٢٠:١٢ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
افتتاح ساختمان جديد پژوهشكده فرهنگ و هنر جهاددانشگاهي

همزمان با ايام ا... دهه فجر ديروز (19 بهمن ماه) مراسم افتتاح ساختمان  جديد پژوهشكده فرهنگ و هنر و ششمين نشست كانون جهادگران جهاددانشگاهي با حضور دكتر طيبي رئيس جهاددانشگاهي و جمعي از جهادگران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي،دكتر طيبي در اين مراسم گفت: هدفي كه ما در جهاددانشگاهي دنبال آن هستيم ، ارائه الگويي بومي و موفق از توسعه علمي، فرهنگي ، سياسي و اجتماعي است،و اينكه بتوانيم بگوئيم آنچه انقلاب اسلامي دنبالش هست ، چنين الگوئي است.

وي افزود: اميد است با توجه به حمايت‌هاي بي‌دريغ رهبر معظم انقلاب از مجموعه جهاددانشگاهي بتوانيم عملكرد مناسبي را ارائه نمائيم .

دكتر طيبي در ادامه اظهار داشت: قطعاً در مسيري كه بايد برويم مشكلاتي وجود دارد و طبيعي است كه دشمنان خارجي ما هيچ گاه دوست ندارنيران مدل‌هاي علمي و فرهنگي و سياسي و اجتماعي براي جهان ارائه دهد.

وي افزود:براي برون رفت از مشكلات پيش رو، حفظ استقلال مجموعه و تبعيت از ولايت فقيه و فرامين رهبري و انسجام و تلاش جهادي در عرصه هاي مختلف امري ضروري است.

طيبي در پايان افزود: انشاءا... با تشكيل جلسات مستمركانون جهادگران دانشگاهي در اين مكان شاهد انسجام، انس و الفت هرچه بيشتر خانواده بزرگ جهاددانشگاهي باشيم .

در ادامه مراسم، دكتر كلانتري رييس پژوهشكده فرهنگ و هنر ضمن تشكر از همه كساني كه در به ثمررسيدن اين پروژه تلاش كردند،اظهار داشت:براي اينكه بتوانيم به توسعه مطلوب دست يابيم بايد به  آموزش‌هاي  پژوهش محور ،ايجاد فضاي امن در محيط‌هاي علمي و پژوهشي براي دامن زدن به نقد و برخورد انديشه‌ها و كرسي‌هاي آزادانديشي،پيوند مديريت جامعه با محافل علمي – پژوهشي،دسترسي و دستيابي مجامع علمي به نظام اطلاع رساني توانا و اهتمام به توسعه كيفي و كمي مراكز علمي – پژوهشي توجه داشته باشيم.

  وي در ادامه افزود:وظيفه ما به عنوان پژوهشكده فرهنگ و هنر دراين برهه از زمان ، كشف، جذب و پرورش استعدادها و شكوفا كردن آنها با سرمايه‌گذاري معنوي، اخلاقي و مادي است.

 در ادامه اين مراسم، ضرغامي مدير كل دفتر فني و طرح‌هاي عمراني جهاد دانشگاهي با اشاره به ساختمان جديد پژوهشكده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهي گفت:«گيو» يكي از يادگار‌هاي صد‌سال پيش ايرانيان است و دكتر آيت‌اللهي مي‌گفت اين ساختمان چشم و چراغ ساختمان‌هاي خيابان انقلاب است.

 وي توضيح داد: اين ساختمان در سال 80 به‌عنوان يك مخروبه در قلب شهر تهران و در يك محور فرهنگي بود و فقط از زاويه اقتصادي به اين اثر ميراث ملي كه شماره ثبت 2415 را داشت، نگاه مي‌شد. سال 74 زير ساختمان«گيو» آب بسته و پنجره‌هايش را آتش زده بودند و قابليت كوبيدن و تخريب نداشت و صاحبان اين مكان نيز به خاطر اين‌كه موضوع ثبت ميراث فرهنگي آن بلاموضوع شود به آن اهميتي نمي‌دادند.

ضرغامي يادآور شد: سال 81 اين مكان توسط جهاد دانشگاهي به قيمت روز خريداري شد و حتي ساختمان تجاري كوچك نيز كه در كنار آن وجود داشت با هزينه‌ي تجاري آن كامل توسط جهاد دانشگاهي خريداري شد.

 مدير كل دفتر فني و طرح‌هاي عمراني همچنين مطرح كرد: سال 81 طرح مرمت اين ساختمان در دفتر فني و طرح‌هاي عمراني جهاد دانشگاهي بررسي شد و چون طبق قانون ميراث فرهنگي هرگونه دخل و تصرف در عرصه و حريم اين بنا غيرمجاز است، فقط مي‌توانستيم آن را مرمت و احيا كنيم و كاربري هم‌سنخي براي آن تعريف كنيم كه اين موضوع با استقبال متوليان سازمان ميراث فرهنگي روبه‌رو شد.

 وي درباره‌ي طرح توسعه‌ي اين ساختمان گفت: طرح توسعه‌ي اين مكان قبلا در برنامه نبود و جهاد به موضوع ميراث فرهنگي اين بنا بسيار اهميت مي‌داد و از نظر اقتصادي به آن فكر نمي‌كرد، اما وقتي متوجه شديم كه اين مكان پتانسيل بالايي دارد و امكان انجام طرح توسعه‌ي آن موجود است با حفظ حريم‌ها و روح قانون ميراث فرهنگي چنين پروژه‌اي را پيش‌بيني كرديم و ساخت آن از سال 83 آغاز شد.

يادآور مي‌شود، طرح توسعه و احداث ساختمان جديد پژوهشكده فرهنگ و هنر از سال 1384 در دستور كار جهاددانشگاهي قرار گرفت. اين ساختمان در خيابان انقلاب اسلامي ، بين خيابان فلسطين و چهارراه وليعصر (عج) ، ابتداي خيان شهيد برادران مظفرجنوبي ، پلاك 1076 واقع شده است.ح/الف

١٧:١٣ ٢٠/١١/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد