١٧:١٣ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
آزمایشگاه تخصصی پاتوبیولوژی مرکزی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران افتتاح شد

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی در مراسم افتتاح آزمایشگاه تخصصی پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران گفت: همت جهادی کارکنان، عامل موفقیت، پیشرفت و غلبه بر محدودیت های مالی این نهاد است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران دکتر محمد صادق حاجی تاروردی با اشاره به فرمایشی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جهاد دانشگاهی در حوزه علوم پزشکی بسیار خوب عمل کرده است، گفت: علاوه بر پژوهشگاه رویان و ابن سینا، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این راستا گام های موثری برداشته که با توجه به پتانسیل موجود این مجموعه، شایسته این موفقیت ها و تداوم آنها است.

وی افزود: بدون توجه به محدودیت مالی موجود در جهاددانشگاهی باید فعالیت های این نهاد توسعه پیدا کند تا با اعتبار و موقعیت پژوهشی که جهاددانشگاهی دارد، در سند چشم انداز کشور بتواند به عنوان یکی از بهترین سازمان ها مطرح باشد. دکتر تاروردی با اشاره به حرکت این نهاد به سوی تولید فناوری های نوین و توسعه قطب های علمی در استان های کشور تصریح کرد: باید با غلبه بر محدودیت های مادی به فکر توسعه و پیشرفت باشیم و محدودیت ها نباید بهانه ای برای عقب نشینی باشد چراکه به عنوان مثال موفقیت های پژوهشگاه رویان از دل یک فضای کوچک بیرون آمده است.

معاون پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهی با بیان این مطلب که همت و تلاش همکاران جهادگر نوید بخش روزهای روشن، پیشرفت و ارتقا کشور است، خاطر نشان کرد: همه ما بر این امر واقفیم که کشورهای خارجی هیچ اقدام موثری برای پیشرفت کشور ما انجام نخواهند داد، از این رو باید محققان داخلی کشور به فکر توسعه و پیشرفت باشند و در این راستا گام بردارند.

دکتر تاروردی با اشاره به پتانسیل جذب دانشجو در جهاد دانشگاهی تصریح کرد: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران پتانسیل پذیرش دانشجوی مشترک با دانشگاه را دارد و باید راه را برای عملی کردن این امر هموار کند. وی با بیان این مطلب که در ساختار پژوهشی جهاد دانشگاهی تولید علم و فناوری مهمتر از تولید مقاله است ابراز داشت: انتشار مقاله در نیچر از افتخارات هر کشوری است که امسال نیز جهاد دانشگاهی نیز موفق به انتشار یک مقاله در این مجله معتبر علمی شده است.

رییس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران خبر داد:
مرکز رادیوتراپی جهاد دانشگاهی راه اندازی می شود

دکتر مسعود حبیبی رییس جهاد دانشگاهی و رییس مرکز تحقیقات سرطان پستان نیز در مراسم افتتاح آزمایشگاه پاتوبیولوژی این نهاد گفت: راه اندازی این آزمایشگاه حلقه مفقوده در بحث درمان سرطان پستان در جهاد دانشگاهی را تکمیل کرد که امیدواریم در آینده ای نه چندان دور مرکز رادیوتراپی نیز در جهت تکمیل ظرفیت درمانی و رفاه حال بیماران در مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی افتتاح شود.

وی افزود: امیدواریم با پتانسیل این مجموعه، این آزمایشگاه بزودی به یک آزمایشگاه مرجع تبدیل شود و بتواند در فعالیت های درمانی به ارائه خدمات بپردازد، چراکه هر تلاشی صورت می گیرد و تمام پیشرفت ها برای رفاه حال بیماران است. دکتر حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که بیماران فقط رنج بیماری را تحمل کنند و دغدغه امور مربوط به تشخیص و درمان بیماری را نداشته باشند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: آزمایشگاه مرکزی پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در راستای تکمیل ظرفیت های درمانی سرطان پستان، لیزر پزشکی و ژنتیک سرطان پستان تاسیس شده است.

دکتر وحید قبادی دانا در این مراسم اظهار داشت: پیش از این، اقدامات مربوط به پاتوبیولوژی در آزمایشگاه های بیمارستان ها و یا بخش خصوصی انجام می شد و از بین تمام بخش های درمانی و گروه های فعال در مجموعه جای خالی آزمایشگاه پاتوبیولوژی بسیار محسوس بود که با تلاش جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران این مرکز نیز راه اندازی شد. وی افزود: این آزمایشگاه با مدیریت کار آمد و پرسنل توانا این قابلیت را دارد که به عنوان یک آزمایشگاه مرجع شناخته شود. وی تصریح کرد: با کمک ریاست واحد علوم پزشکی تهران بهترین تجهیزات و امکانات مطابق با استاندارد های روز دنیا برای این مرکز فراهم شده است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران علاوه بر ارائه خدمات تخصصی خود، خدمات پژوهشی را نیز در این حوزه ارائه خواهد داد.

