١٩:٥٤ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با حضور رییس جهاد دانشگاهی و استانداركرمانشاه؛
عملیات اجرایی پارک علم و فناوری کرمانشاه آغاز شد

عملیات اجرایی احداث پارک علم و فناوری کرمانشاه با حضور رییس جهاد دانشگاهی کشور، استاندار و جمعی از مسئولین استان، امروز (20 بهمن) آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، مهندس سید دادوش هاشمی استاندار کرمانشاه در این مراسم با اشاره به پتانسیل های استان در بخش های مختلف، گفت: کرمانشاه هم در بخش صنعت، هم کشاورزی، هم تجارت و هم اکوتوریسم و گردشگری دارای پتانسیل است.

هاشمی افزود: استان کرمانشاه بلحاظ هم مرز بودن با عراق هم در بخش تجارت و هم در بخش صنعت دارای ظرفیت ها و پتانسیل های قابل توجهی است. در بخش کشاورزی نیز بلحاظ شرایط اقلیمی مناسب دارای پتانسیل است و در بخش گردشگری و اکوتوریسم هم ظرفیت های بالایی دارد.

وی ادامه داد: یک استان زمانی به توسعه می رسد که مراکز علم و دانش آن هم رشد کرده و کامل شده باشد تا از این قبل دیگر بخش ها هم به توسعه و پیشرفت برسند.

هاشمی از رییس جهاددانشگاهی خواست زمینه و مجوز لازم برای پذیرش دانشجویان خارجی در استان را اخذ کند و گفت: کرمانشاه می تواند به قطب دانشگاهی برای پذیرش دانشجویان عراقی تبدیل شود.

وی همچنین بر ایجاد پژوهشکده تجارت، علوم انسانی، نازایی و صنعت بویژه در صنایع غذایی و ریلی تاکید کرد.

هاشمی همچنین از مسئولین جهاددانشگاهی خواست همزمان با آغاز عملیات احداث پارک علم و فناوری کرمانشاه، عملیات نرم افزاری طرح های مختلف را انجام دهند تا اطلاعات به دانش جهت استفاده بخش های مختلف تبدیل شود.

دکتر بهروز بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه هم گفت: پروژه پارک علم و فناوری کرمانشاه در زمینی به مساحت 2300 متر مربع با زیربنا 16 هزار و 680 متر و در 16  طبقه احداث می شود.

وی افزود: زمان اجرا این پروژه 30 ماهه است و اگر مشکل مالی پیش نیاید 16 مرداد سال 1391 این پروژه به بهره برداری می رسد.

بادکو اعتبار برآورد شده برای احداث این پروژه را 117 میلیارد ریال اعلام کرد.

وی گفت: ظرفیت فاز اول این پروژه 100 واحد پیش رشد، رشد و شرکت فناور است.

گفتنی است،کارفرما این پروژه سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، پیمانکار آن شرکت جاهد شاریز و مشاور آن پژوهشکده توسعه کالبدی می باشد.

رییس جهاد دانشگاهی:
توسعه علمی و فناورانه باید محور پیشرفت کشور باشد
تواننمندیهای جهاد دانشگاهی در خدمت توسعه استان کرمانشاه است

رییس جهاددانشگاهی گفت: انقلاب ما با شعار« نه شرقی، نه غربی» به پیروزی رسید و مدعی ارائه یک الگوی جدید برای اداره دنیا شد و این طبیعی است که دشمنانی در دنیا داشته و کشورهایی نخواهند ببینند که ما به رشد و پیشرفت برسیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر حمیدرضا طیبی در مراسم آغاز عملیات اجرایی پارک علم و فناوری کرمانشاه افزود: برای پاسداری از انقلاب باید بدنبال ایجاد اقتدار برای کشور که تبلورش در صنایع دفاعی و قدرت بازدارندگی می باشد و رسیدن به یک اقتصاد شکوفا باشیم که همه اینها رابطه مستقیمی با توسعه علم و فناوری دارد.

طیبی اظهار داشت: امام (ره) و خصوصا مقام معظم رهبری در این سالها تاکید زیادی بر اهمیت تولید علم داشته اند و تلاش ما باید این باشد که توسعه علمی و فناورانه خوبی داشته باشیم و این توسعه محور پیشرفت کشور و شکوفایی اقتصاد ما باشد.

وی ادامه داد: در جهاد دانشگاهی قصد ما این بوده که یک الگوی موفق بومی از اینکه جوان ایرانی می تواند تولید علم و فناوری کند ارائه کنیم که با لطف خدا و حمایت های رهبری به موفقیت های خوبی نیز در این زمینه دست یافته ایم.

طیبی تصریح کرد: در استانها نیز بر اساس نیازهای ملی و تواننمدیهای هر استان، واحدهای جهاددانشگاهی موظفند فعالیت های شاخص  علمی فناورانه، آموزشی، فرهنگی و اشتغال آفرینی داشته باشند تا در کشور صاحب حرف باشند.

وی گفت: همه توانمندیهای جهاد دانشگاهی در چهار زمینه پژوهش و فناوری، آموزش های تخصصی، فعالیت های فرهنگی و اشتغال آفرینی در خدمت توسعه استان کرمانشاه است.

طیبی عنوان کرد: برای جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در کوتاه مدت علاوه بر فعالیت های فعلی، راه اندازی یک مرکز تخصصی نازایی و ایجاد پژوهشکده اقوام و مطالعات کالبدی در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه در حوزه گیاهان دارویی هم قرار است کارهای خوبی انجام شود.ح/الف

١٧:٥٣ ٢٠/١١/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد