نخستین کنفرانس سلولهای بنیادی، پتانسیل و چشم اندازها
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد گیلان گفت: در حال حاضر تمامی بیمارستانهای شهر رشت همکاری های لازم جهت دریافت و نگهداری اولیه خون بندناف هنگام تولد نوزادان را با بانک خون بندناف استان دارند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد گيلان، علي وارسته در خصوص فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی گفت: طی 7 سال اخیر، معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی گیلان در حوزه های مختلفی فعالیت داشته که از جمله آنها می توان به خدمات تخصصی پزشکی اشاره کرد که مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است.
وی گفت:در حال حاضر بنابر اهداف جهاد دانشگاهی و توجه به سلولهای بنیادی، شعبه استانی پژوهشکده رویان (بانک خون بندناف) در استان گیلان در رشت تاسیس شده و با جمع آوری نمونه های ارائه شده و ارسال آنها به بانک خون بندناف سعی در ارائه خدمات پزشکی بیشتر به گیلانیان عزیز دارد.
وی افزود: هدف از برگزاری این کنفراسن تبیین اهمیت سلولهای بنیادی و آشنایی با پتانسیل های آن در استان است که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و منخصصین امر،روز به روز شاهد استقبال هرچه بیشتر خانواده های گیلانی در ذخیره سازی نمونه های بندناف نوزادان به دنیا آمده باشیم.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی گیلان تصریح کرد: در 3 ماه اخیر، 100 نمونه خون بندناف در استان توسط بانک خون بندناف جهاد دانشگاهی گیلان دریافت شده است.
وی افزود: در حال حاضر تمامی بیمارستانهای شهر رشت در این خصوص همکاری های لازم جهت دریافت و نگهداری اولیه خون بندناف هنگام تولد نوزادان را با بانک خون بندناف استان دارند و امیدواریم به زودی این امر در شهرستانهای دیگر استان نیز امکان پذیر شود.الف/ر
١١:٥٧ ١٠/٠٧/١٣٨٩