٠٣:٥٨ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار کرد:
نشست " موبایل،آسیب ها و راهکارها"
 به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهي واحد علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه، نخستین نشست از سلسله نشست های علمی " جامعه و چالش های بهداشتی" با عنوان " موبایل، آسیب ها و راهکارها" برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی،  علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهادعلوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن معرفی فعالیت های این نهاد در دانشگاه، عمده­ ترین رویکرد فرهنگی این نهاد را ترویج فرهنگ تولید علم و برگزاری کرسی­ های نظریه ­پردازی و نقد و مناظره دانشجویی عنوان کرد.
وی در ادامه افزود: برهمین اساس، جهاددانشگاهی نخستین دفتر سازمان دانشجویان را در دانشکده بهداشت با همکاری ریاست دانشکده و معاون فرهنگی دانشگاه افتتاح نمود تا به ساماندهی فعالیت دانشجویی در راستای اهداف فوق بپردازد.
وي سلسله نشست های علمی را جهت آماده سازی هرچه بیشتر دانشجویان در راستای برگزاری کرسی­های نقد و مناظره دانشجویی ارزیابی نمود.
در ادامه این نشست دو تن از دانشجویان ارشد بهداشت محیط این دانشکده یگانه طبیعی و اشرف مظاهری به ارائه بحث تخصصی در مورد موبایل، مزایا و معایب آن از منظر بهداشتی و اجتماعی پرداخته و آخرین دستاوردهای این زمینه را برای اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه ارائه کردند.
سپس مهندس رنجبریان، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز ضمن نقد و بررسی نظرات ارائه شده، امواج موبایل را جزء دسته امواج میکرو ارزیابی نمود که قابلیت جذب شده به بدن را دارند که منجر به افزایش دمای بدن، خصوصاً سلول های مغزی و تخریب آنها در بلند مدت می شوند.
وی در ادامه ضمن تاکید به بررسی علمی فن­آوری­های نوین و آثار سوء آنها بر زندگی آدمی، تصریح کرد: « امروزه در کنار موبایل، ماکروویو،تلویزیون، دکل­های ماهواره­ای و بسیاری از فن­آوری­های دیگر دارای اثرات اثبات شده مخرب بر سلامت آدمی هستند که می بایست مورد توجه جدی مردم قرار بگیرند. البته این به معنی استفاده نکردن و دوری گزیدن از فن­آوری نیست، بلکه آگاهی بخشی در راستای استفاده صحیح­تر از اینگونه دستاور های بشری است.»
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با تاکید بر فرهنگ ­سازی جهت استفاده بهتر از دستاوردهای الکترونیک چند دهه اخیر افزود: مردم و مسئولان همگی می بایست در امر خطیر فرهنگ­سازی نقش ایفا نمایند و دراین مسیر نقش دانشگاهیان و تحقیقات موثر آنها بسیار مهم خواهدبود.
رنجبریان در پایان سخنان خود برتجمیع نتایج تحقیقات دانشگاهی در خصوص اثرات منفی فن­آوری­های نوین تاکید کرد و استاندارسازی باتوجه به شرایط داخلی را مسیراصلی برون رفت از مشکلات فعلی فن­آوری های نوین دانست.
در پایان این نشست به مدت 40دقیقه جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید و دانشجویان در خصوص مباحث مطرح شده دیدگاه­ها و پرسش­های خودرا مطرح کردند.
گفتنی است نشست آتی این سلسله نشست­ها با عنوان "آنفولانزای نوع A و اقدامات پیشگیرانه" در اواخر ماه جاری برگزار خواهد شد.
١٠:٣٣ ٠٨/١٠/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد