٠٣:١٩ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مدیر گروه پژوهشی کیفیت زندگی بیماران سرطانی جهاد دانشگاهی خبر داد:
بررسی ارتباط بین حمایت اجتماعی ادراک شده و سلامت عمومی در زنان مبتلا به سرطان پستان

مدیر گروه پژوهشی کیفیت زندگی بیماران سرطانی جهاد دانشگاهی واحد  علوم پزشکی تهران با اشاره به عناوین طرح های پژوهشی تهیه شده در این مرکز بیان داشت: بررسی نیازهای مراقبین خانوادگی ( Family Caregivers) در زمان مراقبت از بيماران مبتلا به سرطان پستان، بررسی اثر ورزش در منزل بر کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پستان درمان شده در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده و بررسی دیدگاه همسران زنان مبتلا به سرطان پستان پس از ابتلا نيز  از عناوين  طرح های پژوهشی است.

 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهی واحد  علوم پزشکی تهران ، دکتر شهپر حقیقت  گفت: بررسی ارتباط بین حمایت اجتماعی ادراک شده و سلامت عمومی در زنان مبتلا به سرطان پستان قبل و بعد از اتمام درمان های اولیه در مرکز بیماریهای پستان جهاد دانشگاهی سال 1388 و بررسی کیفیت زندگی قبل و بعد از درمان افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به مرکز بیماری های جهاد دانشگاهی 1389از دیگر طرح های تحقیقاطی ارائه شده توسط این گروه پژوهشی است. وی با اشاره به برنامه های گروه کیفیت زندگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: ارسال مقالات پژوهشی به کنگره های بین المللی، برقراری ارتباط با مراکز علمی برای پیشبرد اهداف پژوهشی مجموعه و ارائه مشاوره در اجرای پایان نامه های دانشجویی کارشناسی ارشد از مهمترین برنامه های گروه کیفیت زندگی است.

 مدیر گروه پژوهشی کیفیت زندگی بیماران سرطانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بیان داشت: از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این گروه ارسال مقاله به ژورنال اپیدمیولوژی ایران و journal of the brest با موضوعات دیدگاه زنان نسبت به زندگی پس از ابتلا به سرطان پستان و میزان بقاء سرطان پستان در ایران است.

 دکتر حقیقت افزود: پذیرش پوستر کارشناس ارشد گروه پژوهشی کیفیت زندگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با موضوع نقطه نظرات بیماران پس از ابتلاء به سرطان پستان به هفتمین کنفرانس برست کانسر بارسلون از جمله فعالیت های دیگر این گروه پژوهشی است.

وی با اشاره به سخنرانی های ارائه شده توسط کارشناسان و متخصصین این گروه در کنگره های متعدد بیان داشت: سخنرانی هایی با موضوع میزان بقای سرطان پستان در ایران و کیفیت زندگی در سرطان پستان در سومین کنگره سراسری سرطان پستان جهاد دانشگاهی که در تیرماه سال جاری برگزار شد و عوامل تولید مثلی و نازایی اولیه در بیماران مبتلا به سرطان پستان که در یازدهمین کنگره بین المللی رویان که در سپتامبر 2010 برگزار می شود، پذیرفته شد، از دیگر اقدامات این گروه در حوزه علمی است.

 دکتر حقیقت در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیت های شاخص این گروه ارتباط با مراکز علمی جهت پیشبرد هرچه بیشتر پروژه های تحقیقاتی است که می توان به برگزاری کارگاه توجیهی برای دانشجویان روان شناسی جهت آشنایی با مرکز بیماریهای پستان جهاد دانشگاهی و تشویق دانشجویان برای مشارکت در پروژه های تحقیقاتی گروه اشاره کرد.

 وی ادامه داد: برگزاری جلسات متعدد توجیهی برای دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران (فعال در مرکز پژوهش های طب و دین) جهت اجرای پروژه مشترک تحقیقاتی نیز از دیگر اقدامات انجام شده در این گروه است.

 حقیقت افزود: مشاوره در اجرای پایان نامه دانشجویی کارشناسی ارشد کاردرمانی با موضوع بررسی تاثیر درمان احتقان زدایی ترکیبی در کیفیت زندگی، درد و عملکرد روزانه فرد، در بیماران مبتلا به سرطان پستان و همچنین همکاری با دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در طراحی و اجرای پروژه بررسی اثر مذهب بر کنار آمدن با بیماری سرطان پستان از فعالیت های شاخص در راستای رشد سطح تحقیقاتی و علمی این گروه پژوهشی است.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد: مشارکت گروه کیفیت زندگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در برگزاری کنگره ها و کارگاه ها از جمله همکاری علمی و اجرایی در سومین کنگره سراسری سرطان پستان جهاد دانشگاهی و برگزاری کارگاه در این کنگره و مدیریت اجرایی کنگره راهکارها و چالش های اطلاع رسانی در سرطان پستان از جمله اقدامات این گروه پژوهشی در برگزاری کنگره ها و کارگاه های علمی است.الف/ر

١٠:٤٦ ٠٧/٠٥/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد