فرماندار شيروان گفت: خدمات جهاددانشگاهي در زمينه علمآموزي و ارايه مهارتهاي اشتغال به اقشار مختلف جامعه ارزنده است.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد خراسان شمالي، غلامرضا فيض در بازديد از اين مجموعه اظهار داشت: بسياري از دانشجوياني كه از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي فارغالتحصيل ميشوند از مهارتهاي لازم براي اشتغال برخوردار نيستد اما در اين نهاد زمينههاي علمآموزي و مهارتآموزي دانشجويان در زمينه كسب و كار فراهم است.
وي ادامه داد: ارايه سرفصلهاي درسي كارآفريني و مشاورههاي ضمن تحصيل، به دانشجويان مركز علمي كاربردي جهاددانشگاهي در ايجاد اشتغال براي آنان و كم كردن مشكل بيكاري در جامعه موثر است.
فيض همچنين با اشاره به برنامههاي مركز رشد واحدهاي فناور خراسان شمالي اظهار داشت: نخبگان و مبتكراني در اين مركز گرد هم آمدهاند كه حمايت از طرحها و ايدههاي آنان علاوه بر اشتغالزايي، دستاوردهاي بزرگي نيز براي جامعه به ارمغان خواهد آورد.
فرماندار شيروان گفت: در مجموعه جهاددانشگاهي خراسان شمالي برغم كمبود امكانات و نيرو، كارهاي بزرگي انجام شده و كادر مجرب آن با همكاري نيروهاي مخلص جهادي با هزينههاي كم، بسيار موفق عمل كردهاند.
وي افزود: جهاددانشگاهي و خدمات ارزنده آن، هنوز براي مردم و حتي مسوولان ناشناخته است و اگر مديران بيشتر در جريان برنامههاي اين نهاد باشند حمايت بيشتري از اين مجموعه خواهند داشت.
فرماندار شيروان تاكيد كرد: اين نهاد در سطح كلان كشور نيز خدمات شاياني به نظام ارايه داده است و مسوولان وظيفه دارند از نهاد مقدس جهاددانشگاهي حمايت كنند.
وي با ابراز خرسندي از فعاليتهاي جهاددانشگاهي واحد خراسان شمالي، براي حمايت و پشتيباني از اين نهاد و بهرهگيري از برنامههاي آن در شهرستان شيروان اعلام آمادگي كرد.
رييس جهاددانشگاهي خراسان شمالي نيز گفت: اين مجموعه همواره بدون هيچ گرايشي براي تحقق اهداف عاليه نظام تلاش كرده و تاكنون خدمات چشمگيري به كشور ارايه داده است.
دكتررضا شاهينفر با اشاره به برنامههاي حوزههاي مختلف اين مجموعه افزود: جهاددانشگاهي در خراسان شمالي نيز از سال 83 آغاز به كار كرد كه مركز آموزش تخصصي كوتاه مدت، مركز علمي كاربردي، مركز رشد واحدهاي فناور، مركز افكارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا)، خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات، بخش پژوهش و بخش فرهنگي از حوزههاي فعال اين مجموعه در استان به شمار ميروند.
وي ادامه داد: جهاددانشگاهي از زمان آغاز فعاليت در استان، در حوزههاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و ديگر حوزهها به اقشار مختلف جامعه خدمات تخصصي و عمومي ارايه داده و توانسته بسياري از نيازهاي استان به ديگر استانها را مرتفع نمايد.
شاهينفر گفت: اكنون در مركز علمي كاربردي جهاددانشگاهي حدود 800 دانشجو در رشتههاي كاربردي مورد نياز استان مشغول به تحصيل هستند كه 80 درصد آنان بومي ميباشند.
وي بیان داشت: مراكز آموزش تخصصي كوتاه مدت اين نهاد نيز با برگزاري دورههاي آموزشي آزاد و دورههاي كاركنان دولت از مهاجرت هماستانيها به ساير استانها، جلوگيري كرده و حتي گاه نياز استانهاي مجاور در اين زمينه را نيز مرتفع ميكند.
این مسوول با اشاره به آغاز به كار نخستين مركز رشد واحدهاي فناور خراسان شمالي، اضافه کرد: اكنون اين مركز از 16 اختراع حمايت ميكند و براي پذيرش ديگر طرحهاي خلاقانه مبتكران نيز آمادگي كامل دارد.
رييس مركز رشد واحدهاي فناور خراسان شمالي با اشاره به توليد انبوه نخستين طرح ابتكاري تحت حمايت اين مركز با عنوان "پدال ديجيتال" در شهرستان شيروان، آن را دستاوردي بزرگ از تولید با حداقل امکانات و سرمایه خواند و افزود: اين مركز شرايط ويژهاي را براي حمايت از صاحبان طرحها و ايدههاي برتر فراهم كرده است.
وي هدف اصلي جهاددانشگاهي را خدمت به استان و كشور ذكر كرد و گفت: توسعه فعاليتهاي جهاددانشگاهي و گسترش بيش از پيش آنها در شهرستانهاي استان از برنامههاي اين نهاد است.ح/الف