٠٧:٢٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رييس جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي :
شعبه شمال غرب پژوهشگاه رويان در تبريز احداث مي شود

رييس جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي از احداث قريب الوقوع شعبه شمال غرب پژوهشگاه رويان جهاد دانشگاهي در تبريز خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي دكتر نجف قراچورلو با اشاره به همكاري صميمانه مسئولين ارشد استاني و نمايندگان مجلس در توافق براي احداث شعبه پژوهشگاه رويان در تبريز، اظهار داشت: طي نشستي كه با مسئولين استاني در محل استانداري آذربايجان شرقي صورت گرفت، توافق احداث اين پژوهشكده در تبريز صورت گرفت. و

ي ادامه داد: در اين نشست مقرر گرديد زميني به مساحت 2500 متر مربع با كاربري بهداشتي – درماني در يكي از نقاط شهر تبريز براي احداث اين پژوهشكده در اختيار جهاد دانشگاهي قرار گيرد.

رييس جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي افزود: همچنين در اين نشست مصوبه اختصاص 10 ميليارد ريال اعتبار جهت كمك به احداث اين پژوهشكده به ترتيب پنج ميليارد ريال از محل رديف پيش بيني نشده قانون بودجه سالجاري و پنج ميليارد ريال از محل منابع استاني طي سال هاي 1388 و 1389 مورد بحث و مقرر گرديد جهت صرف در زمين مذكور در اختيار اين پژوهشكده قرار گيرد. قراچورلو با بيان اينكه احداث اين پژوهشكده 35 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد، عنوان داشت: مابقي اين مبلغ نيز از محل كمك هاي دفتر مركزي جهاد دانشگاهي و در آمدهاي واحد آذربايجان شرقي و ساير منابع تامين خواهد شد.

وي اضافه كرد: تمامی زمینه های لازم برای راه اندازی این مرکز علمی تحقیقاتی در آذربایجان شرقی از سوی جهاد دانشگاهی فراهم شده است و كليه زيرساخت ها براي ايجاد آن آماده مي باشد. وي اعلام كرد: بيش از 30 نفر اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي و نيروهاي متخصص مرتبط با فعاليت رويان، با ارايه رزومه هاي خيلي قوي جهت همكاري با اين پژوهشكده اعلام آمادگي كرده اند.

وي با اشاره به اهميت احداث پژوهشكده شمالغرب رويان در تبريز گفت: توسعه پايگاه رويان در استان توسعه هم جانبه استان از نظر اقتصادي، علمي، طبي و گردشگري را در پي خواهد داشت. قراچورلو ادامه داد: با راه اندازي اين پژوهشکده علاوه برتوسعه توريسم درماني در منطقه،‌ رشته هاي تحصيلي جديد و بين رشته اي در مراکز دانشگاهي استان قابل برنامه ريزي و توسعه مي باشد.

رييس جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي خاطرنشان كرد: در راه‌اندازي اين پژوهشكده اولويت‌ها منطقه‌اي بوده و از متخصصين بومي براي تامين نيروهاي لازم در اين پژوهشكده براي برطرف كردن نيازها و همچنين اولويت‌هاي استان و منطقه ‌استفاده خواهد شد. قراچورلو به نتيجه تحقيقات شماري از دانشمندان ساير کشورها در زمينه بهداشت و تنظيم خانواده اشاره و خاطر نشان کرد: بنابر نتيجه اين تحقيقات، 15 درصد از زوجين تبريز با مشکل ناباروري مواجه هستند که با ايجاد پژوهشکده رويان در جهادددانشگاهي آذربايجان شرقي بخش اعظمي از اين مشکلات در خود منطقه قابل حل است.

قراچورلو با تاکید بر پرهیز از موازی کاری شعبه شمالغرب پژوهشکده رویان با دیگر شعب پژوهشکده رویان در کشور ، تشریح کرد: برنامه ریزی های مدونی جهت تعيين زمينه هاي این پژوهشکده انجام شده و برای گسترش فعالیت های این پژوهشکده اهدافی را طراحی کرده ایم که بتوانیم در عرض دیگر شعب رویان قرار گیریم به طوري كه هريك از پايگاه ها بتوانند مكمل يكديگر بوده و هدف غايي پژوهشگاه را پوشش دهند.

رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به پتانسیل علمی بالای استان در زمینه ژئو تکنولوژی گفت: با استفاده از تجربیات رویان در سایر استان ها، می توان برای رشد و تعالی شعبه این پژوهشکده در استان ، گام های اساسی برداشت.ح/الف

١٢:٥٣ ١٠/٠٩/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد