٢١:٥٠ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون‌ وزير جهادكشاورزي در بازديد از جهاددانشگاهي واحد آذربايجان‌غربي؛
گام‌هاي جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي در تحقيقات كشاورزي ضروري و ارزشمند براي منطقه است

معاون‌ وزير جهادكشاورزي از مركز تخصصي، پژوهشي كشت بافت مدرن گياهي جهاددانشگاهي واحد استان آذربايجان‌غربي بازدید کرد.

 به گزارش روابط عمومی واحد ،دکتر جهانگیر پرهمت معاون وزیر جهاد کشاورزی طی بازدید از مرکز تحقیقاتی و کشت بافت گیاهی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت و لزوم ایجاد چنین مراکز تحقیقاتی در سطح کشور بالاخص مناطق حاصل‌خیز افزود: دستاوردهاي جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي در زمینه علم کشاورزی و ایجاد رابطه مناسب با سازمان جهاد کشاورزی در راستای تولید علم با توجه به پتانسیل‌های منطقه ضروري و ارزشمند حایز اهمیت وقابل تقدیر می‌باشد.

وی همچنین دیدگاههای مشترک جهاددانشگاهی آذربايجان‌غربي، با جهاد کشاورزی استان را در زمینه های علمی و کشاورزی ارزشمند عنوان کرد و افزود: جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی به عنوان یک نهاد انقلابی و علمی ، در زمینه علوم کشاورزی پیشرو بوده که می تواند تاثیر بسزایی در راستای بومی سازی علوم نوین کشاورزی ایفا نماید. وی ادامه داد:افزایش همکاریهای مشترک جهاد دانشگاهی استان با جهاد کشاورزی زمینه ساز توسعه همه جانبه یافته های علمی در منطقه شمالغرب کشور می باشد که امیدواریم روند همکاریها روز به روز تقویت شود.

وی با تقدیر از فعالیتهای جهاددانشگاهی واحد آذربايجان‌غربي؛ در زمینه کشت بافت افزود:اقداماتی که در زمینه کشت بافت در استان انجام یافته ، کار بسیار ارزشمندی است که در نوع خود برای استان آذربایجان غربی ضروری می نمود. وی اظهار کرد:ما هیچ فاصله ای میان جهاد دانشگاهی و بخش تحقیقات جهاد کشاورزی احساس نمی کنیم بلکه در جهت بهره مندی از یافته های یکدیگر گام خواهیم برداشت. دکتر پرهمت با اشاره به اینکه فرهنگ‌كاري آذربايجان‌غربي كشاورزي است افزود:کشاورزی در عصر امروزی از مرحله معیشتی-تجاری به مرحله علمی ارتقا یافته است که در این راستا اقدامات نرم افزاری برای افزایش تولیدات منطبق با استانداردهای علمی که بتوانند نیازهای استان و منطقه را پاسخگو باشند از ضروریات امر می باشد و در این زمینه جهاددانشگاهی آذربايجان‌غربي، توانسته است گامهای ارزشمندی بردارد.

معاون وزير جهادكشاورزي با تاکید به اینکه باتوجه به امكانات محلي و منطقه‌اي در راستاي رشد و بالندگي استان‌ها سرمايه‌گذاري شود اظهار کرد: با استفاده از پتانسيل خاص آذربايجان‌غربي اين استان بايد در جهتي پيشرفت كند كه فردا آيندگان اين مرز و بوم به آن افتخار كنند. مهندس ولي عاقلي رييس جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي گفت: با همكاري دستگاه‌هاي اجرايي و مرتبط و رييس سازمان جهادكشاورزي و مركز تحقيقات و مركز علمي كاربردي هماهنگي‌هاي لازم در راستاي اجراي طرح‌ها و پروژه‌هاي منحصر به فرد و بكر و تخصصي مورد نياز منطقه و كشور صورت گرفته است. مهندس عاقلي از اختصاص يك ميليارد ريال اعتبار در رابطه با توسعه واحدهاي كشاورزي مدرن به آذربايجان‌غربي خبر داد. رييس جهاددانشگاهي آذربايجان غربي با اشاره به مصوبات استاني و رياست جمهوري اذعان كرد: با توجه به مصوبات تصويب شده و همكاري‌هاي صورت گرفته جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي توان ارائه آموزش‌هاي كاربردي براي كشاورزان و فارغ التحصيلان را به شكلي علمي و تخصصي با رويكردهاي نوين و آخرين يافته‌هاي نوين علم روز دنيا دارد.

وي با اشاره به تاكيد استاندار آذربايجان غربي بر لزوم توسعه فعاليت‌هاي علمي و تحقيقاتي گفت: اميد است با استفاده از اين فعاليت‌ها آذربايجان‌غربي توان توليد علمي نهال سالم و مشخص و مورد نياز منطقه را داشته باشد.. مهندس ولي عاقلي در خاتمه افزود: فعاليت‌ها و اجراي اين طرح‌ها در اين زمينه باعث اشتغال‌زايي و توسعه منطقه نقش موثري دارد. وي گفت: رويكرد جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي برنامه‌ريزي براساس ظرفيت‌هاي بكر و نيازهاي واقعي با چشم‌اندازي فرا ملي است.

مهندس عاقلي تبديل جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي؛ را بعنوان قطب علمي كشاورزي يكي از سندهاي چشم‌انداز توسعه‌اي واحد ذكر كرد و افزود: مراكز پژوهشي و آزمايشگاه‌هاي تخصصي جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي، در برنامه‌ريزي‌هاي صورت‌گرفته مركز توليد علم و صدور تكنولوژي‌ها و يافته‌هاي نوين علمي كشاورزي به كشورهاي همسايه خارجي و ساير استان‌ها خواهد بود كه پيش‌بيني مي‌شود با تداوم حمايت مسئولين و جهادگري پژوهشگران اين واحد اين موضوع در آينده‌اي نزديك براي استان رقم بخورد.

مهندس عبدالله‌زاده رييس جهادكشاورزي آذربايجان‌غربي نیز در این بازدید با بيان اينكه آذربايجان‌غربي از نظر پتانسيل كشاورزي جزء استان‌هاي شاخص كشور است افزود: رابطه خوب مراكز علمي – تحقيقاتي و جهاددانشگاهي با بخش كشاورزي به توسعه ابعادي استان و كشور كمك مي‌كند. رييس جهاد كشاورزي آذربايجان‌غربي با اشاره به همكاري و رابطه تنگاتنگ جهاددانشگاهي با جهادكشاورزي، اذعان كرد: با همكاري و برنامه‌ريزي دقيق مي‌توان آذربايجان‌غربي را در 3 سال آينده به يكي از قطب‌هاي بزرگ علمي كشور و منطقه تبديل كرد 

رئيس جهادكشاورزي افزود: ایجاد مرکز کشت بافت گیاهی در استان توسط جهاد دانشگاهی مي‌تواند به عنوان الگوي مناسبي براي ساير استان‌ها معرفي شود.ح/الف

١٤:٥٧ ٠٧/١١/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد