي و پايين دستي مورد بررسي كارشناسي قرار گرفته است و تلاش شده تا افق ايران 1404 در اين طرح مد نظر قرار بگيرد.

وي به طرح مهم ديگر اين پژوهشكده در حوزه ICT اشاره كرد و گفت: طرح آمايش اقتصادي كشور از حيث توسعه سرويس‌هاي ICT نيز يكي از طرح‌هاي مهمي است كه با همكاري مركز تحقيقات مخابرات ايران انجام شده و نتايج كاربردي آن براي اين مركز ارائه شده است.ح/الف

١٤:٠٢ ٠٤/٠٧/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد