٠٠:٢٤ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي


شركت‌ها و تعاوني‌هاي دانش‌بنيان در سراسر كشور راه‌اندازي مي شود

نشست مشترک شبکه پارکها و مراکز رشد استان تهران و وزارت تعاون با حضور مدیر کل ترویج و آموزش تعاونیهای وزارت تعاون، در مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رويش) مهندس حبيب‌اله‌اصغري رئيس مركز رشد رويش با اعلام اين خبر گفت: در این نشست نحوه همکاری پارکها و مراکز رشد علم و فناوری با وزارت تعاون در خصوص حمایت و توسعه تعاونی های دانش بنیان و آشنایی هر چه بيشتر با تعاونیهای دانش بنیان و حمایتهای وزارت تعاون در این حوزه و همچنين آشنایی با شبکههای منطقه بررسی شد.

دكتر ثمري مدیر کل محترم دفتر ترویج و آموزش تعاونیهای وزارت تعاون گفت: تفاهمنامهای فی ما بین وزارت تعاون، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بانک توسعه تعاون عقد گردیده که هدف اصلی آن حمایت از تعاونیهای دانش بنیان است. همچنین آئین نامه اجرایی این تفاهمنامه اخیرا به تصویب رسیده است.

وي افزود: توسعه تعاوني‌هاي دانش بنيان و نحوه تاسیس تعاونیهای دانش بنیان از طریق ادارات کل تعاون استانها صورت میگیرد.

دكتر ثمري به شركت‌ها و تعاوني‌هاي دانش‌بنيان وعده داد :

ارسال درخواست وام به ادارات کل تعاون استانها و یا معاونت تحقیقات، آموزش و کارآفرینی وزارت تعاون امکان پذیر است و اين وام‌ها با دوره تنفس و به صورت بازپرداخت 5 ساله میباشد.

براساس اين گزارش

در ادامه اين نشست دكتر فاضلی رئيس مرکز رشد فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تصريح اينكه رتبه بندی پارکها و مراکز رشد کشور ضروری است، گفت: از مزایای این طرح میتوان به برقراری توازن در توزیع امکانات و اعتبارات عمومی کشور بین پارکها و مراکز رشد و همچنین ایجاد انگیزه برای ارتقاء فعالیتهاي پارك ها و مراكز رشد علم و فناوري است.

در اين نشست در ادامه همچنين رئیس مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رویش) به ارائه تجربیات بین المللی و موضوعاتی در خصوص آشنایی با شبکههای منطقهای حوزه پارکها و مراکز رشد نظير

MENAinc ، ASPA و IASP پرداخت و سپس نحوه حضور در کنفرانس مشترک IASP-ASPA 2010 که در آذر ماه سال جاری در استرالیا برگزار میگردد، تشريح كرد.

گفتني است در اين نشست بر لزوم گسترش فعالیتهای شبکهای پارکها و مراکز رشد در بازه منطقهای و بین المللی با توجه به بلوغ مراکز و نیل با اهداف چشمانداز 1404 تاکید شد و انعکاس تجربیات داخلی و تلاش در جهت انتشارات علمی در حوزههای مرتبط با پارکها و مراکز رشد در قالب مقاله برای ارائه در کنفرانسها و ژورنالهای بین المللی مورد تاكيد و تفاهم قرار گرفت.

مهندس اصغري افزود: در اين نشست مقرر شد تلاش برای هماهنگی و حضور جمعیِ روسا و دستاندرکاران پارکها و مراکز رشد در مجامع بین المللی با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز همکاریهای علمی بین المللی

(ISMO) پیگیری شود.در اين نشست يك روزه آقایان دکتر ثمری (وزارت تعاون)، مهندس مرادیپور (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، مهندس تجلی پور (پارک علم و فناوری صنعت آب و برق)، مهندس بقائی (مرکزرشد پژوهشگاه پلیمر)، مهندس دری (مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی)، مهندس برندک (مرکزرشد دانشگاه امیرکبیر)، دکتر حاجی آقایی (مرکزرشد گیاهان دارویی)، دکتر احسانیان (مرکز رشد دانشگاه صنعتی خواجه نصیر)، دکتر فاضلی و دکتر بهمنی (مرکزرشد فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران)، مهندس میر حبیبی (مرکزرشد فناوری رنگ)، مهندس نخی (مرکز رشد سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی)، مهندس اصغری (مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات رویش)، مهندس فتحی (دبیر شبکه) حضور داشتند.الف/ر

١٠:٤٥ ٢٧/٠٥/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد