٠٩:١٣ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي

ششمین ستاد راهبردی گیاهان دارویی و طب سنتی کشور در ایلام تشکیل شد

  ششمین ستاد راهبردی گیاهان دارویی و طب سنتی کشور در ایلام، با حضور دبیر ستاد کشوری طب ایران و گیاهان داوریی، استاندار، رئیس جهاد دانشگاهی و برخی از مدیران دستگاههای اجرایی استان تشكيل شد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد ايلام ،عباس حاج‌آخوندی دبير ستاد راهبردي گياهان دارويي  معاونت فنا‌‌وري رياست جمهوري ،در جلسه افتتاحیه ستاد راهبردی گیاهان دارویی ،ضمن بیان اینکه پیشرفتهای حال حاضر دولتهای غرب در زمینه تولید گیاهان دارویی مرهون تلاش گذشتگان ما است که متاسفانه با داشتن این علم از خدمات آن بی‌بهره هستیم، اظهار داشت: ستاد راهبردی گیاهان دارویی و طب سنتی جزء هفتمین و آخرین ستادهای تشکیل شده در نهاد معاونت فناوری ریاست جمهوری بوده که با فعالیت های ارزنده خود در راستای احیای این علم اکنون به عنوان دومین ستاد فعال در این معاونت شناخته شده است.


وي با بيان اينکه اين ستاد با توسعه فعاليت‌هاي خود در برخی از  استان‌های کشور توانسته است با استفاده از اين پتانسیل به اين موفقيت دست يابد، گفت: هدف اين ستاد توسعه فعاليت‌هایی در خصوص طب سنتي و گياهي در اقصي نقاط کشور است.
حاجی‌آخوندي مشاور وزير بهداشت و درمان و آموزش پزشکي و دبير ستاد راهبردي گياهان دارويي معاونت فنا‌‌وري رياست جمهوري با اشاره به اینکه تشکيل ستادهاي مربوطه و شروع فعاليت آنها زير نظر معاونت فناوري رياست جمهوري از جمله اين اقدامات است، ادامه داد: درهفت استان کشور تشکیل ‌ستاد راهبردي گياهان دارويي‌ در دست اقدام قرار گرفته است و تاکنون در پنج استان اصفهان، قم، سمنان، لرستان و اردبيل ستاد استاني راهبردي ‌گياهان دارويي و طب سنتي تشکيل شده است و استان ایلام به عنوان ششمین استان و در عین حال دومین استانی است که در سال 89 ستاد راهبردی گیاهان دارویی در آن تشکیل می‌شود.
حاجی آخوندی با بیان اینکه گیاهان دارویی و طب سنتی ایرانی سرآمد پزشکی در جهان است افزود: با توجه به اهمیت این مسئله، در بعد آموزشی ما اقدام به راه‌اندازی دانشکده گیاهان دارویی و طب ایرانی در برخی از داشگاههای سطح کشور کرده ایم.
حاج‌آخوندي با تاکید براینکه تا قبل از دولت نهم كل داروهاي گياهي ثبت شده در وزارت بهداشت كه پروانه رسمي داشتند 107 عدد بوده است، عنوان کرد: در پايان كار دولت نهم و 2 سال بعد از فعاليت ستاد اين رقم به 435 داروي گياهي رسيده و روز به روز در حال افزايش است.
استاندار ايلام نيز در اين نشست گفت: در نخستين فرصت بايد ساختار استاني ستاد راهبردي گياهان دارويي و طب سنتي تشکيل شود.
وي ضافه کرد: با توجه به اينکه استان ايلام داراي چهار اقليم به طور همزمان است توسعه کشت گياهان دارويي در استان امکانپذير است.
اعلايي تصريح کرد: افزون بر اين عزم و اراده مسئولان استان ايلام نيز در راه توسعه همه جانبه ايلام جزم بوده و در اين راه از هيچ کوششي دريغ نمي‌شود.
استاندار ايلام گفت: اين نوع فعاليت‌ها علاوه بر ايجاد اشتغال پايدار سبب توسعه اقتصادي استان ايلام شده و اين دستگاه اجرايي از آن استقبال مي‌کند.
عباس ناصری، رئیس جهاد دانشگاهی واحد ايلام  و دبیر ستاد راهبردی گیاهان دارویی در استان ایلام با بیان اینکه پژوهشکده گیاهان دارویی یکی از پژوهشکده‌های موفق جهاد دانشگاهی است و اين  واحد  هم در کنار دستگاههای عضو ستاد هرچه انرژی در توان دارد در این راه صرف خواهد کرد، خاطرنشان کرد: با توجه چشم‌انداز بیست ساله کشور و اهمیت مقوله رشد علم و فناوری در دولت نهم و تشویقهای جهاد مرکز تصمیم به تشکیل این ستاد گرفتیک که خوشبختانه تا کنون با همکاری استاندار و مسئولین دیربط قدمهای زیادی در این راستا برداشته شده است.
عباس ناصري اظهاراميدواري کرد با تشکيل اين ستاد و شروع فعاليت‌هاي آن به اهداف تعيين شده دست يابيم.الف/ر

١٢:٥٣ ١١/٠٣/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد