٠٥:٢٢ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران:
ابتلا زنان در سنین پایین تر، تشخیص دیرتر و در نتیجه تاخیر در درمان از عوارض ابتلا زنان به سرطان پستان در ایران است

رئیس سومین کنگره سراسری سرطان پستان با بیان این که ابتلای زنان ایرانی به سرطان پستان نسبت به سایر کشورها پایین تر است گفت: البته تشخیص دیرتر، تاخیر در شروع درمان و در نتیجه عوارض بیشتر، کاهش کیفیت زندگی و کاهش طول عمر از عوارض ابتلا به سرطان پستان در زنان ایرانی است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، دکتر مسعود حبیبی رئیس سومین کنگره سراسری سرطان پستان بیان داشت: سرطان پستان از جمله بیماری های مزمنی است که به علت شیوع بالای آن در سراسر دنیا مورد توجه است؛ اگرچه در کشورما شیوع آن نسبت به کشورهای غربی پایین تر است اما ویژگی های مخصوص به خودش را دارد.

 حبیبی با اشاره به برگزاری سومین کنگره سراسری سرطان پستان گفت: این کنگره با ارائه دستاوردهای علمی محققان و بحث تبادل نظر در رابطه با آن فرصتی است تا ضمن انتقال تجربیات به همکاران نقش موثری را برای سیاست گذاران عرصه سلامت در برنامه ریزی برای برخورد با این بیماری به همراه داشته باشد. وی با اشاره به ضرورت ایجاد مرکز تحقیقات بیماری های پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ادامه داد: این مرکز تحقیقاتی در سال 1375 در قالب یک مجموعه کلینیک تمامی مراحل درمان از غربالگری، تشخیص، درمان و بازتوانی بیماران را در دستور کار خود دارد.

وي افزود: این مرکز علاوه بر این با حضور بیش از 30 عضو هیات علمی تمام وقت و ده ها عضو هیات علمی پاره وقت، از زوایای مختلف این بیماری را در گروه های پژوهشی سرطان پستان، ژنتیک سرطان پستان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی مورد مطالعه و تحقیق قرار می دهد. وی در خصوص اهداف دیگر این مجموعه اظهار داشت: این مرکزهمچنین با تدوین پروتکل درمانی سرطان پستان و برگزاری کنفرانس های علمی هفتگی یا ماهانه در این مرکز ارتقاء مستمر درمان این بیماری را پیگیری می نماید. رئیس سومین کنگره سراسری سرطان پستان تصریح کرد: با توجه به اهمیت نقش اطلاع رسانی و آگاه سازی جامعه در تشخیص به موقع این بیماری برنامه های ویژه ای در این خصوص، همچون استفاده از فضاهای مجازی ارتباط با رسانه ها برنامه های آموزشی برای عموم جامعه، و به طور خاص برای جامعه پزشکی در این مرکز طراحی و در حال اجرا است.

 وی خاطرنشان کرد: امیدواریم رهاورد این کنگره ارتقای سلامت زنان که بنیان گذاران خانواده و جامعه هستند، باشند.

 همچنین دبیر علمی سومین کنگره سراسری سرطان پستان با تاکید بر توسعه نگرش چند تخصصی در درمان این بیماری گفت: ارایه مهارت های جدید و توسعه ی کشوری آن و ارائه راهکارهای لازم برای کاستن از بار بیماری از مهمترین اهداف مورد رصد دربرگزاری این کنگره است.

دکتر احمد کاویانی رییس بیمارستان امام خمینی در مراسم افتتاحیه سومین کنگره سراسری سرطان پستان با بیان این که توسعه نگرش چند تخصصی در کشور، ارا ئه مهارت های جدید در حوزه تشخیص، درمان و بازتوانی، توسعه مهارت های لازم در سطح کشوری و ارائه راهکارهای لازم برای کاستن از بار بیماری سرطان پستان از مهمترین اهداف برگزاری در این سمینار است گفت: متاسفانه درغربالگری، تشخیص زود هنگام و انجام درمان های تیمی در کشور ضعف های زیادی وجود دارد. رییس بیمارستان امام خمینی افزود: بیماران مبتلا به سرطان پستان معمولاً در مراحل بالای بیماری تشخیص داده می شوند که تغییر در این مسئله نیازمند برنامه ریزی های کلان در سطح کشوری است اما در حوزه درمان تیمی کم کاری متوجه پزشکان است.

 کاویانی ادامه داد: بیماران مبتلا به سرطان پستان جسته و گریخته درمان می شوند به طوری که فرد مبتلا پس از مراجعه به جراح و اتمام درمان جراحی به سراغ سایر درمان های جانبی می رود بدون اینکه یک کار تیمی در این راستا توسط پزشکان صورت گیرد.

 دبیر علمی دومین کنگره سراسری سرطان پستان خاطر نشان کرد: نمی توان اجرای این روش درمانی را متوجه مدیریت سلامت و اختصاص بودجه دانست بلکه پزشکان و رغبت آنها به اجرای روش های این چنینی علت اصلی این مسئله است.

 وی درمان به روش تیمی را از نتایج موفقیت آمیز دومین کنگره سرطان پستان دانست و گفت در حال حاضر در مراکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی، انستیتو کانسر بیمارستان امام خمینی و بیمارستان شهدای تجریش و مرکز تحقیقات سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال اجرا است که باید درسطح کشوری اجرایی شود.

 کاویانی با اشاره به ارائه تازه ها و دستاوردهای علمی در حوزه سرطان پستان گفت: مقالات ارسالی به دبیرخانه کنگره از سطح علمی بالایی برخوردار بودند. به حدی که بیشتر این مقالات قابلیت ارائه در کنگره های سطح بالای بین المللی را به صورت سخنرانی داشتند.

 رئیس بیمارستان امام خمینی با بیان اینکه مهارت های تشخیص، درمان و بازتوانی در کشور ما مغفول مانده است گفت: این مهارت های جدید درمان حوزه سرطان پستان تنها در تهران و شهرهای بزرگ اجرایی می شود به طوری که در بسیاری از شهرهای کوچک انجام نمی شود و باید با برگزاری کنگره هایی از این دست و اطلاع رسانی این مهارت ها توسعه یافته و عمق ایجاد شده پر شود. وی خاطر نشان کرد: ارائه راهکارهای لازم کاستن از بار سرطان پستان نیازمند تلاش گسترده در این عرصه است.

وي در پایان از برگزاری چهارمین کنگره سرطان پستان در آبان ماه سال 1390 خبر داد و با اشاره به جزئیات سومین کنگره گفت: با اشاره به جزئیات کنگره گفت: 7 کمیته در حوزه های جراحی، انکولوژی و رادیوتراپی، رادیولوژی، پاتولوژی، بیومولکولار و ژنتیک، کیفیت زندگی، آمار اپید میولوژی دسته بندی شدند که 153 مقاله با توجه دبیر خانه کنگره ارسال شد که 39 مقاله به صورت سخنرانی 84 مقاله به صورت پوستر ارئه خواهد شد.

 گفتنی است، سومین کنگره سراسری سرطان پستان توسط جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران روزهای 10،9 و 11 تیرماه در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزارشد.الف/ر

١٣:١٢ ١٠/٠٤/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد