٠٧:١٩ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
نماينده بجنورد در مجلس:
دستاوردهاي مركز رشد خراسان شمالي در بومي‌سازي فناوري‌هاي روز موثر است

نماينده بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شوراي اسلامي گفت: دستاوردهاي مركز رشد واحدهاي فناور خراسان شمالي در بومي‌سازي فناوري‌هاي روز موثر است.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي خراسان شمالي، محمدمهدي شهرياري در بازديد از مركز رشد واحدهاي فناور بجنورد اظهار داشت: مخترعان مورد حمايت اين مركز، طرحها و ابتكاراتي را ارايه داده‌اند كه مي‌تواند بسياري از نيازهاي كشور را تامين كند و به ديگر كشورها نيز صادر شود. وي ادامه داد: اكنون دنيا به سمت استفاده از توربين‌هاي بادي، انرژي‌هاي تجديدپذير، نرم‌افزارهاي تسهيل‌كننده ارتباطات، پروژه‌ها و دستگاه‌هاي فناورانه، پيش مي‌رود كه خوشبختانه ابتكاراتي در اين زمينه‌ها به مركز رشد ارايه شده است.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجه مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: با توجه به دستاوردهاي مركز رشد در بلندمدت، براي شتاب در توسعه و پيشرفت، مسوولان بايد از اين مركز پشتيباني كامل را داشته باشند. وي گفت: يكي از راهكارهاي انجام امور زيربنايي در استان، حمايت از نخبگان بومي است كه مراكز رشد واحدهاي فناور بستري مناسب در اين زمينه هستند.

نماينده بجنورد در خانه ملت ادامه داد: ايجاد اشتغال، جذب استعدادها و افراد با ايده‌هاي خلاق، تشكيل گروه‌هاي پژوهشي و در نهايت تقويت زيرساختهاي علمي استان و كشور از دستاوردهاي اين مركز خواهد بود. وي افزود: مركز رشد از كمبودهاي خراسان شمالي بود كه آغاز به كار اين مركز در توسعه منطقه تاثيرگذار خواهد بود. شهرياري با ابراز خرسندي از فعاليت‌ها و برنامه‌هاي جهاددانشگاهي در استان، فعاليت اين مجموعه را جهاد در راه علم دانست و گفت: خوشبختانه اين نهاد تاكنون گامهاي ارزنده‌اي در اين زمينه برداشته است. وي همچنين در بازديد از پروژه در دست ساخت مركز رشد واحدهاي فناور بجنورد براي رفع مشكلات مالي اين مجموعه و همچنين پيگيري حمايت از مجموعه جهاددانشگاهي خراسان شمالي از وزارتخانه‌هاي مربوط براي توسعه هر چه بيشتر، قول مساعد داد.

رييس جهاددانشگاهي خراسان شمالي نيز گفت: اين نهاد از سال 84، فعاليت خود را در زمينه‌هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي آغاز كرد كه حوزه‌هاي مختلف آن از حوزه‌هاي فعال و نمونه در سطح كشور به شمار مي‌رود. دكتر رضا شاهين‌فر افزود: مركز آموزش كوتاه‌مدت اين نهاد اكنون در سه شهرستان بجنورد، اسفراين و شيروان فعال است كه اين مراكز با توجه‌ به الگوهاي روز فعاليت‌ مي‌كنند و بسياري از نيازهاي آموزشي استان را بومي كرده‌اند. وي ادامه داد: مركز علمي كاربردي جهاددانشگاهي بجنورد نيز در 10 رشته دانشجو پذيرفته كه ارتقاي اين مركز به موسسه آموزش عالي از اهداف است.

شاهين‌فر همچنين با اشاره به راه‌اندازي نخستين مركز رشد واحدهاي فناور در استان، اين اقدام را گامي مثبت براي حمايت از خلاقيتها و استعدادها و در نهايت توسعه منطقه دانست. رييس مركز رشد واحدهاي فناور خراسان شمالي اظهار داشت: اكنون 16 اختراع در اين مركز حمايت مي‌شود.

وي با اشاره به عقد تفاهم‌نامه ميان وزارت كار و امور اجتماعي، صندوق مهر امام رضا (ع) و وزارت علوم و تخصيص 10 ميليارد ريال اعتبار به مركز رشد استان گفت: اين اعتبار در قالب تسهيلات حمايتي ويژه، به طرحهاي پذيرفته شده در مركز ارايه مي‌شود.

شاهين‌فر اظهار داشت: براي نخستين بار در كشور خط توليد "پدال ديجيتال" كه از طرحهاي مورد حمايت اين مركز است در شيروان افتتاح شد كه اين حركت دستاوردي ارزشمند است. وي تبليغ و اطلاع‌رساني حتي در دورافتاده‌ترين روستاهاي استان، براي آگاهي افراد خلاق و مبتكر از برنامه‌ها و حمايتهاي اين مركز را ضروري خواند و افزود: تدوين برنامه‌هايي در اين زمينه در دست اقدام است.ح/الف

١١:٢٤ ١٠/٠٩/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد