٠٤:١٤ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
اجراي قریب به 400 طرح پژوهشی در گروه‌های پژوهشی جهاددانشگاهی واحد مشهد

گروه‌های پژوهشی جهاددانشگاهی واحد مشهد تاکنون قریب به 400 طرح پژوهشی انجام داده‌اند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، سید حبیب طاهری عضو معاونت پژوهشی این واحد، گفت: ویژگی‌های فعالیت‌های پژوهشی در جهاددانشگاهی عبارتند از: انجام تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، تلاش برای کارفرمایی بودن پژوهش‌ها، استفاده از نیروی متخصص و متعهد و دارا بودن ساختاری منعطف که باعث می‌شود از دل سازمانی چنین کوچک، پروژه‌ها و تحقیقاتی به ثمر برسد که بسیاری از آنها برای اولین‌بار در کشور صورت می‌گیرد.

وی افزود: جهاددانشگاهی واحد مشهد با فاصله زمانی کمی از تشکیل این نهاد فعالیت خود را در حوزه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی آغاز نمود.

معاونت پژوهشی این واحد از لحاظ ساختار تشکیلاتی فعالیت‌های خود را در قالب گروه‌های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی انجام می‌دهد و در حال حاضر مشتمل بر 9 گروه مصوب پژوهشی و سه مرکز خدمات تخصصی می‌باشد و دو هسته پژوهشی نیز با هدف تشکیل گروه‌های پژوهشی جدید در این معاونت شکل گرفته است.

وی افزود: کانون تمرکز فعالیت‌های گروه‌های علوم انسانی جهاددانشگاهی مشهد که شامل سه گروه پژوهشی علوم اجتماعی، برنامه‌ریزی شهری و اقتصاد شهری می‌باشد، موضوع گردشگری مذهبی است و احراز قطب پژوهشی گردشگری با اولویت گردشگری مذهبی در دستور کار این گروه‌ها قرار دارد.

گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی، گروه پژوهشی مواد، گروه پژوهشی ایدز، هپاتیت و HTLV هسته‌های پژوهشی بیولوژی سلولی و مولکولی و کشت بافت گیاهی دیگر گروه‌های فعال این معاونت می‌باشند.

مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی و آسیب شناسی از اولین مراکز تاسیس شده در جهاددانشگاهی مشهد است که چهار آزمایشگاه تشخیص طبی، شامل آزمایشگاه مرکزی، آزمایشگاه شماره2، آزمایشگاه نیشابور و آزمایشگاه گناباد زیرنظر این مرکز فعالیت می‌کنند.

همچنین مرکز خدمات تخصصی دندانپزشکی و مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی از دیگر مراکز معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی مشهد هستند.

وی اظهار داشت: گروه پژوهشی صنایع غذایی از سال 69 در قالب شاخه‌ای از گروه کشاورزی و از سال 73 به عنوان گروه پژوهشی فرآوری بصورت مستقل با اخذ موافقت قطعی در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی صنایع غذایی بویژه فرآورده های لبنی و شبه لبنی(سویا) آغاز نمود.

در راستای فعالیت تخصصی صنایع غذایی گروه پژوهشی کیفیت موادغذایی در سال 82 و گروه پژوهشی افزودنیهای موادغذایی در سال 83 آغاز به فعالیت نمودند. از سال 86 پژوهشکده صنایع غذایی با ترکیب سه گروه فوق در حال فعالیت است.

وی اظهار داشت: گروه پژوهشی علوم اجتماعی جهاددانشگاهی مشهد تاکنون 246 طرح، اقتصاد شهری 12 طرح، برنامه ریزی شهری 22 طرح، زیست فناوری قارچ های صنعتی 23 طرح، سلولی- مولکولی 2 طرح، صنایع غذایی 40 طرح، کشت بافت گیاهی 3 طرح، گروه پژوهشی مواد 18 طرح و همچنین تعداد 30 طرح در زمینه پزشکی انجام داده است.

وی افزود: هم اکنون تعداد 125 عضو تمام وقت و 60 عضو پاره وقت در این معاونت مشغول به فعالیت هستند. از این تعداد 35 نفر عضو هیات علمی تمام وقت می باشند و حدود 40 نفر از متخصصین و اساتید برجسته و مطرح دانشگاه نیز بصورت پاره وقت و در قالب عضویت در شوراهای علمی با این معاونت همکاری دارند.ح/الف

١٥:٣٧ ٠٨/١٠/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد