دبیر اجرایی سومین کنگره سرطان پستان جهاد دانشگاهی:
این همایش در قالب یک کار تیمی و جهادی در بالاترین سطح علمی و اجرایی برگزار شد
دبیر اجرایی سومین کنگره سرطان پستان با بیان این مطلب که این کنگره با هدف ارائه جدیدترین راهکارهای درمان، کنترل سرطان پستان و رسیدن به یک زبان مشترک در درمان این بیماری برگزار شد تصریح کرد: این کنگره در قالب یک کار تیمی و جهادی در بالاترین سطح علمی و اجرایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران ،دکتر مهدی حسینیان دبیر اجرایی سومین کنگره سراسری سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران پیرامون بازخوردهای سومین کنگره سراسری سرطان پستان گفت: بیش از 150 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که از این میان 30 مقاله به صورت سخنرانی و 70 مقاله به شکل پوستر ارائه شد، کیفیت و کمیت مقالات ارائه شده در این کنگره نسبت به کنگره سالهای گذشته این مرکز و همچنین نسبت به کنگره های برگزار شده توسط مراکز تحقیقاتی مشابه بالاتر ارزیابی شد. مقالات ارسالی به دبیرخانه این کنگره با نگرشی تخصصی تر و جزئی تر تدوین شده بودند؛ به نحوی که انتخاب مقالات را برای اساتید کمیته های علمی بسیار دشوار کرده بود .
دبیر اجرایی سومین کنگره سراسری سرطان پستان جهاد دانشگاهی از کمیته های حاضر در این کنگره نام برد و گفت: کمیته علمی جراحی، انکولوژی - رادیوتراپی، رادیولوژی، کیفیت زندگی، پاتوبیولوژی، سلولی و مولکولی، آمار و اپیدمیولوژِی از جمله کمیته های علمی فعال در این کنگره بودند که به بررسی اطلاعات و تبادل نظر در خصوص سرطان پستان به عنوان یکی از مهمترین موضوعات حوزه سلامت زنان با پژوهشگران داخلی و خارجی پرداختند.
دکتر حسینیان با بیان این مطلب که حضور دکتر احمد کاویانی فلوشیپ جراحی پستان و رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) به عنوان دبیر علمی کنگره یکی از نکات قوت در برگزاری این کنگره بوده است تصریح کرد: حضور اساتید برجسته متخصص و فوق تخصصی در جراحی سینه با تجربه بالا از سراسر کشور یکی از نکات حائز اهمیت در برگزاری این کنگره بوده است.
وی در ادامه به عملکرد دبیرخانه اجرایی کنگره اشاره کرد و بیان داشت: دبیرخانه اجرایی کنگره از چندین کمیته مختلف در زمینه اطلاع رسانی و روابط عمومی، پشتیبانی، پذیرش، IT و انفورماتیک، امور میهمانان، کارگاههای تخصصی، انتشارات، سمعی بصری و ... تشکیل شده بود که عملکرد هماهنگ و منسجم موجود بین این کمیته ها توانست به اجرایی شدن موفق این کنگره بیانجامد.
دبیر اجرایی سومین کنگره سراسری سرطان پستان جهاد دانشگاهی در ادامه به حضور مشهود اصحاب رسانه در کنگره اشاره کرد و گفت: دبیران کمیته های اجرایی با اقدامات و پیگیری های شایسته روابط عمومی، مصاحبه های خبری مفیدی با رسانه ها مختلف داشتند که این خود می تواند در شناخت و کنترل هرچه بیشتر این نوع سرطان در جامعه موثر باشد.
دکتر حسینیان در خصوص نحوه عملکرد کمیته پذیرش و ثبت نام در صور گواهی نامه افزود: امتیاز بازآموزی در نظر گرفته شده برای این کنگره برای متخصصین 25/15 بود که با فعایت خوب کمیته ثبت نام در آخرین روز اختتامیه این کنگره، گواهینامه شرکت کنندگان و گواهی امتیاز بازآموزی آنها اعطا شد.
وی یکی از اقدامات شاخص در دبیرخانه اجرایی که توسط کمیته انتشارات به انجام رسید چاپ و گردآوری مذاکرات، سخنرانی ها و پرسش و پاسخ ها عنوان کرد و بیان داشت: تمامی مذاکرات، سخنرانی ها و پرسش و پاسخ ها که در مدت زمان این کنگره در سالنهای اصلی و فرعی و کارگاه های علمی برگزار شده به طور کامل ضبط و در قالب CD و کتاب و همچنین از طریق سایت در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.
دبیر اجرایی سومین کنگره سراسری سرطان پستان جهاد دانشگاهی با بیان این مطلب که تمامی کارگاه های تخصصی با رویکردهای جدید علمی در این کنگره برگزار شد، خاطرنشان کرد: کارگاه جراحی انکوپلاستی به صورت Live surgery (جراحی زنده) که جزو رویکردهای پیشرفته در دنیا است و همچنین کارگاه بازسازی پستان در جهت هدف اصلی مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی و در راستای حفظ پستان برگزار شد.
وی ادامه داد: از دیگر کارگاه های برگزار شده در این کنگره می توان به کارگاه برخورد با بیماران لنفادم که با حضور مهمان خارجی آقای پرفسور شینگالی متخصص جراحی و نایب ریس انجمن لنفوتراپیست های آلمان و دیگر اعضای هیات علمی مربوطه انجام شد اشاره کرد؛ در این راستا کارگاه شیمی درمانی برای آموزش پرستاران و کارگاه لوکالیزاسیون و بیوپسی ضایعات پستان تحت راهنمای سونوگرافی و ماموگرافی برای متخصصین رادیولوژی برگزار شد؛ نیز همگی از رویکردهای جدید در این کنگره بوده است.
دکتر حسینیان با اشاره به آمار 720 نفر ثبت نام کننده رسمی در سومین کنگره سراسری سرطان پستان بیان داشت: با توجه به استقبال کم نظیر متخصصان و پزشکان از این کنگره مقرر شد که دبیرخانه دائمی کنگره شکل گیرد تا در آبان ماه هر سال مصادف با ماه اکتبر ماه پیشگیری از سرطان پستان، کنگره های منظم سالیانه برگزار گردد.
وی در خاتمه افزود: مستندسازی رویکردهای کنگره به طور کامل بررسی شد تا چهارمین کنگره سراسری سرطان پستان در سال 89 در بالاترین سطح کیفی و کمی برگزار شود.
گفتنی است، این کنگره 9، 10 و 11 تیرماه سال جاری توسط مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در تالار امام بیمارستان امام خمینی (ره) با حضور پژوهشگران داخلی و خارجی برگزار شد.الف/ر
١٠:٣٨ ٠٤/٠٥/١٣٨٩