كلنگ ساختمان شاخص انرژي و معماري بومي اسلامي جهاد دانشگاهي استان سمنان به زمين زده شد
توسط رئيس جهاد دانشگاهي كلنگ ساختمان شاخص انرژي و معماري بومي اسلامي جهاد دانشگاهي استان سمنان به زمين زده شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي استان سمنان دكتر حميدرضا طيبي در اين مراسم گفت: با توجه به شرايط آب و هواي خوب استان ،وجود خورشيد در زمانهاي مناسب از فصل سال و داشتن انرژيهاي تجديد پذير مركز تخصصي انرژيهاي تجديد پذير در جهاد دانشگاهي سمنان ايجاد مي شود.
وي از احداث پژوهشگاه مطالعات كوير در سه گروه پژوهشي در جهاد دانشگاهي استان سمنان در اينده نزديك خبر داد و گفت: گروه پژوهشي گياهان كويري مقاوم در برابر كم ابي و مطالعات كويري با روش تكنيكي نوين بيو تكنولوژي ، گروه پژوهشي كوير نوردي و گروه پژوهشي گياهان دارويي متناسب با اب و هواي استان از حوزه هاي اصلي اين پژوهشگاه مي باشد.
طيبي اظهار داشت: توسعه مركز علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيز در راستاي رشته هاي تخصصي مرتبط با مراكز فوق صورت مي گيرد كه با توجه به چشم انداز توسعه 1404 جهاد دانشگاهي و روي اوردن به رشته هاي تخصصي كارشناسي ارشد و دكترا و متناسب با نيازهاي ملي و بومي استان مي باشد.
رئيس جهاد دانشگاهي با اشاره به اينكه در حوزه اموزش عالي يك دانشگاه و 7 موسسه اموزش عالي در جهاد دانشگاهي فعاليت دارد گفت: 43 مركز علمي كاربردي جهاد دانشگاهي با 50 هزار دانشجو در سطح كشور مشغول به تحصيل مي باشند.
به گفته وي با همكاري دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگاه رويان دوره هاي كارشناسي ارشد و دكترا رشته علوم سلولي ايجاد شده كه از رتبه هاي ممتاز دانشجويان كارشناس يارشد پذيرش شده كه اكنون در دوره چهارم با استقبال خوب دانشجويان مواجه شده است.
عضو شوراي انقلاب فرهنگي در خصوص مركز اموزش تخصصي كوتاه مدت گفت: در اين بخش 120 مركز و 400 هزار فراگير طي سال در سراسر كشور تحت اموزش قرار مي گيرند.
دكتر طيبي آخرين دستاورد در مرکز پژوهشي رويان در زمينه توليد حيوانات شبيه سازي شده، تولد بزغاله هاي شنگول و منگول بود و هدف بعدي توليد حيوانات ترنس ژن است بر اي اينکه بتوان پروتئين هاي دارويي مورد نظر را در داخل شير اين حيوانات قرار داد.
وي خاطر نشان كرد : توليد فاکتور 8 و 9 در حيوانات شبيه سازي شده در اصفهان و تهران به صورت مجزا در حال انجام است و تا اين مرحله پروژه موفق بوده و در مراحل بعدي شيروار شدن بزغاله ها و توليد دارو در شير اين بزغاله ها انجام مي شود.
طيبي تصريح كرد:با حمايت رهبر معظم انقلاب و رييس جمهوري قطعه زميني براي ساخت اين بيمارستان اختصاص يافته است و پس از اختصاص اعتبار مورد نياز، کار ساخت اين بيمارستان از سال آينده آغاز مي شود.
رئيس جهاد دانشگاهي اعتبار مورد نياز براي ساخت و تجهيز اين بيمارستان را حدود 240 ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: باليني کردن فعاليت ها در حوزه درمان سلولهاي بنيادي از اهداف ساخت اين بيمارستان است.
طيبي ابراز اميدواري کرد با راه اندازي اين بيمارستان، درمان باليني سلول درماني براي بيماران قلبي، استخوان، چشم و ... در بيمارستان متعلق به جهاد دانشگاهي براي افزايش سرعت درمان بيماران به جاي انجام درمان در بيمارستان هاي مختلف انجام شود.ح/الف
١٣:٠٥ ١١/١١/١٣٨٨