 

در ادامه این مراسم آیت الله عابدی از خیرین سلامت با ابراز خرسندی از پیشرفت های مراکز تحقیقاتی و درمانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مرکز تحقیقات سرطان پستان از جمله مراکزی است که اقدامات بسیاری در جهت تشخیص و درمان بیماری ها انجام می دهد. وی در بازدید از این مجموعه گفت: کسانی که از استطاعت مالی برخوردارند و مایلند اموال خود را وقف کنند باید با کمبود های بخش درمان آشنا شوند و املاک خود را در این زمینه ها وقف کنند همانگونه که مراجع ما نیز این حساسیت را درک کرده اند و فتوی داده اند که مردم می توانند وجوهات شرعیه خود را صرف امور علمی کنند.

در ادامه دکتر منصور جمالی زواره، رییس بخش پاتولوژی بیمارستان امام خمینی نیز در سخنان کوتاهی با ابراز خرسندی از راه اندازی این مرکز در مجموعه جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی با نیروهایی که دارد می تواند بیش از اینها به جامعه و مردم خدمت کند. وی افزود: ما انتظار حمایت مسئولان را از این مجموعه های توانمند داریم تا راه را برای پیشرفت هر چه بیشتر کشور هموار سازند. مدیر آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی: آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی مطابق با استاندردهای وزارت بهداشت تجهیز و راه اندازی شده است مدیر آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی هدف افتتاح این مجموعه را تسریع در روند تشخیص و درمان بیماری ها و رفاه حال بیماران و جلوگیری از سرگردانی آنها عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دکتر عبداللهی اظهار داشت: این آزمایشگاه برای رفاه حال بیماران و جلوگیری از سرگردانی آنها و تکمیل مجموعه های درمانی لیزر پزشکی، سرطان پستان و ژنتیک راه اندازی شده است.

وی افزود: تلاش ما در مجموعه جهاد بر این است که زمانی که بیمار وارد مجموعه درمانی می شود با توجه به مشکلاتی که مربوط به درمان بیماری اش متحمل می شود دغدغه انجام کارهای آزمایشگاهی را نداشته باشد. دکتر عبدالهی ادامه داد: از این رو مکان یابی برای راه اندازی مرکز انجام شد و پس از بازسازی های لازم به بهره برداری رسید و در تجهیز آن از بهترین وسایل استفاده شده که از بسیاری از آزمایشگاه مجهزتر و کارآمدتر است. مدیر آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی با اشاره به قابلیت های مرکز در انجام آزمایش های تشخیصی گفت: کلیه تستهای بیوشیمی، هماتولوژی میکروب شناسی، ادرار، انگل، تومور مارکرها در این مرکز انجام می شود. وی خاطرنشان کرد: هزینه ای که از بیماران در این مرکز دریافت می شود بین تعرفه بخش خصوصی و دولتی است تا فشار زیادی به دوش مردم وارد نشود.

مدیر مرکز پاتوبیولوژی ادامه داد: این مجموعه از ساعت 7 صبح تا 5 بعد از ظهر آماه پاسخگویی به مراجعان و انجام آزمایش های آنها است. وی وابسته به جهاد دانشگاهی بودن این مجموعه را عامل اعتبار آن دانست و گفت: آرزوی ما و تمام مسئولان این است که تمام مراکز دانشگاهی اعم از جهاد دانشگاهی به حدی مجهز باشند تانمونه های آزمایشگاهی را در محل دانشگاه انجام دهند و دیگر نمونه ای به بیرون از دانشگاه ارجاع نشود. دکتر عبدالهی خاطر نشان کرد: همه جواب نمونه ها پس از انجام آزمایش در یک سیستم نرم افزاری ثبت می شوند تا در صورت نیاز به آنها رجوع شود. وی افزود: این مجموعه با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان تجهیز شده و تمام استانداردهای وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع سلامت در آن لحاظ شده است. دکتر عبدالهی از راه اندازی بخش ایمونولوهیستوشیمی در این مرکز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ایمونولوهیستوشیمی قسمتی از پاتولوژی است و از آنجایی که مرکز تحقیقات سرطان پستان از زیرمجموعه های فعال جهاد دانشگاهی است این بخش به عنوان یک ابزار تشخیصی باید وجود داشته باشد که تا چند ماه آینده این دستگاه خریداری و راه اندازی می شود. وی خاطرنشان کرد: با توجه به تجهیزات مدرن این مرکز همه آزمایش ها در همان روز انجام می شوند و حتی آزمایش های اورژانسی خارج از نوبت و در کمتر از 1 ساعت انجام و جواب آن حاضر می شود.

گفتنی است،در پایان نیز آزمایشگاه پاتوبیولوژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران توسط آیت الله عابدی و دکتر تاروردی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی افتتاح شد.ح/الف

١٣:٣٦ ١٧/١٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد