٢٢:١٠ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
به همت جهاددانشگاهی مازندران برگزار شد :
اولین سمپوزیوم کاربرد سلولهای بنیادی مزانشیمی در اورتوپدی

  جهاددانشگاهی واحد مازندران ،سمپوزیوم کاربرد سلولهای بنیادی مزانشیمی در اورتوپدی را با حضور پژوهشگرانی از مرکز تحقیقات سلولی رویان و برخی متخصصان ،پزشکان عمومی وپرستاران  در شهرستان ساری برگزار  کرد.


به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی  واحد مازندران، این همایش به همت جهاددانشگاهی مازندران و با مشارکت مرکز تحقیقات سلولی رویان و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سالن اجتماعات بیمارستان بوعلی شهرستان ساری در روز سه شنبه  برگزار شد .
بر اساس این گزارش مصطفی مهدی نژاد سرپرست جهاددانشگاهی مازندران در مراسم افتتاحیه  سمپوزیوم ضمن تاکید بر اهداف متعالی جهاد دانشگاهی و حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری ، یکی از  محور های حرکتی این واحد را تمرکز بروی بخشهای تخصصی و فوق تخصصی پزشکی عنوان کرد و افزود جهاد مازندران تمامی مساعی خود را بکار خواهد بست تا  کاستیهای بخشهای پزشکی و درمان را در استان شنا سایی و در جهت رفع ان چالشها با توجه به پتانسیلهای موجود در استان و کشور مرتفع سازد.
6 سخنران از پژوهشکاه رویان و 1 سخنران از استان از جمله سخنرانان این سمپوزیوم بوده اند که مقالات خود را در زمینه ترمیم در استخوان و غضروف ،کشت سلولهای مزانشیمی ، مهندسی بافت ،مطالعات بالینی رویان و... را ارئه کردند.
د کتر فرشاد روشن مدیر گروه پزشکی جهاددانشگاهی مازندران گفت:كاربردهاي درماني سلولهاي بنيادي مزانشيمي در بيماريها مفاصل و استخوان و درمان قطعي تعدادي از بيماريهاي صعب العلاج و ناتوان كننده فعلي با تزريق اين نوع سلولها و پيشرفت هاي بزرگي كه پژوهشگران رويان در اين زمينه نايل گرديدند ، انگيزه اي شد تا گروه پزشکی جهاد مازندران سمپوزیوم را با اهداف ذیل برگزار کند.
 1- انتقال تكنولوژي و دستاوردهاي جديد رويان به پزشكان استان
2 - نشان دادن توان بالقوه و بالفعل جهاد دانشگاهي مازندران در استفاده از مراكز وابسته به جهاد دانشگاهي ، در جهت ارائه تكنولوژي هاي مدرن و ويژه به نيروهاي علمي استان
3- ايجاد بستري مناسب در جهت انجام فعاليتهاي پژوهشي كاربردي در استان و ايجاد پل ارتباطي علمي ميان پژوهشگاه رويان و گروه اورتوپدي استان.
4- ايجاد ارتباط بين بيماران حاضر در استان با مركز درماني رويان با اتخاذ روشها و عمليات خاص ارتباط آن دو با هم .
 دکتر روشن  استقبال از سمپوزیوم را مناسب خواند و افزود :با توجه به اهمیت قضیه و اطلاع رسانی مناسب انجام شده در استان انتظار میرفت جامعه علمی پزشکی اقبال بیشتری داشته وحضورشان در این قبیل همایشهای علمی که انتقال مناسبیست از تجارب ارزنده و ذی قیمت  علمی کشور در استان با توجه بیشتری همراه گردد.الف/ر

 

١٠:٠٣ ٢٩/١٠/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد