٢٢:١٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت:
استفاده از پتانسیل های موجود در جهاد دانشگاهی نیازمند بستر سازی است

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مراکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران پتانسیل های زیادی وجود دارد که به فعلیت رسیدن این پتانسیل ها نیازمند حمایت و بستر سازی مناسب است. 

 به گزارش روابط عمومي  جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران   دکتر حسین کیوانی در بازدید از فعالیت های مرکز تحقیقات سرطان پستان و لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی بیان داشت: هیچ یک از فعالیت های انجام شده در این نهاد کپی برداری شده نیست و همگی کاربردی و برای اولین بار ارائه می شود.

 وی ادامه داد: پتانسیل های و انگیزه های بالایی در بین محققین مراکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران وجود دارد و این افراد با بهره مندی بهینه ای که از تمامی امکانات موجود داشته اند تا کنون توانسته اند کارهای بزرگی را ارائه دهند که نیازمند حمایت بیشتر است. دکتر کیوانی خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم تا در قالب شرکت دانش بنیان مرکز تحقیقاتی لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی را تحت حمایت قرار داده تا بتواند در راستای خدمت رسانی و اعتلای سلامت جامعه بر مبنای سیاست گذاری های وزارت بهداشت گام های موثری را بردارد.

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی خدمات ارائه شده به بیماران سرطانی به خصوص سرطان پستان را توسط پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی هم راستا با اهداف وزارت بهداشت برای خدمت رسانی به این گروه از بیماران دانست و تصریح کرد: زمینه های دانشی خوبی در این مرکز توسعه پیدا کرده که باید با بسترسازی مناسب پتانسیل های موجود در آن به فعلیت رسد.

 گفتنی است «پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران» با هدف انجام تحقيقات و ارائه خدمات درماني مورد نياز کشور به مردم و بيماران بر اساس تحقيقات صورت گرفته در زمينه بيماري هاي پستان، در سال 1375 تاسيس شد و اکنون با بيش از يک دهه فعاليت و کسب تجربه گرانبها در زمينه پژوهش و درمان و به ثبت رساندن ده ها مقاله تحقيقاتي در مجامع علمي بين المللي به عنوان يک joint clinic و cancer center شاخص که پاسخگوي تمام نيازهاي مبتلايان به بيماري هاي پستان بصورت يکجاست، شناخته شده است.

 ارائه خدمات مشاوره اي و درماني در طول اين مدت به بيش از 70 هزار نفر که قريب به 40 درصد آنها مراجعيني از شهرهاي بعضا محروم کشور بوده اند، از افتخارات اين مرکز مي باشد. همچنين گام برداشتن در جهت آموزش و ارتقاي آگاهي بانوان ايراني با برگزاري همايش هاي عمومي و انتشار بروشورهاي آموزشي، انجام پروژه هاي غربالگري با همکاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و تدوين پروتکل درماني بيماري هاي پستان جهت استفاده ديگر مراکز و پزشکان، از جمله فعاليت هاي شاخص اين مرکز بوده است. این پژوهشکده با دارا بودن گروههای پژوهشی بیماری های پستان، ژنتیک سرطان پستان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی و همچنین مراکز تخصصی و فوق تخصصی درمانی و آزمایشگاهی فعالیت های شاخصی را در مرزهای دانش به انجام رسانده است.

 همچنین «مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی این نهاد» نیز با دارا بودن 4 گروه پژوهشی لیزر پزشکی، تحریک زیستی نوری، فتودینامیک درمانی و لیزر زیست مواد و همچنین کلینیک های تخصصی در این زمینه فعالیت دارد. یکی از دستاوردهای بزرگ این مرکز تحقیقات ابداع روش «تسکین فوری دردهای ضایعات مخاطی به روش NACLT» برای نخستین بار در دنیا بوده است.

١٠:٣٢ ٢٧/١٠/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد