گروه پژوهشي كيفيت و ايمني پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذايي؛
ميزان باقيمانده دي اکسيد گوگرد در انواع مهم کشمش توليدي در استان خراسان رضوي را تعيين کرد
طرح «تعيين ميزان باقيمانده دي اکسيد گوگرد در انواع مهم کشمش توليدي در استان خراسان رضوي» توسط گروه پژوهشي كيفيت و ايمني پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذايي انجام ش
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، طرح «تعيين ميزان باقيمانده دي اکسيد گوگرد در انواع مهم کشمش توليدي در استان خراسان رضوي» به کارفرمایی دفتر مركزي جهاددانشگاهي توسط مهندس معصومه مهربان سنگآتش عضو گروه پژوهشي كيفيت و ايمني پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذايي جهاددانشگاهی مشهد با همکاری ريحانه نوربخش، اميرصالح وثوق، ياسين نوذري اول، زهره محمودي و عباداله عبادی انجام شد.
بنا بر این گزارش، کشمش بخاطر ارزش تغذيهاي و مقدار زياد ترکيبات ريزمغذي از سال1940 بعنوان يک ماده غذايي مطلوب مورد مصرف بوده است. طبق آمار سازمان خواروبار جهاني(2004)، در سالهاي اخير ايران يکي از صادرکنندگان عمده کشمش ميباشد و کشمش ايراني به بسياري از کشورها صادر ميگردد.
هدف از اين پژوهش تعيين ميزان باقيمانده گوگرد و ارزيابي ميزان شيوع آلودگي قارچي در انواع مهم کشمش توليدي در استان خراسان ميباشد.
١١:٤٠ ١٠/٠٨/١٣٨٩