٢٢:٢٠ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
سرپرست اداره کل دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور:
پتانسیل ایجاد کانون قیر در پارک علم و فناوری کرمانشاه وجود دارد

سرپرست اداره کل دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور یکی از ظرفیت های بسیار مثبت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه را راه اندازی کانون قیر در این پارک بیان کرد.


به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهي واحد  کرمانشاه، مهندس محمد جواد قاسمی در بازدید یک روزه خود از پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از برگزاری نشست شرکت های دانش بنیان با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور، رییس بانک توسعه تعاون و وزیر تعاون در چند روز آتی در تهران خبر داد و گفت: براساس دستور العمل های اعلام شده، شرکت های تعاونی دانش بنیان می توانند تا سقف 20 میلیارد ریال از بانک توسعه تعاون وام دریافت کنند.
 
وی تصریح کرد: امسال نحوه حمایت مالی از پارک های علم و فناوری و مرکز رشد تغییر کرده است که جزییات آن به زودی اعلام خواهد شد.
 
در ادامه این نشست قاسمی ارزیابی خود را از مجموع فعالیت های پارک علم و فناوری کرمانشاه، مثبت ارزیابی کرد و گفت: با توجه به توانمندی نیروهای پارک علم و فناوری کرمانشاه فعالیت در خصوص ایجاد کانون قیر در این پارک یکی از پتانسیل های موجود است.
 
 
سرپرست اداره کل دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور یکی دیگر از فعالیت های ارزنده پارک علم و فناوری کرمانشاه را تلاش برای تولید مداد از مواد معدنی دانست و از مسئولین پارک علم و فناوری خواست با توجه به ظرفیت های استان در خصوص ایجاد کانون رب گوجه فرنگی در کرمانشاه تلاش کنند.
 
وی یکی دیگر از برنامه های ابتکاری پارک علم و فناوری کرمانشاه را راه اندازی وب سایت اخبار پژوهش و فناوری کرمانشاه (تکنونیوز) دانست و گفت: این حرکت یکی از برنامه های بسیار جالب پارک علم و فناوری کرمانشاه است که سایر پارک های کشور کمتر به این موضوع توجه داشته اند و این وب سایت می تواند منشأ خدمات بسیار ارزنده ای به منطقه و حتی کل کشور باشد.
 
 
قاسمی از مدیران این نشریه الکترونیک خواست تا با برنامه ریزی، موفقیت ها و دستاوردهای سایر پارک ها و مراکز رشد واحدهای فناوری کشور را از طریق این وب سایت اطلاع رسانی کنند.
 
همچنین یکی دیگر از موضوعات مورد اشاره از سوی سرپرست اداره کل دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس در کرمانشاه بود و اظهار داشت: این جشنواره هر چند که تجربه برگزاری اولین دوره آن است اما می تواند منشأ اثر و خدمات فراوانی به منطقه غرب کشور باشد.
 
وی به مسئولین برگزاری این جشنواره پیشنهادداد تا با توجه به پتانسیل ها و امکانات خوب موجود در استان کرمانشاه برگزاری یک تور تفریحی سیاحتی را در کنار سایر برنامه های جشنواره در نظر بگیرند.
 
 
در ابتدای این جلسه مهندس رضا رحیمی- معاون فناوری پارک – توضیحات کاملی از روند برگزاری جشنواره فن آفرینی زاگرس، اقدامات انجام شده و برنامه های آتی ارائه کرد.الف/ر
 
 

١٣:١٦ ٢١/٠٦/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد