٠٢:٥٢ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
افتتاح اولین مرکز تخصصی مطالعات و تحقیقات ماهیان زینتی در جهاددانشگاهي واحد مازندران

اولین مرکز تخصصی مطالعات و تحقیقات ماهیان زینتی در جهاد دانشگاهی واحد مازندران  در مراسمي با حضور معاون پژوهشی و فن آوری جهاد دانشگاهی،مدیر کل شیلات استان مازندران،معاون تکثیر و پرورش شیلات استان مازندران،ریيس جهاد دانشگاهی واحد مازندران وهیئت همراه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد مازندران،معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی در جمع کارکنان جهاد دانشگاهی اظهار کرد: باتوجه به سند چشم انداز جهاد دانشگاهی ، واحدهای این مرکز باید حداقل در یک موضوع قطب شوند.

محمد صادق حاجی تاروردی خاطر نشان کرد:با افتتاح این مرکز در جهاد دانشگاهی واحد مازندران ،مرکز خدمات تخصصی آبزی پروری با همکاری سازمان شیلات و تولیدکنندگان این گونه از آبزیان،می تواند،در راستای اهداف و چشم انداز خود گامی موثر و مفید در مطالعات و تحقیقات ماهیان زینتی بر دارد.

مدیر کل شیلات استان مازندران،افتتاح این مرکز را با توجه به هدف شیلات در توسعه بخش ماهیان زینتی در استان را ارزشمند شمرد.

حسن حبیب نژاد خاطر نشان کرد:با توجه به برنامه ریزی بعمل آمده در خصوص احداث دهکده ماهیان زینتی با ظرفیت 5میلیون قطعه در سال در منطقه میرود(بابلسر)،این دو مرکز را بواسطه فعالیت مطالعاتی از یک سو و اجرائی-تولیدی از سوی دیگر بصورت مکمل همدیگر قلمداد نمود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد مازندران نیز در خصوص افتتاح این مرکز گفت:با توجه به روند رو به رشد استقبال مردم از نگهداری ماهیان زینتی و افزایش میزان تولید و واردات در کشور،مطالعه و تحقیقات در این خصوص را امری ضروری و غیر قابل انکار دانست.

سید احمد قاسمی با اشاره به این مطلب که جهاد دانشگاهی پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه است،اظهار داشت :با توجه به این رسالت ، راه اندازی مرکز تخصصی مطالعات و تحقیقات ماهیان زینتی گامی موثر در این خصوص می باشد. مدیر مرکز خدمات تخصصی آبزی پروری جهاد دانشگاهی واحد مازندران نیز در این رابطه هدف اصلی احداث این مرکز را انجام مطالعات و تحقیقات کاربردی جهت کاهش مشکلات در زمینه های تکثیر،پرورش،نگهداری و ... ماهیان زینتی بیان نمود.

علیرضا قرائتی با بیان اینکه هزینه احداث این مرکز بیش از 900 میلیون ریال از محل اعتبار جهاد دانشگاهی واحد مازندران تامین گردیده است افزود:این مرکز در 3 بخش مجزا ، با زیربنای بیش از 250 متر مربع در فاز اول و نزديك به 1000 آکواریوم مطالعاتی و توليدي در ابعاد مختلف راه اندازی گردید.ح/الف

٠٩:٤٧ ١٥/١٠/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد